Standard.

ponedjeljak januar 21

DPS: Uzaludne akrobacije opozicije - zakon jednak za sve

Teško je uzdržati se od podsmijeha i ironije, kad sumiramo reakcije opozicionih stranaka na izlaganje predsjednika DPS, saopšteno je iz DPS-a.

27 hits

utorak januar 22

Sve institucije angažovane na reformama u oblasti vladavine prava

Sve državne institucije su angažovane na ispunjenju reformi u svim oblastima, prvenstveno u vladavini prava, kako bi Crna Gora uskoro mogla dobiti završna mjerila za poglavlja 23 i 24, poručila…

8 hits

ponedjeljak januar 21

Marković - Meta: "Valorizovati zajedničke potencijale"

Crna Gora i Albanija treba u narednom periodu da rade na kvalitetnijoj valorizaciji zajedničkog potencijala, koji postoje u mnogim oblastima poput vodoprivrede, turizma i poljoprivrede, ocijenjeno je na sastanku predsjednika…

22 hits

ponedjeljak januar 21

Đukanović: Apsolutno je netačno da sam od Kneževića tražio novac i netačno je da je on moj prijatelj

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da niko iz DPS-a, a pogotovo ne on, nije zvao vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića i od njega tražio da finansira partiju.

100 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Nema ljepšeg osjećaja od ležanja ispod ćebeta zimi i gledanja omiljene serije, a užitak i idiličnu zimsku atmosferu bez sumnje će upotpuniti topla čokolada koju ste sami napravili.

Policijski službenici Cetinja, pronašli su i oduzeli tri komada vatrenog oružja, municiju, startni pištolj i improvizovani uređaj za ispaljivanje municije, saopšteno je iz UP.

utorak, 22 januar 2019 15:32

Drama u Trepči: Zarobljeno 100 rudara

Oko 100 rudara rudnika Stari trg ostalo je zarobljeno na nekih 700 metara ispod površine posle kvara električne mreže, javljaju prištinski mediji.

Nekadašnja ukrajinska premijerka Julija Timošenko rekla je danas da će se kandidovati na predsjedničkim izborima.

utorak, 22 januar 2019 14:52

(VIDEO) Tompsonovih deset trojki u nizu

Klej Tompson izjednačio je protekle noći NBA rekord pogodivši deset uzastopnih šuteva za tri poena.

Grčki teniser Stefanos Cicipas želi da odigra savršen turnir i osvoji Australijan open pobjedama protiv najboljih na svijetu.

I dalje traje potraga za sinoć nestalim avionom u kojem je bio argentinski fudbaler Emilijano Sala koji je letio u Nant da se pozdravi sa donedavnim saigračima prije definitivnog odlaska u Kardiff, za koji je potpisao za vikend uz rekordnu odštetu od 17 miliona eura.

Nekadašnja manekenka El Mekfirson dobila je nadimak Tijelo zbog svog besprekornog izgleda i mnog ise pitaju koja je tajne njene vitke linije.

Kebab-majstor zadavio je i na komade isjekao svoju prelijepu ćerku, trbušnu plesačicu, jednim od ogromnih noževa koje upotrebljava na poslu.

Kreatorka Verica Rakočević tokom višedecenijske karijere, Verica je oduvijek govorila šta zaista misli, a svoja osjećanja često izražava riječima i putem društvenih mreža.