Standard.

petak januar 17

Vlada se bira na izborima, a ne na litijama

Mitropolit Amfilohije izjavio je pred crnogorskim građanima i vjerujućim narodom u Tivtu da Vladu treba srušiti ako ne povuče Zakon o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica,…

276 hits

petak januar 17

Tabak: Predizborna godina idealna je za hibridne napade, država da pojača odbranu

Objavljeno u: Politika

by Lejla

Predsjedavajući vojnog komiteta NATO, maršal Stjuart Pič, kazao je da se Alijansa direktno suočava sa nastojanjima ruskih hibridnih napada, zbog čega su, kako je kazao, odlučili da u Crnu Goru…

63 hits

petak januar 17

Todorović: Crna Gora da pokaže odlučnost u odbrani crnogorskih interesa

Objavljeno u: Politika

by Lejla

Vlada bi trebalo da pokaže još jaču odlučnost i nepopustljivost u odbrani svojih interesa u jeku anticrnogorske kampanje koja se vodi ovih dana u Srbiji, kazao je slikar Rajko Todorovic,…

88 hits

petak januar 17

Mitrić: Izjava Amfilohija najviše šteti crkvi"

Objavljeno u: Politika

by Lejla

Bivši predsjednik Ustavnog suda Blagota Mitrić, saopštio je za TVCG, da je izjava mitropolita Amfilohija da ako se Zakon ne povuče, Vladu treba srušiti, politička i da najviše šteti crkvi.…

112 hits

 
 
 
 
nedjelja, 03 decembar 2017 15:26

Stanić odgovorio SD-u: Sve prođe, ali bruka živi dovijeka

Stanić Stanić

Oni koji gledaju samo svoj interes i kako će se uvaliti u neku fotelju, oni koji ucjenjuju i prijete otkazima, partijski zapošljavaju i kupuju osiromašene ljudske duše, na mojkovače izbore nastupili su u dvije kolone - DPS i SD. Tako je DPS čak 11 odsto glasačkih listića obilježio raznim znacima i bojama, čime su otuđili čitava dva mandata, dok je čitavih 40% glasačkih listića SD-a obilježeno na taj način, šta ukazuje da je njihova stvarna snaga - 0 mandata, podsjetio je predsjednik omladine mojkovačkog Građanskog pokreta URA, Ilija Stanić.

On ukazuje da je dio glasača DPS-a “usmjeren” da glasa SD, kako bi partija Ivana Brajovića prešla cenzus i spasila siguran gubitak vlasti.

A da ironija bude veća, gospoda iz SD-a, sada dozvoljavaju sebi da drže predavanja o moralu i da nekom nešto spočitavaju. Da se podsjetimo, to su oni čij je samo predsjednik stranke, Ivan Brajović, preko ,,Limenke” i ,,petlje” ojadio građane Crne Gore za više desetina miliona eura, dok se gostio i održavao sastanke svoje partije na račun, opet, svih građana Crne Gore. Gospodo iz SD-a, nema potrebe da mi ulazimo u bilo kakvu diskusiju, jer je stvarnost toliko jasna, da ovo ne radimo zbog vas, već zbog građana Mojkovca, a i Crne Gore”, ukazao je Stanić.

On je podsjetio da je pokret URA, na čelu sa mr Ivanom Ašaninom, osvojio 204 glasa, i ostvario rezulzat “na koji smo svi mi ponosni i još jednom se zahvaljujemo ljudima koji su nam pružili nesebičnu i iskrenu podršku u borbi da Mojkovac učinimo boljim, pravednijim i ljepšim mjestom za život”.

Ljudi koji nas podržavaju se mjere vrlinama, a vas pitam čim vi mjerite vaše, visinom novca ili poslovima i funkcijama? Želim da vam poručim, da za razliku od vas koji ne razlikujete boje, mi u URA-i nijesmo daltonisti da ne primijetimo, osim plave boje i ostale boje "tuge" kojima ste obiljezeni dok god budete postojali kao tzv. politička partija. Gospodo iz SD-a, da kod vas postoji imalo političkog i ljudskog dostojanstva, vi biste trebali da se odreknete tog vašeg sramnog mandata i da ga vratite građanima, jer ste njihovim novcem i funkcijama kupili taj 1 mandat. Da kod vas postoji imalo ljudskog dostojanstva možda bi mi ove vaše navode shvatali kao groteskni pokušaj spiranja srama sa vašeg kupljenog mandata, ali vi očigledno za sram ne znate”, rekao je Stanić.

Njemu je drago što SD pamti, prati i pominje napore pokreta URA da se izbori za demokratske i slobodne izbore kako u Mojkovcu, tako i u Crnoj Gori.

Vjerovatno da Vam onda nije promaklo i da smo podnijeli tužbu protiv NN lica i o svemu ovome obavjestili SDT. Takođe, vjerovatno vam nije ni promaklo da ćemo sve ove dokaze koje posjedujemo već od sjutra početi da prezentujemo svim međunarodnim adresama u Crnoj Gori, da vidi i svijet kakvim mahinacijama se bavite i vi i DPS, i na osnovu čega držite valst u svojim rukama. Na kraju poručujem kako vama, tako i svim gradjanima Mojkovca, a koji su bili primorani da popuste pod raznoraznim pritiscima i ucjenama vas i DPS- a, da se naša borba za bolje sjutra nastavlja još jače i sa većim motivom nego ikad, jer ovako stvarno više nećete moći. A ja gospodo kad god prođem ulicama grada proći ću uzdignute glave i ponosnog pogleda, dok se vi budete trudili da prođete gradom što hitrije i neprimijetnije, jer se vodim sentencom "zvjezdano nebo nada mnom i moralni zakoni u meni"”, dodao je Stanić.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.