Standard.

utorak jun 18

Front: Sinđelić nije juče prebjegao, u Podgorici je desetak dana

Demokratski front tvrdi da je informacija da je srpski državljanin Aleksandar Sinđelić, svjedok saradnik u slučaju pokušaja terorizma u oktobru 2016. godine prebjegao iz Srbije u Crnu Goru "apsolutno netačna".

121 hits

utorak jun 18

Prava Crna Gora: MVP da se izvini vjernicima SPC i sankcioniše Nikčevićku

Prava Crna Gora najoštrije osuđuje skandalozne stavove savjetnice u ambasadi Crne Gore u Turskoj, Mirne Nikčević.

68 hits

utorak jun 18

Dačić o izjavi savjetnice ambasadora: Ovakve prijetnje mnogo govore o Crnoj Gori

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocijenio je huškačkom i sramnom izjavu savjetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari, Mirne Nikčević, piše Tanjug.

83 hits

utorak jun 18

Đukanović: Tuđe ne otimamo, naše ne damo

Crna Gora nema namjeru da otme nijedan metar tuđe teritorije, ali neće dozvoliti da se otima ono što joj pripada, poručio je predsjednik države Milo Đukanović.

84 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 12:32

Socijaldemokrate: Za dvije godine duplirali smo podršku

Opštinski odbor Socijaldemokrata Herceg Novog održao je sjednicu kojoj je prisustvovalo rukovodstvo stranke, na kojoj je ocijenjeno da je ova stranka tokom dvije godine duplirala podršku te da ona i dalje raste.

“Aktuelna vlast u Herceg Novom, zaključak je sa sastanka, ni po čemu se ne razlikuje od vlasti u ostalim gradovima u kojima su partije opozicije većina. Međusobne razmirice i svađe između konstituenata vlasti opterećuju funkcionisanje lokalne samouprave i u Herceg Novom, te je i u ovom gradu budućnost opstanka iste neizvjesna”, navode iz ove stranke.

Kako ističu, članovi i funkcioneri OO SD Herceg Novog u stalnom su kontaktu sa građanima, tako da za ovu partiju u ovom gradu kampanja nikad nije ni prestala.

“Osluškuju se potrebe Novljanki i Novljana, bilježe problemi sa kojima se oni susrijeću, ali i njihove sugestije kako bi im se, u susret idućim lokalnim izborima, ponudila konkretna i realno ostvariva rješenja za probleme koje navode. Dosadašnji rezultati Socijaldemokrata služe za ponos svakom članu partije, istaknuto je na sastanku. Socijaldemokrate su jedini politički subjekt u Crnoj Gori koji osim toga što u svim opštinama ima odbornike, bilježi konstantan i nezaustavljiv trend rasta, što su pokazali i skorašnji izbori u Tuzima”, dodaju oni.

Iz SD-a tvrde da je sada već svima jasno da građani prepoznaju superioran program ove partije u odnosu na konkurenciju kao i sposobne i odgovorne ljude koji sa svojih pozicija taj program realizuju.

“Imajući u vidu tu činjenicu, svake izbore koji predstoje Socijaldemokrate dočekuju bezbrižno, uvjereni u značajno poboljšanje izbornih rezultata”, zaključili su iz SD-a.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 24 mart 2019 12:42

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.