Standard.

nedjelja avgust 25

Imovinski kartoni predsjednika partija: Bečić i Knežević nemaju nekretnina

Gotovo svi lideri parlamentarnih partija u Crnoj Gori posjeduju brojne nekretnine, a osim stambenih jedinica, imaju apsolutno ili djelimično vlasništvo nad više poslovnih prostora, livada, šuma, voćnjaka…

159 hits

nedjelja avgust 25

Otvorena pitanja sa Crnom Gorom riješiti sporazumom

Amerikanci odavno imaju dva konkretna zahtjeva koja su već ispostavljena Srbiji da sa Crnom Gorom i Sjevernom Makedonijom potpiše sporazum o stabilizaciji i normalizaciji odnosa, poput onog koji je potpisan…

96 hits

nedjelja avgust 25

Demokrate: Samo na jednoj sjednici DPS 15 puta glasao za DF

Demokratska Crna Gora saoptšila je da je Demokratski front ozlojeđen zbog toga što su Demokrate uspjele da nametnu ono što oni nisu za trideset godina – plan koji će obezbijediti…

70 hits

subota avgust 24

DPS Kotor: Normalizovan rad službi u gradu

Opština Kotor počela je normalizaciju rada svih službi, a prije svega normalizovala se komunikacija sa sugrađanima, saopšteno je iz DPS-a.

290 hits

 
 
 
 
utorak, 14 maj 2019 20:57

SDP: Lončarević isključena iz SDP jer je htjela da uđe u saradnju sa DPS-om

SDP: Lončarević isključena iz SDP jer je htjela da uđe u saradnju sa DPS-om FOTO: Skala radio

Predsjedništvo Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Kotor je na današnjoj hitnoj sjednici donijelo odluku o isključivanju odbornice Brune Lončarević iz članstva u toj partiji, zbog njene namjere da na opštinskom nivou uđe u saradnju sa DPS-om, kazali su u SDP-u.

"Druga dva odbornika SDP u kotorskom parlamentu, Goran Brguljan i Tena Božović ostali vjerni politici i odlukama SDP. Na sjednici OO Kotor, održanoj 7. maja organi SDP-a donijeli su odluku o tome da Opštinski odbor SDP neće ulaziti u bilo kakve aranžmane sa DPS-om u skladu sa politikom partije na državnom i lokalnom nivou", ističu u SDP-u.

Ovakvo ponašanje, dodaju oni, predstavlja izdaju zajedničke političke ideje, članova i preko 1.000 glasača SDP u Kotoru.

"Zbog toga mora biti svjesna, da će ostaviti trajan pečat na njen, do sad stečeni politički i društveni ugled. Potez Lončarević tumačimo i u kontekstu nepoštovanja odluke pri glasanju oko razrješenja Vladimira Jokića, kada je mimo predloženog rješenja o referendumu oko ključnih elemenata ugovora o Luci, svojim postupkom nanijela štetu partiji i na lokalnom i državnom nivou", zaključili su oni.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.