Standard.

četvrtak jun 13

Vlada: Hvala Vučiću na savjetima, ali Crna Gora sama donosi svoje odluke

Crna Gora nema, niti će imati ambicije da utiče na zakonodavnu aktivnost Srbije, ali nećemo dozvoliti bilo kome pa ni Srbiji da utiče na naše odluke, kazali su Vladi Crne…

96 hits

četvrtak jun 13

Vučić: Zamolićemo Crnu Goru da ne usvaja zakon o slobodi vjeroispovijesti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da izjava njegovog generalnog sekretara Nikole Selakovića o Crnoj Gori nije na fer način prenijeta.

73 hits

četvrtak jun 13

VIDEO: Pavlović u Skupštini izvrijeđao vladajuću stranku: Crna Gora je postojala i prije g****a iz DPS-a

Poslanik Demokratskog fronta Koča Pavlović danas je u Skupštini u toku rasprave sa predsjednikom parlamenta Ivanom Brajovićem brutalno uvrijedio kolege iz Demokratske partije socijalista. On je u toku rasprave sa…

120 hits

četvrtak jun 13

Darmanović otvorio Konzulat CG u Trstu: Potvrda opredjeljenosti da razvijamo sveukupnu saradnju sa Italijom

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović svečano je sinoć otvorio Konzulat Crne Gore u Trstu, na čelu sa počasnim konzulom Svenom Bihlerom.

22 hits

 
 
 
 
nedjelja, 14 april 2019 12:22

DPS Žabljak: Žabljačani su juče postavili djelove opozicije gdje im je mjesto

Žabljačani su juče postavili djelove opozicije gdje im je mjesto. Kako je juče prošao Aleksa Bečić, sa svojima, zna se. Očekivao se popravni u večernjim satima, na protestu koji su njihovi iz pokreta “Odupri se” organizovali širom Crne Gore… Međutim, oni su prošli još gore, ako gore može, od Bečića, saopštili su danas iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Žabljak.

Desetak automobila sa strane i desetak Žabljačana od kojih polovina sa Bečićevog skupa, došli su na trg da se predstave Žabljačanima i da pridobiju njihovu podršku”, naveli su u lokalnom odboru DPS.

Ali, prema njihovim riječima, to je bilo toliko otužno i neubjedljivo, da su se brže-bolje pokupili i “otperjali” ka Šavniku.

U čudu, ne znajući šta da rade, nudili su megafon ko god hoće da se obrati, ali uzalud. Uostalom, slika govori više od svih riječi. Ovima što su nas juče pohodili ne vjerujemo da će skoro pasti na pamet da ovakvim povodima dolaze na Žabljak”, poručuju iz opštinskog odbora DPS Žabljak.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.