Standard.

nedjelja decembar 15

Marković o susretu sa papom: Rekao je da prepoznaje doprinos Crne Gore globalnim inicijativama mira

Premijer Duško Marković juče se u Vatikanu sastao sa poglavarom Katoličke crkve papom Franjom. Marković je na svom Tviter nalogu objelodanio dio susreta i razgovora.

158 hits

nedjelja decembar 15

Otvaranje poglavlja je postalo vještački proces

Proces proširenja ne funkcioniše, otvaranje poglavlja je postalo vještački proces i takav pristup više ne funkcioniše, rekao je Pjer Mirel, nekadašnji direktor Generalnog direktorata Evropske komisije za proširenje, piše Pobjeda.

145 hits

nedjelja decembar 15

Prijedlog devet članica EU dobra protivteža Makronovom planu

Prijedlog nove metodologije proširenja Evropske unije, koji je pred Evropsku komisiju nedavno iznijelo devet država članica predstavlja politiku koja razumije daje politika proširenja najuspješnija koju je EU ikada imala, ali…

156 hits

subota decembar 14

DPS: MCP nije stvorila državu nego je podriva

Objavljeno u: Politika

by Lejla

Narativ MCP koji obiluje politikantskim kvalifikacijama i dnevno - političkim floskulama više priliči, saopštenju neke od nacionalističkih, velikosrpskih partija, nego vjerskoj zajednici koja ne propušta da naglasi svoju “miroljubivost” i…

259 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 12 avgust 2019 19:21

DPS: Prema istraživanju IPSOS-a imamo najveću podršku, Đukanoviću se najviše vjeruje

DPS: Prema istraživanju IPSOS-a imamo najveću podršku, Đukanoviću se najviše vjeruje Twitter

Najnovije istraživanje javnog mnjenja, renomirane međunarodne agencije, Ipsos Adria, ukazuje na superiornost politike DPS-a, saopšteno je iz te partije na Twitteru. 

Demokratska partija socijalista ima najveću podršku, od 41 odsto, dok je predsjednik države i DPS-a Milo Đukanović ličnost kojoj se najviše vjeruje.

Kako su dodali, najbolje ocijenjeni političar je Nikola Janović (51%), dok je Institucija kojoj se najviše vjeruje Vojska Crne Gore.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 12 avgust 2019 19:30

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.