Standard.

četvrtak april 18

Obavještajne igre Kremlja: Crna Gora više nije na tapetu, ruska omča na vratu Srbije

Nakon godina pritisaka, brutalnog medijskog rata, neosnovanih optužbi na račun države i najviših funkcionera, čini se da je u posljednje vrijeme zvanična Moskava otpustila omču političkog pritiska sa vrata Crne…

91 hits

četvrtak april 18

Stanišić: Ovo je bezbjedna država

Poslanici Skupštine Crne Gore su na jučerašnjoj sjednici raspravljali o Izvještaju rada Odbora za odbranu i bezbjednost za prošlu godinu.

21 hits

srijeda april 17

Purišić- Borovac: CG i BiH primjer dobre saradnje u regionu

Ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić sastao se u Sarajevu sa ministricom za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Semihom Borovac, gdje su razgovarali o implementaciji Regionalnog stambenog programa u ove…

22 hits

srijeda april 17

Marković u Briselu sa ambasadorima država EU: Institucije su sve jače, organizovani kriminal gubi bitku sa državom

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Premijer Duško Marković, na sastanku sa ambasadorima Evropske unije u Briselu, kazao je da je Crna Gora zemlja kandidat koja ne želi članstvo u EU dok ne bude u potpunosti…

40 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 12:32

Socijaldemokrate: Za dvije godine duplirali smo podršku

Opštinski odbor Socijaldemokrata Herceg Novog održao je sjednicu kojoj je prisustvovalo rukovodstvo stranke, na kojoj je ocijenjeno da je ova stranka tokom dvije godine duplirala podršku te da ona i dalje raste.

“Aktuelna vlast u Herceg Novom, zaključak je sa sastanka, ni po čemu se ne razlikuje od vlasti u ostalim gradovima u kojima su partije opozicije većina. Međusobne razmirice i svađe između konstituenata vlasti opterećuju funkcionisanje lokalne samouprave i u Herceg Novom, te je i u ovom gradu budućnost opstanka iste neizvjesna”, navode iz ove stranke.

Kako ističu, članovi i funkcioneri OO SD Herceg Novog u stalnom su kontaktu sa građanima, tako da za ovu partiju u ovom gradu kampanja nikad nije ni prestala.

“Osluškuju se potrebe Novljanki i Novljana, bilježe problemi sa kojima se oni susrijeću, ali i njihove sugestije kako bi im se, u susret idućim lokalnim izborima, ponudila konkretna i realno ostvariva rješenja za probleme koje navode. Dosadašnji rezultati Socijaldemokrata služe za ponos svakom članu partije, istaknuto je na sastanku. Socijaldemokrate su jedini politički subjekt u Crnoj Gori koji osim toga što u svim opštinama ima odbornike, bilježi konstantan i nezaustavljiv trend rasta, što su pokazali i skorašnji izbori u Tuzima”, dodaju oni.

Iz SD-a tvrde da je sada već svima jasno da građani prepoznaju superioran program ove partije u odnosu na konkurenciju kao i sposobne i odgovorne ljude koji sa svojih pozicija taj program realizuju.

“Imajući u vidu tu činjenicu, svake izbore koji predstoje Socijaldemokrate dočekuju bezbrižno, uvjereni u značajno poboljšanje izbornih rezultata”, zaključili su iz SD-a.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 24 mart 2019 12:42

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.