Standard.

srijeda januar 29

DF: Slobodni građani i novinari se hapse po direktivi šefa režima

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Demokratski front Nikšić najoštrije osuđuje seriju hapšenja građana i novinara po Crnoj Gori od strane režimske policije Đukanovića, koji je pogubio kompase, uvjeren da golim nasiljem može održati diktaturu.

47 hits

srijeda januar 29

Još jedna režirana drama iz Beograda

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Iznenadni sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa službama bezbjednosti zbog pogoršanog stanja u regionu dio je predstave koju Srbija režira, nakon usvajanja crnogorskog Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Prateći slijed događaja…

116 hits

srijeda januar 29

OO DPS Gusinje: Podrška institucijama Crne Gore

Objavljeno u: Politika

by Lejla

Opštinski odbor DPS Gusinje na sinoć održanoj sjednici u proširenom sastavu, dao je punu podršku Vladi i Skupštini Crne Gore u implementaciji Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

5 hits

utorak januar 28

Brajović: Podrška EU Crnoj Gori biće jak pozitivan signal i ostalim zemljama u regionu

Objavljeno u: Politika

by Lejla

Podrška Crnoj Gori kao najuspješnijoj u pregovaračkom procesu, biće jak pozitivan signal i ostalim zemljama u regionu, istakao je predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović  na sastanku sa šefovima i predstavnicima političkih grupa u Evropskom…

174 hits

 
 
 
 
četvrtak, 16 januar 2020 08:42

"Pripazi se Adrijane", Novak i četnička pjesma: Vuksanović dobio prijetnje preko FB

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative i poslanik u Skupštini Crne Gore Adrijan Vuksanović primio je preko društvene mreže Facebook prijeteće poruke, piše Antena M.

Naime, u porukama Vuksanoviću, korisnik potpisan kao Nikola Peraš mu poručuje "Pripazi se Adrijane" uz fotografiju Novaka Đokovića i četničku pjesmu "Na sred gore Romanije" koja glasi:

"Na sred gore Romanije, četnicki se barjak vije
Pa neka ga nek se vije, donet nam je iz Srbije
Doneo ga Čica Draža i njegova gorska straža
Nosila ga čvrsta ruka, Majodantić gorskog vuka
Predao ga Herceg Bosni, da se ona snjim ponosi
Herceg Bosna barjak voli, junački se pod njim bori."

81958161 1192491804273924 5492956111487107072 n 1

Kako Vuksanović kaže u izjavi za Antenu M, to nije prvi put da mu stižu prijetnje, ali je sada riješio da ih prijavi i javnost obavijesti o tome. Objašnjava i zašto.

"Prijavio sam nadležnim organima prijetnju koju sam dobio. Ovo nije prvi put da se suočavam s ovakvim pojavama, samo što ih do sada nisam medijski eksponirao. Kako je od pojedinih društvenih subjekata stvoren pogodan ambijent za ispoljavanjem ovakve vrste 'junaštva', smatrao sam da je potrebno pored pružanja informacije nadležnim institucijama, obavjestiti i javnost'', kazao je Vuksanović za Antenu M.

82419437 492356398086871 7230381132745801728 n 1 1

Kako dodaje, Uprava policije je u svim prethodnim slučajevima pokazala efikasnost i uvjeren je da će tako biti i sada.

"Oni koji su pomislili da se Hrvatima, ili bilo kome drugome u Crnoj Gori, može prijetiti, prevarili su se. Naslušali smo se ovakvih poruka devedesetih i siguran sam da će oni koji žale za tim vremenima dobiti odgovarajući institucionalni odgovor",kazao je Vuksanović za Antenu M.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.