Standard.

četvrtak april 18

Obavještajne igre Kremlja: Crna Gora više nije na tapetu, ruska omča na vratu Srbije

Nakon godina pritisaka, brutalnog medijskog rata, neosnovanih optužbi na račun države i najviših funkcionera, čini se da je u posljednje vrijeme zvanična Moskava otpustila omču političkog pritiska sa vrata Crne…

94 hits

četvrtak april 18

Stanišić: Ovo je bezbjedna država

Poslanici Skupštine Crne Gore su na jučerašnjoj sjednici raspravljali o Izvještaju rada Odbora za odbranu i bezbjednost za prošlu godinu.

23 hits

srijeda april 17

Purišić- Borovac: CG i BiH primjer dobre saradnje u regionu

Ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić sastao se u Sarajevu sa ministricom za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Semihom Borovac, gdje su razgovarali o implementaciji Regionalnog stambenog programa u ove…

23 hits

srijeda april 17

Marković u Briselu sa ambasadorima država EU: Institucije su sve jače, organizovani kriminal gubi bitku sa državom

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Premijer Duško Marković, na sastanku sa ambasadorima Evropske unije u Briselu, kazao je da je Crna Gora zemlja kandidat koja ne želi članstvo u EU dok ne bude u potpunosti…

40 hits

 
 
 
 
nedjelja, 14 april 2019 12:22

DPS Žabljak: Žabljačani su juče postavili djelove opozicije gdje im je mjesto

Žabljačani su juče postavili djelove opozicije gdje im je mjesto. Kako je juče prošao Aleksa Bečić, sa svojima, zna se. Očekivao se popravni u večernjim satima, na protestu koji su njihovi iz pokreta “Odupri se” organizovali širom Crne Gore… Međutim, oni su prošli još gore, ako gore može, od Bečića, saopštili su danas iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Žabljak.

Desetak automobila sa strane i desetak Žabljačana od kojih polovina sa Bečićevog skupa, došli su na trg da se predstave Žabljačanima i da pridobiju njihovu podršku”, naveli su u lokalnom odboru DPS.

Ali, prema njihovim riječima, to je bilo toliko otužno i neubjedljivo, da su se brže-bolje pokupili i “otperjali” ka Šavniku.

U čudu, ne znajući šta da rade, nudili su megafon ko god hoće da se obrati, ali uzalud. Uostalom, slika govori više od svih riječi. Ovima što su nas juče pohodili ne vjerujemo da će skoro pasti na pamet da ovakvim povodima dolaze na Žabljak”, poručuju iz opštinskog odbora DPS Žabljak.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.