Standard.

ponedjeljak januar 27

Đukanović: Ne može biti velike Srbije, niti velike Albanije, može samo biti velike tragedije

Objavljeno u: Politika

by Lejla

  Ne dozvolite da se vaša vjerska sloboda zloupotrebljava na način na koji se zloupotrebljava ovih dana po Crnoj Gori, a zloupotrebljava se da bi se srušila Crna Gora, poručio…

771 hits

utorak januar 28

Farbanje tradicije ili tradicija farbanja

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Riječi, kao i gestovi, imaju svoja osnovna, prenosna ili figurativna značenja. I žargonska. U našu stvarnost su posljednjih dana u opticaj vraćene riječi: litija, moleban, tradicija, farbanje. Litija i moleban…

184 hits

utorak januar 28

Pavićević podnio ostavku

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević podnio je ostavku na tu funkciju, ali, kako je saopštio Danu, ostaje u političkom životu Crne Gore.

162 hits

utorak januar 28

Pavićević podnio ostavku

Objavljeno u: Politika

utorak januar 28

Turska zastupa naše državljane u 23 države svijeta

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Sporazumom između Crne Gore i Turske o pružanju konzularne zaštite crnogorskim državljanima, koji je usvojila Vlada na prošloj sjednici, predviđeno je zastupanje turskih diplomatsko-konzulamih predstavništava u ukupno 23 države Afrike…

101 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
srijeda, 14 avgust 2019 18:00

DF: Gej lobi u Crnoj Gori da djeluje javno

Izjava premijera Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva da neće dozvoliti da mu “ kriminalci, sujetni novinar i peder ruše Vladu” samo potvrđuje stav DF-a da je djelovanje regionalnog ekstremno agresivnog gej lobija ozbiljanpolitički problem. Ovdje se ne radi o odnosu prema pravima LGBT osoba, već o opasnom tajnom političkim djelovanju ovog lobija koji ima svoje veoma snažno uporište u finasijerima globalizma, mreži NVO, medija, ali i moćne lobiste u Briselu, kazali su iz ovog političkog saveza.

“Tajnost u djelovanju, međusobna čvrsta povezanost, sihronizacija u akcijama, zajedničko definisanje strateških političkih ciljeva, uticaj na političke stranke, medijsko reketiranje, povezanost sa tajnim bezbjednosnim službama, djelovanje ove ekstremne grupacije ima sve elemente subverzivnog i veoma opasnog za ustavni poredak i regularni politički sistem. Povezanost ovog ekstremnog političkog gej lobija sa ANB i mafijom, čini ovu grupaciju dodatno opasnom”, smatraju u DF-u.

DF, ističu, nema ništa protiv i poziva ovaj gej lobi da djeluje javno i da se čak i organizuju u političku partiju sa jasnim političkim programom.

“Osnivanje jedne takve gej partije bi i značajno poboljšao prava LGBT populacije u Crnoj Gori”, smatraju u DF-u.

Stvari su, tvrde oni, mnogo ozbiljnije nego što mnogi misle.

“Evo i favorit globalista i duboke države premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev je, suočen sa subverzivnim djelovanjem ovog ekstremnog gej lobija, bio prinuđen da reaguje. Pripadnici gej lobija su čvrsto vjerovali da je i Zaev dio iste priče i da će moći da izvrše pritisak na njega i Vladu. Nadamo se da će i obožavaoci Zaeva u Crnoj Gori, dobro obratiti pažnju na njegov očajnički vapaj, ako već ne vjeruju dobronamjernim upozorenjima DF”, kazali su u DF-u.

Prema njihovim riječima, gej lobi je svojim perfidnim djelovanjem uz pomoć svojih članova iz ANB, medija i NVO uspio da preuzme kontrolu nad čitavim političkim strankama i tako tajnim djelovanjem ostvaruju svoje političke ciljeve.

“To se posebno odnosi na brutalne napade na tradicionalne konzervativne političke stanke, našu kulturu, identitet, ali i našu Crkvu i duhovno nasleđe. DF je od osnivanja bio glavna meta političkog subverzivnog djelovanja gej lobija i to se ovih dana posebno vidi u histeričnim medijskim napadima na nas, nakon što smo ih javno raskrinkali i građanina pojasnili njihove ciljeve. Jer oni neprestano nasrću na osnovne vrijednosti jednog društva i ništa im nije sveto”, zaključuju u ovom političkom savezu.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.