Standard.

ponedjeljak januar 27

Đukanović: Ne može biti velike Srbije, niti velike Albanije, može samo biti velike tragedije

Objavljeno u: Politika

by Lejla

  Ne dozvolite da se vaša vjerska sloboda zloupotrebljava na način na koji se zloupotrebljava ovih dana po Crnoj Gori, a zloupotrebljava se da bi se srušila Crna Gora, poručio…

723 hits

utorak januar 28

Farbanje tradicije ili tradicija farbanja

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Riječi, kao i gestovi, imaju svoja osnovna, prenosna ili figurativna značenja. I žargonska. U našu stvarnost su posljednjih dana u opticaj vraćene riječi: litija, moleban, tradicija, farbanje. Litija i moleban…

127 hits

utorak januar 28

Pavićević podnio ostavku

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević podnio je ostavku na tu funkciju, ali, kako je saopštio Danu, ostaje u političkom životu Crne Gore.

91 hits

utorak januar 28

Pavićević podnio ostavku

Objavljeno u: Politika

utorak januar 28

Turska zastupa naše državljane u 23 države svijeta

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Sporazumom između Crne Gore i Turske o pružanju konzularne zaštite crnogorskim državljanima, koji je usvojila Vlada na prošloj sjednici, predviđeno je zastupanje turskih diplomatsko-konzulamih predstavništava u ukupno 23 države Afrike…

84 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
ponedjeljak, 09 decembar 2019 08:35

Članovi tri partije pristupili Srpskoj alternativi

Članovi Saveza za pomirenje, kojeg predvodi Svetislav Perišić, inicijativnog odbora Prave Crne Gore Marka Milačića, Radničke partije i Stranke penzionera iz Bijelog Polja, zvanično su pristupili novoj političkoj partiji Srpska alternativa.

Perišić kaže da je Savez za pomirenje donio pravu odluku, koj om će doprinijeti da se uradi nešto dobro za Srpski narod, koji je crnogorskoj opoziciji služio samo kao topovsko meso za ostarivanje ličnih interesa.

“Srbi su tridesetogodišnjom neodgovornom politikom dovedeni na margine odlučivanja, a njihovi lideri su postali enormno bogati. Vrijeme je za novu političku strategiju srpskog naroda koju trenutno jedino nudi Srpska alternativa”, kaže Pešić.

Komnen Knežević iz Prave Crne Gore ističe da bjelopoljski odbor ove partije od samog osnivanja, od marta ove godine nije funkcionisao, niti je za to vrijeme vidio želju vrha partije da se sprovode aktivnosti na terenu.

“Obzirom da su uglavnom svi naši članovi nacionalni Srbi, odlučili smo da pristupimo nekoj od prosrpskih partija, a u ovom trenutku najrealniji program nam je ponudila Srpska alternativa, pa je dvije trećine članova odbora pristupilo njima, a sa nama su takvu odluku donijele i kolege iz Stranke penzionera, sa kojima smo do sada sarađivali”, kaže Knežević.

Bjelopoljski odbor Radničke partije je razočaran odlukom o dolasku na čelo partije Maksima Vučinića i smatra da je to mjesto pripadalo Željki Savković, velikom borcu za prava majki, koju poziva da ne pristaje na ponižavanja i ostaje u partiji u kojoj je ne žele, a članovi RP iz Bijelog Polja će borbu za vraćanje doživotne naknade za majke sa troje i više djece i ostale programske principe nastaviti u okviru Srpske alternative.

Srpska alternativa iskazuje zadovoljstvo pristupanjem ovih političkih činilaca u naše redove i za početak naredne nedjelje najavljujemo nova pristupanja, prije svih partija koje djeluju na državnom nivou, kao i NVO i U druženja građana sa srpskim predznakom iz ostalih crnogorskih gradova.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.