Standard.

petak januar 24

OO DPS Bar: Crna Gora vječna, država i njeni građani svetinje

Objavljeno u: Politika

by Lejla

Nespremnost jedne vjerske zajednice da prihvati da je Crna Gora suverena država i da je potrebno da organizuje svoje djelovanje u pravnim okvirima Crne Gore ne može biti motiv za…

71 hits

petak januar 24

Marković: Propaganda da će Crna Gora biti srpska nas neće pokolebati, Amfilohije na čelu anticrnogorske opozicije

Objavljeno u: Politika

by Lejla

Propaganda da će Crna Gora biti srpska, uz vulgarno plakatiranje i farbanja po našim gradovina, neće pokolebati Crnu Goru da Vlada i instituije zaštite Ustav i primjenom zakona sačuvaju državne…

432 hits

petak januar 24

OO DPS Pljevlja: Litije se politizuju protiv Crne Gore

Objavljeno u: Politika

by Lejla

Litije se politizuju protiv Crne Gore, zaključeno je na današnjoj sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Pljevljima kojoj je prisustvovao zamjenik predsjednika partije i premijer Crne Gore Duško Marković.

68 hits

petak januar 24

Ministarstvo odbrane demantovalo lažnu vijest iz Srbije: Netačni navodi o angažovanju NATO specijalaca u Crnoj Gori

Objavljeno u: Politika

by Lejla

Ministarstvo odbrane demantovalo je navode u pojedinim medijima iz Srbije o angažovanju NATO specijalaca u Crnoj Gori.

171 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 16 septembar 2019 16:02

DF: Stanković i Katnić da podnesu ostavke

DF: Stanković i Katnić da podnesu ostavke Foto: Standard

Lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić pozvao je danas Vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića i Specijalnog tužioca Milivoja Katnića da podnesu ostavke zbog snimaka koje je juče objavio odbjegli biznismen i vlasnik Atlas grupe Duško Knežević.

"Mi smo najveće žrtve zloupotrebe tužilačke funkcije. To što smo žrtve ne znači da sad likujemo samo želimo da se utvrdi istina. Pozivamo Vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića i Specijalnog tužioca Milivoja Katnića da podnesu ostavke jer bi to značilo ozdravljenje sistema koji je donosio pogrešne odluke u prošlosti", rekao je Mandić na današnjoj konferenciji za medije DF-a.

On je kazao da će ako ne dobiju ostavke u skorije vrijeme, pokrenuti postupke da dođu do istine.

"Siguran sam da će se u narednom periodu pojaviti niz dokaza koji će ukazati šta se sve radi u Crnoj Gori", rekao je Mandić.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević rekao je da je ono što se ovih dana dešava dokaz da je tužilaštvo leglo kriminala.

"Braća Đukanović su postavili Stankovića i Katnića da bi se obračunali sa DF-om i da bi prikrili kriminalne radnje prve familije", rekao je Medojević.

Lider DNP-a Milan Knežević, saopštio je da Katnić želi da dođe na mjesto Ivice Stankovića.

"Onaj koji je danas branio Ivicu Stankovića je najsrećniji što se ovo dešava sa Ivicom Stankovićem, jer on želi da dođe na mjesto Vrhovnog državnog tužioca. Oni su jutros napisali naredbu za proširenje istrage na Nenada Vujoševića a drže ga pod mjerama tajnog nadzora više od godinu. Mi svi treba da se zabrinemo o ovome što radi Katnić", rekao je Knežević.

On je ponudio Katniću, Stankoviću i Lidiji Vukčević da idu svi na poligraf da odgovaraju da li im je Vukčević dao pare, a on da odgovara da li je upoznao Šišmakova i Popova.

"Pa da vidimo ko laže. Evo ako se ispostavi da lažemo mi ćemo odgovarati za njihova nepočinstva", rekao je Knežević.

On je, komentarišući izjavu Katnića da bi prihvatio Nobelovu nagradu, kazao da bi mu "dao dva ili tri Nobela za one dinamite koje je bacao na današnjoj konferenciji za medije.

 

B.K.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 16 septembar 2019 16:15

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.