Standard.

petak oktobar 18

Katnić: Tražimo da Medojeviću bude skinut imunitet, poslaćemo Skupštini dva odvojena zahtjeva

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić gost je večerašnje ''Žive istine'' na Televiziji Crne Gore. On je potvrdio da je Skupština vratila zahtjev SDT-u u vezi sa oduzminanjem imuniteta Nebojši Medojevića i…

210 hits

petak oktobar 18

Đukanović: Neotvaranje pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albaniji razočaranje za region

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ocijenio je da je nemogućnost postizanja dogovora na Evropskom Savjetu o otvaranju pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom veliko razočarenje za sve nas u regionu.

151 hits

petak oktobar 18

Katnić: Ozbiljno sumnjamo da razgovori Kneževića i Vujoševića nijesu autentični, već namješteni

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Specijalni državni tužilac Milovoje Katnić smatra da slučaj Atlas grupe i odbjeglog biznismena Duška Kneževića ima elemente hibridnog rata. On je, gostujući u emisiji "Živa istina" kazao da nosioci hibridnog…

295 hits

petak oktobar 18

Marković na prijemu ambasada Višegradske grupe: Perspektiva članstva u EU je glavni pokretač reformi na Balkanu

Perspektiva članstva u EU, u skladu sa individualnim zaslugama, ostaje glavni pokretač reformi u regionu Zapadnog Balkana, kazao je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković sinoć na zajedničkom prijemu ambasadora…

205 hits

 
 
 
 
subota, 12 oktobar 2019 11:14

Mandič i Knežević posjetili srpskog generala Lazarevića

Članovi predsjedništva DF Andrija Mandić i Milan Knežević danas su u Nišu posjetili proslavljenog srpskog generala, nekadašnjeg komandanta Prištinskog korpusa i Treće armije Vojske Jugoslavije, Vladimira Lazarevića.
 
Mandić i Knežević su iskazali poštovanje velikom čovjeku i oficiru, koji je u vrijeme trajanja rata postao jedan od naznačajnijih simbola našeg nacionalnog otpora na Kosovu i Metohiji,  a u miru, koji je potom uslijedio, suočio se sa izdajom i višegodišnjom robijom koju mu je organizovao ne samo agresor,  nego i neke domaće adrese od kojih se to najmanje očekivalo.
 
On je zahvalio Mandiću i Kneževiću u ime svoje porodice, kao i u ime najšire porodice –  od preko 80.000 boraca Vojske SRJ koji su bili pod njegovom komandom i vlastitim životima branili sveto Kosovo i Metohiju i SRJ.
 
Predsjednici Nove Srpske demokratije Andrija Mandić I Demokratske narodne partije Milan Knežević su Lazareviću prenijeli pozdrave srpskog naroda iz Crne Gore i nekadašnjih pripadnika Vojske Jugoslavije iz Crne Gore.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.