Standard.

ponedjeljak maj 20

Đukanović: Vrijeme potvrdilo kakav je istorijski podvig napravila naša generacija

Predsjednik Milo Đukanović uputio je povodom 21. maja Dana Nezavisnosti najsrdačnije čestitke svim građanima i najbolje želje za njen brži ekonomski i ukupni razvoj i napredak.

48 hits

utorak maj 21

DPS Kotor: Aprcović će izabrati pravi tim, Perović da zakaže sjednicu

Na sinoć održanim sjednicama Izvšnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor, kojima je ispred Predsjedništva prisustvovao Branko Čavor, Željko Aprcović jednoglasno je predložen za kandidata za predsjednika opštine Kotor.

19 hits

utorak maj 21

Željko Aprcović kandidat za predsjednika opštine Kotor

Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Željko Aprcović biće kandidat te partije za predsjednika opštine Kotor.

28 hits

utorak maj 21

Marković: Država će imati snage da sprovede Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković ocjenjuje da će Zakon o slobodi vjeroispovijesti, kada ga parlament usvoji, biti veliki korak za demokratiju i osnovna ljudska prava i naglašava da će država, bez…

29 hits

 
 
 
 
petak, 15 mart 2019 18:55

Đukanović uputio telegram saučešća generalnoj guvernerki Novog Zelanda: Crna Gora najoštrije osuđuje bezumni teroristički akt

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u ime građana Crne Gore, i u svoje lično ime uputio je telegram saučešća generalnoj guvernerki Novog Zelanda Petsi Ridi (Dame Patsy Reddy) povodom terorističkog napada u dvijema džamijama u novozelandskom gradu Christchurcu, u kojem je ubijeno 49 lica, a više od 20 ranjeno.

"Crna Gora najoštrije osuđuje ovaj bezumni teroristički akt i ostaje odlučan saveznik u borbi protiv svih vidova nasilja, ekstremizama, mržnje i netolerancije, i vjerskog fanatizma. U ovim teškim momentima za Vašu zemlju, molim Vas da najiskrenija saosjećanja prenesete porodicama tragično nastradalih", navodi se u telegramu Đukanovića.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 15 mart 2019 18:58

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.