Standard.

petak avgust 23

Zeleni Evrope u radnoj posjeti Crnoj Gori na poziv URA-e

Delegacija Zelenih Evrope (European Greens) boraviće tokom naredne nedjelje u radnoj posjeti Crnoj Gori a na poziv Građanskog pokreta URA, saopštili su danas iz ove partije.

165 hits

petak avgust 23

Zbog DF-a pukla tikva između Abazovića i Perovića

Lideri pokreta Odupri se i Građanskog pokreta URA Džemal Perović i Dritan Abazović nisu mogli da dogovore sastanak na najvišem nivou ova dva pokreta zbog dijametralno suprotnih stavova po pitanju…

278 hits

petak avgust 23

Poslanici da izmijene izborno zakonodavstvo u cilju ostvarivanja jednakog biračkog prava za sve građane

Grupa građana „Građanska akcija“ pozvala je poslanike Skupštine Crne Gore da izmijene izborno zakonodavstvo, kao i Zakon o izboru odbornika i poslanika i usklade ga sa Ustavom Crne Gore, kako…

167 hits

petak avgust 23

Bulatović: Vlada Crne Gore nije uradila ništa za Budvu

Prvi potpredsjednik opštine Budva i predsjednik budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović poručio je jutros da će DPS postati kredibilna učesnik na političkoj sceni kada se javno odreknu dijela njihovih bivših…

163 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 avgust 2019 18:00

DF: Gej lobi u Crnoj Gori da djeluje javno

Izjava premijera Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva da neće dozvoliti da mu “ kriminalci, sujetni novinar i peder ruše Vladu” samo potvrđuje stav DF-a da je djelovanje regionalnog ekstremno agresivnog gej lobija ozbiljanpolitički problem. Ovdje se ne radi o odnosu prema pravima LGBT osoba, već o opasnom tajnom političkim djelovanju ovog lobija koji ima svoje veoma snažno uporište u finasijerima globalizma, mreži NVO, medija, ali i moćne lobiste u Briselu, kazali su iz ovog političkog saveza.

“Tajnost u djelovanju, međusobna čvrsta povezanost, sihronizacija u akcijama, zajedničko definisanje strateških političkih ciljeva, uticaj na političke stranke, medijsko reketiranje, povezanost sa tajnim bezbjednosnim službama, djelovanje ove ekstremne grupacije ima sve elemente subverzivnog i veoma opasnog za ustavni poredak i regularni politički sistem. Povezanost ovog ekstremnog političkog gej lobija sa ANB i mafijom, čini ovu grupaciju dodatno opasnom”, smatraju u DF-u.

DF, ističu, nema ništa protiv i poziva ovaj gej lobi da djeluje javno i da se čak i organizuju u političku partiju sa jasnim političkim programom.

“Osnivanje jedne takve gej partije bi i značajno poboljšao prava LGBT populacije u Crnoj Gori”, smatraju u DF-u.

Stvari su, tvrde oni, mnogo ozbiljnije nego što mnogi misle.

“Evo i favorit globalista i duboke države premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev je, suočen sa subverzivnim djelovanjem ovog ekstremnog gej lobija, bio prinuđen da reaguje. Pripadnici gej lobija su čvrsto vjerovali da je i Zaev dio iste priče i da će moći da izvrše pritisak na njega i Vladu. Nadamo se da će i obožavaoci Zaeva u Crnoj Gori, dobro obratiti pažnju na njegov očajnički vapaj, ako već ne vjeruju dobronamjernim upozorenjima DF”, kazali su u DF-u.

Prema njihovim riječima, gej lobi je svojim perfidnim djelovanjem uz pomoć svojih članova iz ANB, medija i NVO uspio da preuzme kontrolu nad čitavim političkim strankama i tako tajnim djelovanjem ostvaruju svoje političke ciljeve.

“To se posebno odnosi na brutalne napade na tradicionalne konzervativne političke stanke, našu kulturu, identitet, ali i našu Crkvu i duhovno nasleđe. DF je od osnivanja bio glavna meta političkog subverzivnog djelovanja gej lobija i to se ovih dana posebno vidi u histeričnim medijskim napadima na nas, nakon što smo ih javno raskrinkali i građanina pojasnili njihove ciljeve. Jer oni neprestano nasrću na osnovne vrijednosti jednog društva i ništa im nije sveto”, zaključuju u ovom političkom savezu.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.