Standard.

srijeda avgust 21

Medojević ponizio Albance koji su ga nekad podržavali

Medojević ponizio Albance koji su ga nekad podržavali Izjavama u kojima predlaže podizanje zida prema Kosovu i Albaniji, lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević ponizio je najviše one albanske partije…

277 hits

srijeda avgust 21

Javni funkcioneri tokom radnog vremena ne mogu predstavljati partiju

U izbornoj kampanji ne mogu učestvovati, niti javno izražavati svoje stavove povodom izbora, u radnom vremenu, odnosno dok su na dužnosti, javni funkcioneri koje imenuje ili postavlja Vlada Crne Gore…

157 hits

srijeda avgust 21

Jelušić: Vladajuća koalicija u Budvi istrošila arsenal afera koje su trebale da prikriju njihov nerad

Predsjednik budvanskog Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Predrag Jelušić kaže da se strasti u budvanskoj vladajućoj koaliciji smiruju jer su istrošili arsenal afera koje su trebale da prikriju njihov nerad.

151 hits

utorak avgust 20

DPS Tivat: Trenutno stanje Aerodroma apsolutno neodrživo

Odbornici DPS nijesu podržali inicijativu Kluba odbornika Socijaldemokratske partije da se na dnevni red današnje śednice Skupštine opštine Tivat uvrsti Zaključak kojim se obavezuje predśednik Opštine, Vlada Crne Gore i…

297 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 09:00

Pepić za Standard: Nemamo konkurenciju, gradićemo bulevar Tuzi - Podgorica

Pepić za Standard: Nemamo konkurenciju, gradićemo bulevar Tuzi - Podgorica FOTO: Filip Filipović

Nosilac liste Demokratske partije socijalista za predstojeće izbore u Tuzima, Mirza Pepić kazao je za Standard da ne vidi ko bi mogao biti konkurencija toj partiji na predstojećim izborima. On je najavio i prioritete te partije u izgradnji nove opštine.

"Apsolutno vjerujemo u pobjedu, kako zbog rezultata na prošlim lokalnim izborima, tako i na državnom nivou, što nam daje najbolje preporuke i garancije kod građana. Vjerujem, da naša opština na čelu sa DPS-om ima odličnu budućnost na zadovoljstvo svih građana. Tvrdim da smo zavrijedili pažnju dovoljnog broja građana i da oni zajedno sa nama žele da grade budućnost. Što se tiče koalicionih partnera, ukoliko bude bilo potrebno, prednost imaju naši tradicionalni partneri",  kazao je Pepić za Standard.

Kako je objasnio, ono što je drugačije od dosadašnjih izbora je izborna lista koju u dobrom broju čine mladi ljudi.

"Imamo nova lica, mlade ljude koji sa iskusnijim kolegama garantuju uspijeh, kako na izborima tako i u kasnijem radu u lokalnoj upravi. Mladi su budućnost naše opštine", rekao je Pepić.

Nosilac liste DPS Tuzi objasnio je da se ne bave drugim političkim partijama, ali da im imponuje što se drugi bave njima. 

"Mi se bavimo našim biračikm tijelom i građanima koji vjeruju u naš izborni program, ali ne trošimo vrijeme razmišljajući o drugim partijama. Ne vidimo konkurenciju. Drago nam je što se oni bave nama, to mnogo govori o našem kvalitetu i povjerenju koje uživamo kod građana", kaže Pepić.

On je dodao da su u njihovom programu predstvaljeni infrastrukturni projekti koji su od kapitalnog značaja za opštinu Tuzi. 

"U pitanju je gradnja bulevara Tuzi - Podgorica, dječiji vrtić koji je u izgradnji, zatim izgradnja sportske dvorane i pijace, kao i ostala putna infrastruktura", rekao je nosilac liste DPS-a Tuzi Mirza Pepić. 

K.P.

 
 
Posljednji put izmijenjeno utorak, 12 februar 2019 09:49

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.