Standard.

subota april 20

Mesić: Crna Gora prebrodila prepreke i najbliža je EU

Bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić (84) ocijenio je da je Crna Gora prebrodila mnoge prepreke i očekuje da ona bude prva naredna članica Evropske unije, ali i da EU mora biti…

15 hits

subota april 20

Jovanović-Vukotić: Knežević nudio pare da preuzme proteste

Članica organizacionog odbora pokreta “Odupri se 97 000″ i jedna od potpisnica "Sporazuma za budućnost” Ratka Jovanović-Vukotić optužila je odbjeglog biznismena sa crvene Interpolove potjernice Duška Kneževića da je nudio…

35 hits

petak april 19

Marković čestitao sprječavanje krijumčarenja narkotika: Crna Gora ima djelotvoran sistem bezbjednosti

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Predsjednik Vlade Duško Marković, čestitao je Obavještajno-bezbjednosnom direktoratu Ministarstva odbrane i Upravi policije sprječavanje krijumčarenja velike količine narkotika na školskom brodu Jadran. 

46 hits

petak april 19

Đukanović: Niko od političke konkurencije me ne može srušiti!

Prije godinu dana Milo Đukanović se pri povratku u crnogorsku predsjedničku fotelju obavezao da će raditi na ekonomskom rastu, savladavanju podjela u društvu, zaustavljanju kriminala i korupcije i jačanju pozicije…

85 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 09:00

Pepić za Standard: Nemamo konkurenciju, gradićemo bulevar Tuzi - Podgorica

Nosilac liste Demokratske partije socijalista za predstojeće izbore u Tuzima, Mirza Pepić kazao je za Standard da ne vidi ko bi mogao biti konkurencija toj partiji na predstojećim izborima. On je najavio i prioritete te partije u izgradnji nove opštine.

Pepić za Standard: Nemamo konkurenciju, gradićemo bulevar Tuzi - Podgorica FOTO: Filip Filipović

"Apsolutno vjerujemo u pobjedu, kako zbog rezultata na prošlim lokalnim izborima, tako i na državnom nivou, što nam daje najbolje preporuke i garancije kod građana. Vjerujem, da naša opština na čelu sa DPS-om ima odličnu budućnost na zadovoljstvo svih građana. Tvrdim da smo zavrijedili pažnju dovoljnog broja građana i da oni zajedno sa nama žele da grade budućnost. Što se tiče koalicionih partnera, ukoliko bude bilo potrebno, prednost imaju naši tradicionalni partneri",  kazao je Pepić za Standard.

Kako je objasnio, ono što je drugačije od dosadašnjih izbora je izborna lista koju u dobrom broju čine mladi ljudi.

"Imamo nova lica, mlade ljude koji sa iskusnijim kolegama garantuju uspijeh, kako na izborima tako i u kasnijem radu u lokalnoj upravi. Mladi su budućnost naše opštine", rekao je Pepić.

Nosilac liste DPS Tuzi objasnio je da se ne bave drugim političkim partijama, ali da im imponuje što se drugi bave njima. 

"Mi se bavimo našim biračikm tijelom i građanima koji vjeruju u naš izborni program, ali ne trošimo vrijeme razmišljajući o drugim partijama. Ne vidimo konkurenciju. Drago nam je što se oni bave nama, to mnogo govori o našem kvalitetu i povjerenju koje uživamo kod građana", kaže Pepić.

On je dodao da su u njihovom programu predstvaljeni infrastrukturni projekti koji su od kapitalnog značaja za opštinu Tuzi. 

"U pitanju je gradnja bulevara Tuzi - Podgorica, dječiji vrtić koji je u izgradnji, zatim izgradnja sportske dvorane i pijace, kao i ostala putna infrastruktura", rekao je nosilac liste DPS-a Tuzi Mirza Pepić. 

K.P.

 
 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 12 februar 2019 09:49

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.