Standard.

nedjelja januar 19

Amfilohije za Standard: Vlast će o temeljnom ugovoru pregovarati sa mnom, a ne sa beogradskom Patrijaršijom

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Mitropolit crnogrsko-primorski Amfilohije rekao je u izjavi za portal Standard da će eventualne pregovore o temeljnom ugovoru, vlast u Crnoj Gori voditi sa njim, a ne sa beogradskom Patrijaršijom. On…

1752 hits

nedjelja januar 19

Đukanović: Nećemo povući zakon, Vučić ima otvoren poziv da dođe u Crnu Goru

Objavljeno u: Politika

by Samir

Crna Gora neće povući zakon o slobodi vjeroispovesti, poručuje predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović u ekskluzivnom intervju za Tanjug.

272 hits

subota januar 18

SPC ne poštuje Ustav, samim tim ni državne propise

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Kampanju protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti vodi Episkopski savjet SPC u Crnoj Gori, odnosno arhijereji Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija: budimljansko-nikšićke, mileševske i zahumsko-hercegovačke i primorske.

167 hits

nedjelja januar 19

Mugoša: Građanima je jasno ko je za kompromis

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Ne mislimo da su rješenja u Prijedlogu zakona o izboru poslanika i odbornika idealna, ali smo sigurni da predstavljaju više nego dobru platformu za dalji dijalog, rekao je u razgovori…

233 hits

 
 
 
 
utorak, 05 decembar 2017 14:50

DPS: Manipulacijom se poraz ne može pretvoriti u pobjedu

Demokratska partija socijalista poručila je Demokratama da ih je žestoko porazila na izborima u Budvi, Kotoru i Herceg Novom.

"S obzirom na to da izbjegavate odgovor na pitanje koje vam je postavio zamjenik predsjednika DPS Duško Marković, kako ste vi to pobijedili DPS u tri primorske opštine, moraćemo tu vašu izmišljotinu da demaskiramo. Dakle, ne da nijeste pobijedili DPS, nego ste od naše stranke u svakoj od njih žestoko poraženi", navodi se u saopštenju.

Kako navode iz DPS, u Budvi su osvojili 1620 glasova više od Demokrata, odnosno pobijedili na 22 izborna mjesta a opozicija na dva.

"U Kotoru, gradu gdje ste podmetnuli stranog državljanina za gradonačelnika, imali smo 2203 više glasova od vas, na 19 glasačkih mjesta smo pobijedili, a vi na nula. U Herceg Novom smo imali 1167 glasova više od vas, pobijedili smo vas na 41 biračkom mjestu", rekli su iz DPS.

Kako kažu u DPS-u ovo su činjenice, a sve ostalo su izmišljotine.

"To što ste za potrebe svojih manipulacija u javnosti prisvojili rezultate i ostalih partija, sa kojima ste jedva skrpili i jedva održavate koalicije u ove tri opštine, moraćete da razjašnjavate sa njima, jer su brojke neumoljivi svjedoci vašeg političkog poraza. Ovo su činjenice, a sve ostalo vaše izmišljotine kojima još jednom želite da obmanete javnost. Nastavite li ovakvom demagogijom i ubeđivanjem da ste pobijedili tamo gdje ste izgubili da vrijeđate zdrav razum građana Crne Gore, i cenzus će vam želja biti", zaključuje se u saopštenju.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.