Standard.

subota decembar 07

Nikolić: Opozicija već priprema alibi za gubitak izbora

Objavljeno u: Politika

by Samir

Sve ukazuje na to da opozicija nema želju da dođe do dogovora, jer bi to značilo da nakon izbora treba da priznamo rezultate i čestitamo pobjedniku. To se do sada…

260 hits

subota decembar 07

Vikend novine tvrde: Organizacija "Odupri se" organizuje protest kako bi opravdala uloženi novac

Objavljeno u: Politika

by Samir

Pokret “Odupri se” danas organizuje protest u Podgorici kako bi ispunio obavezu prema jednoj nevladinoj organizaciji koja dobija novac iz evropskih fondova, koja im je, navodno, dala 40. 000 eura…

270 hits

petak decembar 06

Škrelja: Tražiću zaštitu za mene i moju porodicu

Poslanik Demokratske partije socijalista, predsjednik skupštinskog Administrativnog odbora Ljuiđ Škrelja, vjerovatno će tražiti zaštitu državnih organa, jer se, nakon učestalih prijetnji poslanika Demokratskog fronta, ne osjeća sigurno ni on, ni…

458 hits

petak decembar 06

Savković: Nijesam isključena iz Radničke partije

Poslanica Radničke partije Željka Savković kazala je da nije isključena iz te stranke, te da uredno obavlja poslaničku funkciju.

660 hits

četvrtak decembar 05

Demokrate DPS-u: Da li ćete podnijeti ostavke ukoliko ne bude tehničke vlade?

Iz Demokrata su upitali Poslanički klub DPS-a hoće li podnijeti ostavke i napustiti politiku ukoliko ne bude tehničke vlade.

373 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 02 decembar 2019 17:31

Crna Gora i Turska razvijaju dobru ekonomsku saradnju

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas ambasadorku Turske u Crnoj Gori, Songul Ozan. 

Brajović je, kako je saopšteno iz parlamenta, tom prilikom iskazao zadovoljstvo činjenicom da dvije države u kontinuitetu razvijaju prijateljske odnose i dobru ekonomsku saradnju.

Ambasadorka Ozan je, dodaje se, naglašavajući značaj daljeg unaprjeđenja parlamentarne saradnje, Brajoviću uručila zvanični poziv predsjednika Velike narodne skupštine Republike Turske, Mustafe Šentopa, da posjeti Tursku u narednom periodu.

Sagovornici su, kako je saopšteno, takođe razmijenili mišljenja o značaju stabilnosti regiona kojima pripadaju Crna Gora i Turska, kao i o integracionim procesima zemalja kandidata.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.