Standard.

četvrtak februar 21

Marković i Han otvorili Ministarski sastanak: U CG gradiće se jedna od najvećih solarnih elektrana u Evropi

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković poručio je danas u Podgorici, otvarajući Ministarski sastanak o prelasku država Zapadnog Balkana na čistu energiju, da naša energetika u potpunosti dijeli osnovne karakteristike…

56 hits

četvrtak februar 21

Škrijelj: Plasirajući neistene Demokrate dobijaju sitne političke poene

Sa indignacijom odbacujemo tvrdnje Momčila Zekovića, odbornika Demokratske Crne Gore u Skupštini opštine Bar, kao paušalne i kao želju da, plasirajući neistine, dobijaju sitne političke poene,saopštio je kandidat za odbornika…

24 hits

četvrtak februar 21

Završena rasprava o aferi "Koverta", ništa od zajedničkih zaključaka

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Vanredna sjednica Skupštine Crne Gore, na kojoj se raspravljalo o prijedlogu zaključaka povodom afere "Koverta" održana je danas. Prvu vanrednu sjednicu u ovoj godini zakazao je predsjednik parlamenta, Ivan Brajović,…

116 hits

četvrtak februar 21

VIDEO: Aktivisti GP URA prosuli smeće ispred redakcije Dnevnih novina

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Aktivisti GP URA prosuli su veću količnu smeća ispred redakcije Dnevnih novina, izrevoltirani tekstom koji je jutros izašao u tom listu, a kojem se optužuje Jovan Gajević, jedan od organizatora…

84 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 09:00

Pepić za Standard: Nemamo konkurenciju, gradićemo bulevar Tuzi - Podgorica

Nosilac liste Demokratske partije socijalista za predstojeće izbore u Tuzima, Mirza Pepić kazao je za Standard da ne vidi ko bi mogao biti konkurencija toj partiji na predstojećim izborima. On je najavio i prioritete te partije u izgradnji nove opštine.

Pepić za Standard: Nemamo konkurenciju, gradićemo bulevar Tuzi - Podgorica FOTO: Filip Filipović

"Apsolutno vjerujemo u pobjedu, kako zbog rezultata na prošlim lokalnim izborima, tako i na državnom nivou, što nam daje najbolje preporuke i garancije kod građana. Vjerujem, da naša opština na čelu sa DPS-om ima odličnu budućnost na zadovoljstvo svih građana. Tvrdim da smo zavrijedili pažnju dovoljnog broja građana i da oni zajedno sa nama žele da grade budućnost. Što se tiče koalicionih partnera, ukoliko bude bilo potrebno, prednost imaju naši tradicionalni partneri",  kazao je Pepić za Standard.

Kako je objasnio, ono što je drugačije od dosadašnjih izbora je izborna lista koju u dobrom broju čine mladi ljudi.

"Imamo nova lica, mlade ljude koji sa iskusnijim kolegama garantuju uspijeh, kako na izborima tako i u kasnijem radu u lokalnoj upravi. Mladi su budućnost naše opštine", rekao je Pepić.

Nosilac liste DPS Tuzi objasnio je da se ne bave drugim političkim partijama, ali da im imponuje što se drugi bave njima. 

"Mi se bavimo našim biračikm tijelom i građanima koji vjeruju u naš izborni program, ali ne trošimo vrijeme razmišljajući o drugim partijama. Ne vidimo konkurenciju. Drago nam je što se oni bave nama, to mnogo govori o našem kvalitetu i povjerenju koje uživamo kod građana", kaže Pepić.

On je dodao da su u njihovom programu predstvaljeni infrastrukturni projekti koji su od kapitalnog značaja za opštinu Tuzi. 

"U pitanju je gradnja bulevara Tuzi - Podgorica, dječiji vrtić koji je u izgradnji, zatim izgradnja sportske dvorane i pijace, kao i ostala putna infrastruktura", rekao je nosilac liste DPS-a Tuzi Mirza Pepić. 

K.P.

 
 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 12 februar 2019 09:49

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.