Standard.

četvrtak maj 23

SD: Zakon o slobodi vjeroispovijesti u skladu sa najvišim standardima

Socijaldemokrate Crne Gore smatraju da utvrđeni Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti predstavlja važan iskorak u adekvatnom regulisanju ove oblasti.

31 hits

četvrtak maj 23

Za poslaničke zarade u aprilu oko 123 hiljade eura

Skupština Crne Gore za aprilske neto zarade poslanika izdvojila je 123,38 hiljada eura, od čega je opozicionim poslanicima koji su ostali dosljedni bojkotu isplaćeno oko 20 hiljada eura.

15 hits

četvrtak maj 23

Perović do 30. maja mora zakazati sjednicu u Kotoru

Predstavnici pojedinih političkih partija pokušavaju da unesu konfuziju u kotorskom slučaju, ali tu je Zakon o lokalnoj samoupravi potpuno jasan, i predsjednica Skupštine opštine Dragica Perović mora da do 30.…

34 hits

srijeda maj 22

Pejović: SDP nikad iskreno nije podržavala proteste

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Član pokreta "Odupri se" Dejan Pejović reagovao je na saopštenje SDP-a da Demokrate od starta pokušavaju da preuzmu pokret "Odupri se".

51 hits

 
 
 
 
utorak, 19 februar 2019 19:20

URA: Hvala Katniću što je pozvao građane na protest u subotu

Sinoć su Milivoje Drobac i Draško Katnić pokazali zašto ljudi treba da izađu na proteste, i u to ime im treba beskrajno zahvaliti saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA

“Ako kojim čudom bilo koji građanin Crne Gore nije do sada našao razlog da ustane protiv ovakvog nakaradno uspostavljenog sistema koji je kreirala nakriminalnija i najkorumpiranija organizacija u istoriji Crne Gore (DPS) i svi njeni funkcioneri., uključujući tu i Milivoja Drobca i Draška Katnića. Svaki njihov javni nastup afirmiše  bunt i ideju protesta, te prije svega nazovi glavnog specijalnog tužioca pozivamo da nastupi makar još dva puta do subote”, poručuju iz URE.

Oni kažu da je crnogorska javnost sinoć imala priliku da čuje argumentciju koja vrijeđa zdrav razum i koja slikovito govori kakve institucije imamo, ako se tinstitucijama mogu i nazvati.

“Jer uloga svih zarobljenih institucija je zaštita lika i djela prve familije. Zastiđe sa kojims se nazovi tužilac sinoć ponosio je i to da za aferu “Koverat” nije pozvao Đukanoviča na saslušanje. Građanin nad građanima, kakvim sebe smatra, jer je nazovi specijalni tužilac, ubijeđen je u neistinitost Kneževićeve tvrdnje da je novac dao u dogovoru sa Đukanovićem i ne mstra da tu treba bilo kakvo pitanje pokrenuti. A i kako bi ga pokrećao prema šefu kojem jsluži kao pion”, navode u URI.

Kažu da je svaki normalni građanin Crne Gore sinoć osjetio stid što živi u zemlji u kojoj najvažnije funkcije pokrivaju osobe poput Milivoja Katnića.

“Moraćemo da razočaramo Katnića i poručiti mu da će svake subote, ispred zgrade koju je okupirao sa šefom nad šefovima najveće organizovane kriminalne i korupcionaške grupe u istoriji Crne Gore, slušati bunt i parole gnijevnih građana. Jer smo dosta čekali, trpjeli i patili – niko neće zaustaviti oslobođenje ove zemlje od kriminala i korupcije a posebno ne Katnić i ‘polakote’ “, zaključuju iz Građanskog pokreta URA.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.