Standard.

ponedjeljak oktobar 21

Prekinuta sjednica SO Budva: Krapović i Lazović pokušali fizički da se obračunaju

Nakon trosatnog rada budvanke skupštine sjednica je, kako javlja naš reporter, prekinuta, jer umalo nije došlo do fizičkog obračuna bivšeg predsjednika opštine Dragana Krapovića i obornika DPS-a Božidara Lazovića.

318 hits

ponedjeljak oktobar 21

Jakšić za Novu M: EU pogriješila, otvara prostor za uticaje iz Rusije

Poruke koje su stigle sa posljednjeg samita lidera EU iz Brisela razočaravajuće su za Zapadni Balkan, saglasni su sagovornici Nova M televizije. Mihailo Anđušić iz vladajuće partije mišljenja je da…

173 hits

ponedjeljak oktobar 21

"Francuska nije protiv proširenja EU, želimo partnerstvo sa Crnom Gorom"

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković sastao se sa državnom sekretarkom Ministarstva vojske Francuske Ženevjev Daresjek i razgovarao o bilateralnim odnosima dviju država, mogućnostima za jačanje političkih i ekonomskih veza,…

192 hits

ponedjeljak oktobar 21

Marković: Nakon Bregzita politika proširenja EU dobiće na značaju

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Premijer Crne Gore Duško Marković nada se da će, kada se završi Bregzit, politika proširenja Evropske unije ponovo dobiti na značaju. Marković je u intervjuu za AP rekao da će…

191 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 16 septembar 2019 16:02

DF: Stanković i Katnić da podnesu ostavke

DF: Stanković i Katnić da podnesu ostavke Foto: Standard

Lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić pozvao je danas Vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića i Specijalnog tužioca Milivoja Katnića da podnesu ostavke zbog snimaka koje je juče objavio odbjegli biznismen i vlasnik Atlas grupe Duško Knežević.

"Mi smo najveće žrtve zloupotrebe tužilačke funkcije. To što smo žrtve ne znači da sad likujemo samo želimo da se utvrdi istina. Pozivamo Vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića i Specijalnog tužioca Milivoja Katnića da podnesu ostavke jer bi to značilo ozdravljenje sistema koji je donosio pogrešne odluke u prošlosti", rekao je Mandić na današnjoj konferenciji za medije DF-a.

On je kazao da će ako ne dobiju ostavke u skorije vrijeme, pokrenuti postupke da dođu do istine.

"Siguran sam da će se u narednom periodu pojaviti niz dokaza koji će ukazati šta se sve radi u Crnoj Gori", rekao je Mandić.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević rekao je da je ono što se ovih dana dešava dokaz da je tužilaštvo leglo kriminala.

"Braća Đukanović su postavili Stankovića i Katnića da bi se obračunali sa DF-om i da bi prikrili kriminalne radnje prve familije", rekao je Medojević.

Lider DNP-a Milan Knežević, saopštio je da Katnić želi da dođe na mjesto Ivice Stankovića.

"Onaj koji je danas branio Ivicu Stankovića je najsrećniji što se ovo dešava sa Ivicom Stankovićem, jer on želi da dođe na mjesto Vrhovnog državnog tužioca. Oni su jutros napisali naredbu za proširenje istrage na Nenada Vujoševića a drže ga pod mjerama tajnog nadzora više od godinu. Mi svi treba da se zabrinemo o ovome što radi Katnić", rekao je Knežević.

On je ponudio Katniću, Stankoviću i Lidiji Vukčević da idu svi na poligraf da odgovaraju da li im je Vukčević dao pare, a on da odgovara da li je upoznao Šišmakova i Popova.

"Pa da vidimo ko laže. Evo ako se ispostavi da lažemo mi ćemo odgovarati za njihova nepočinstva", rekao je Knežević.

On je, komentarišući izjavu Katnića da bi prihvatio Nobelovu nagradu, kazao da bi mu "dao dva ili tri Nobela za one dinamite koje je bacao na današnjoj konferenciji za medije.

 

B.K.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 16 septembar 2019 16:15

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.