Standard.

ponedjeljak januar 27

Đukanović: Ne može biti velike Srbije, niti velike Albanije, može samo biti velike tragedije

Objavljeno u: Politika

by Lejla

  Ne dozvolite da se vaša vjerska sloboda zloupotrebljava na način na koji se zloupotrebljava ovih dana po Crnoj Gori, a zloupotrebljava se da bi se srušila Crna Gora, poručio…

692 hits

utorak januar 28

Farbanje tradicije ili tradicija farbanja

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Riječi, kao i gestovi, imaju svoja osnovna, prenosna ili figurativna značenja. I žargonska. U našu stvarnost su posljednjih dana u opticaj vraćene riječi: litija, moleban, tradicija, farbanje. Litija i moleban…

115 hits

utorak januar 28

Pavićević podnio ostavku

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević podnio je ostavku na tu funkciju, ali, kako je saopštio Danu, ostaje u političkom životu Crne Gore.

79 hits

utorak januar 28

Pavićević podnio ostavku

Objavljeno u: Politika

utorak januar 28

Turska zastupa naše državljane u 23 države svijeta

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Sporazumom između Crne Gore i Turske o pružanju konzularne zaštite crnogorskim državljanima, koji je usvojila Vlada na prošloj sjednici, predviđeno je zastupanje turskih diplomatsko-konzulamih predstavništava u ukupno 23 države Afrike…

72 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
četvrtak, 05 decembar 2019 21:42

Demokrate DPS-u: Da li ćete podnijeti ostavke ukoliko ne bude tehničke vlade?

Iz Demokrata su upitali Poslanički klub DPS-a hoće li podnijeti ostavke i napustiti politiku ukoliko ne bude tehničke vlade.

Kako su im kazali, neka odgovore “bez oklijevanja, jasno i precizno – da ili ne, a unaprijed znaju da neće.

“Prvo, zato što ne smijete, a drugo, zato što dobro znate da će biti tehničke vlade, jer smo vas toliko satjerali u ćošak da ne znate gdje udarate. Politički i izborni kriminalci, Odboru nijeste dostavili niti jedan jedini predlog, dok se na svim radnim odborima povlačite pod pritiskom argumenata, a vaša obrazloženja na sjednicama radnih odbora i Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva izazivaju podsmijeh. Od vas smo za samo dva mjeseca napravili klasične političke marginalce", navodi se u saopštenju.

Politički i izborni kriminalci, izmišljali ste razne afere, kako dodaju, lagali međunarodne predstavnike, obmanjivali institucije, "OEBS-u i ODIHR-u slali lažne materijale, i kada ste vidjeli da ništa od toga ne utiče na rad Odbora, te da pucate u prazno, onda ste preko noći, onako kukavički kako samo vi to znate, posegli za Predlogom zakona o slobodi vjeroispovijesti, koji nijeste usaglasili sa sve tri tradicionalne konfesije, a sa jasnim ciljem da sabotirate proces izbornih reformi".

"Politički i izborni kriminalci, kada nijeste uspjeli da nas pobijedite na sjednicama Odbora i radnih odbora, kada ste shvatili da ne možete odbiti niti jedno jedino rješenje Demokrata, jer za to nemate ama baš nikakvu argumentaciju, kada smo vam pokazali kako se radi, kada smo vam održali nekoliko vaspitnih časova, tada ste posegli za jednim jedinim vašim argumentom i kecom u rukavu – identitetskim svađama, međuvjerskom mržnjom i podjelama, a sve kako biste, sa vašim navodnim proitivnicima, srušili rad Odbora i izazvali institucionalnu i političku krizu”, piše u saopštenju Demokrata.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.