Standard.

nedjelja maj 20

Milo Đukanović inaugurisan za predsjednika Crne Gore: Zakleo se ispod slike kralja Nikole

U godini kad je proslavio 56. rođendan, Milo Đukanović je drugi put u karijeri dugoj tri decenije, postao predsjednik Crne Gore.

736 hits

nedjelja maj 20

Peti put samostalno osvojili vlast: SNP proglasila apsolutnu pobjedu u Plužinama

Socijalistička narodna partija proglasila je večeras apsolutnu pobjedu na izborima koji su danas održani u Plužinama, prenosi portal RTCG. SNP je i do sada vršila vlast u tom gradu. Biračka…

493 hits

nedjelja maj 20

Crnogorske zastave na pola koplja; SD: Budvani, jeste li ovo izabrali?

Dok vascijela Crna Gora slavi najveći državni praznik, u prijestonici crnogorskog turizma državne zastave su spuštene na pola koplja, saopštili su Socijaldemokrate Crne Gore.

854 hits

nedjelja maj 20

FOTO - Lukšić, Katnić, princ Nikola, Roćen, Pajović, mitropolit Mihailo i ostali među prvima čestitali Đukanoviću

Bivši premijer Igor Lukšić, tužioci Ivica Stanković i Milivoje Katnić, princ Nikola Petrović, Milan Roćen, Darko Pajović, mitropolit Mihailo - samo su neke od javnih ličnosti koje su među prvima…

837 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Veliki oblak ugljen-dioksida nadvio se nad jezerom Nios i dolinom koja ga okružuje u blizini granice Kameruna i Nigerije 21. avgusta 1986. godine. Oblak je usmrtio 1.746 mještana obližnjeg sela i više od 3.000 životinja.

Vulkan na Havajima Kilauea postao je sve opasniji, pošto rijeke tečne lave teku u okean, a rastopljeno kamenje nastavlja da nanosi štetu na Velikom ostrvu.

Vrijeme pomame za kreditima davno je zaboravljeno.

Nezapamćena drama dogodila se sinoć u beogradskom naselju Borča. 

Obavještavamo javnost da su naši volonteri juče napadnuti u prigradskom naselju Dajbabe, od strane DPS aktiviste, tvrde u Pravoj Crnoj Gori.

Iz državnog budžeta je za gradsku opštinu Tuzi, odnosno za sve poljoprivredne proizvođače na njenoj teritoriji izdvojeno u prethodnoh pet godina nešto manje od dva miliona eura, dok je godišnjim budžetom Glavnog grada predviđen iznos od 225.000 eura kao podsticaj daljem razvoju poljoprivrede na teritoriji našeg Glavnog grada, istaknuto je prilikom posjete odborničkih kandidata liste “Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović” poljorivredom gazdinstvu Nataše Knežević Siništaj, takođe kandidatkinje za odbornika. 

Cio svijet je pratio vjenčanje kraljevskog para, princa Harija i Megan Markl. Naravno, cjelokupna ceremonija je ubrzo dobila titulu da je "kao iz bajke", ali vjerovatno niste ni slutili koliko je to tačno. 

Srpska koalicija će insistirati da se sruše spomeik Mirku Petroviću u centru Podgorice i mauzolej na Lovćenu, saopštio je šef Izbornog štaba pomenjute političke orhanizacije Robert Žižić.

Građanski savez za promjene (SDP-DEMOS-slobodni građani) će uz podršku svih slobodnih građana sačuvati kulturnu vrijednost i šmek Stare varoši. Zato tražimo vaš glas 27-og maja, da zajedno brinemo o našoj Podgorici!”, istakli su kandidati za odbornike Građanskog saveza za promjene u razgovorima sa građanima i komšijama u naselju Stara Varoš.

Svima je vrlo dobro poznato da je svijet jedno neobično mjesto. Ipak, mnogi turisti najverovatnije još nisu čuli za ove neobične zakone.