Standard.

ponedjeljak jun 24

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković započeo zvaničnu posjetu Azerbejdžanu

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković jutros je polaganjem vijenaca na spomenik osnivaču modernog Azerbejdžana Hejdaru Alijevu i u memorijalnom spomeniku vječne vatre započeo zvaničnu posjetu Republici Azerbejdžan.

59 hits

ponedjeljak jun 24

Đenero: Nema partnerstva sa Srbijom dok god njene političke elite ne priznaju nezavisnu Crnu Goru

Nema partnerstva sa Srbijom dok god njene političke elite ne priznaju nezavisnu Crnu Goru. Zato sve izjave srpskog predsjednika Aleksandra Vučića da se smire tenzije nijesu iskrene, dok god srpski…

43 hits

ponedjeljak jun 24

Radulović i Purišić po dva automobila, bez vozila premijer i trojica ministara

Većina ministara u Vladi Crne Gore, osim što po zakonu polaže pravo na upotrebu službenog vozila u službene svrhe, kod kuće najčešće imaju dva ili više automobila, koji se vode…

35 hits

ponedjeljak jun 24

Dok DF napada Ameriku, Carević tvrdi da bez nje nema stabilnosti

Iz Demokratskog fronta, kada su Sjedinjene Američke Države u pitanju, ovih dana stižu disonantni tonovi, a naročito kada se govori o, navodnom, miješanju SAD u unutrašnje stvari Crne Gore, pišu…

34 hits

 
 
 
 
četvrtak, 16 maj 2019 14:27

Marković ljut: Prekinuo sjednicu Vlade, jer pola ministara nije bilo prisutno

Sjednica Vlade Crne Gore danas je prekinuta nakon što je premijer Duško Marković ustanovio da zasijedanju ne prisustvuje većina ministara, već njihovi zamjenici ili sekretari, saznaje portal Standard.

Prema kazivanju izvora Standarda, koji je bio prisutan na sjednici, Marković je bio vidno ljut zbog takvog odnosa i zakazao nastavak za 16 časova.

Jedan po podgoričkih portala ranije je objavio da je sjednica Vlade prekinuta navodno zbog neslaganja SD i DPS-a u vezi sa koncesijama za Aerodrome.

"Navodna vijest koju je objavio pomenuti portal naravno da nema nikakve veze sa istinom kao ni većina toga što pomenuti portral objavljuje", rekao je za Standard Srđan Kusovac, šef vladinog biroa za odnose sa javnošću. 

Ministri su na 121. sjednici Vlade Crne Gore trebali da raspravljaju o 46 tačaka dnevnog reda, među kojima je i predlog koncesionog akta za dodjelu koncesije za Aerodrome Crne Gore s Nacrtom ugovora o koncesiji.

Kako je Standard ranije objavio, predstavnici SD su u utorak napustili sjednicu KEP-a (Komisija za ekonomska pitanja) zbog toga što je u dnevni red tog vladinog tijela uvrštena rasprava o koncesijama za Aerodrome Crne Gore.

S.R.R.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 16 maj 2019 15:17

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.