Standard.

utorak septembar 17

Đukanović čestitao Dan opštine: "Rezultati napretka Nikšića vidljivi su na svakom koraku"

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 18. septembra — Dana opštine Nikšić, predsjedniku Veselinu Grboviću, predsjedniku Skupštine opštine Radivoju Nikčeviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima…

251 hits

utorak septembar 17

Opozicija u nikada većoj krizi, a sanja izborne pobjede

Rad Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva opstruira cijela opozicija, koja organizovano radi da rezultati tog skupštinskog tijela ne uspiju, jer žele izborni sistem u kojem će oni…

240 hits

utorak septembar 17

Crna Gora zaslužuje da bude u Evropskoj uniji

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas ambasadora Grčke Sotiriosa Atanasiua povodom okončanja njegove diplomatske misije u Crnoj Gori.

176 hits

utorak septembar 17

Marković - Atanasiou: Osnažiti ekonomsku saradnju i ubrzati proces integracije u EU"

Crna Gora i Grčka imaju odlične političke bilateralne odnose, a solidnu ekonomsku saradnju potrebno je dodatno osnažiti, ocijenjeno je na sastanku predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića i ambasadora Grčke…

174 hits

 
 
 
 
četvrtak, 16 maj 2019 14:27

Marković ljut: Prekinuo sjednicu Vlade, jer pola ministara nije bilo prisutno

Sjednica Vlade Crne Gore danas je prekinuta nakon što je premijer Duško Marković ustanovio da zasijedanju ne prisustvuje većina ministara, već njihovi zamjenici ili sekretari, saznaje portal Standard.

Prema kazivanju izvora Standarda, koji je bio prisutan na sjednici, Marković je bio vidno ljut zbog takvog odnosa i zakazao nastavak za 16 časova.

Jedan po podgoričkih portala ranije je objavio da je sjednica Vlade prekinuta navodno zbog neslaganja SD i DPS-a u vezi sa koncesijama za Aerodrome.

"Navodna vijest koju je objavio pomenuti portal naravno da nema nikakve veze sa istinom kao ni većina toga što pomenuti portral objavljuje", rekao je za Standard Srđan Kusovac, šef vladinog biroa za odnose sa javnošću. 

Ministri su na 121. sjednici Vlade Crne Gore trebali da raspravljaju o 46 tačaka dnevnog reda, među kojima je i predlog koncesionog akta za dodjelu koncesije za Aerodrome Crne Gore s Nacrtom ugovora o koncesiji.

Kako je Standard ranije objavio, predstavnici SD su u utorak napustili sjednicu KEP-a (Komisija za ekonomska pitanja) zbog toga što je u dnevni red tog vladinog tijela uvrštena rasprava o koncesijama za Aerodrome Crne Gore.

S.R.R.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 16 maj 2019 15:17

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.