Standard.

utorak jun 25

Demokrate, URA i Crnogorska neće rušiti Carevića do kraja ljeta

Dio vladajuće koalicije u Budvi, koju čine Demokrate, Crnogorska i Ura, iako nezadovoljni radom predsjednika opštine Marka Carevića, do kraja ljeta neće rušiti vlast niti insistirati na njegovoj smjeni, piše…

26 hits

ponedjeljak jun 24

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković započeo zvaničnu posjetu Azerbejdžanu

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković jutros je polaganjem vijenaca na spomenik osnivaču modernog Azerbejdžana Hejdaru Alijevu i u memorijalnom spomeniku vječne vatre započeo zvaničnu posjetu Republici Azerbejdžan.

78 hits

ponedjeljak jun 24

Đenero: Nema partnerstva sa Srbijom dok god njene političke elite ne priznaju nezavisnu Crnu Goru

Nema partnerstva sa Srbijom dok god njene političke elite ne priznaju nezavisnu Crnu Goru. Zato sve izjave srpskog predsjednika Aleksandra Vučića da se smire tenzije nijesu iskrene, dok god srpski…

52 hits

ponedjeljak jun 24

Radulović i Purišić po dva automobila, bez vozila premijer i trojica ministara

Većina ministara u Vladi Crne Gore, osim što po zakonu polaže pravo na upotrebu službenog vozila u službene svrhe, kod kuće najčešće imaju dva ili više automobila, koji se vode…

42 hits

 
 
 
 
Marija Ivanović

Marija Ivanović

Šta žene prvo primijete na muškarcu?

Hajdi Klum (Heidi, 45) i njen mladi vjerenik Tom Kaulic (Kaulitz, 29) ovih dana uživaju u Parizu.

utorak, 25 jun 2019 21:00

Kako da zategnete mišiće lica

Zaboravljamo da se na licu nalazi čak 57 mišića, koje takođe treba da jačamo ako želimo da spriječimo njihovo opuštanje, odnosno da obezbijedimo njihovo zatezanje, podizanje i na taj način zadržimo mladoliki izgled.

Sezona cvjetanja nane je ljeto, a mi vam predstavljamo savršen način da uživate u ovoj moćnoj biljki i tokom ljeta - pripremite osvježavajući sok od nane i limuna.

Ognjen Vranješ je postavio snimak na kom se ljubi sa Katarinom Grujić i to samo deset minuta nakon što je Duško Tošić lajkovao pjevačicine slike.

Nina Seničar i Džej Elis čekaju prvo dijete, a 4 godine su u vezi. Ipak, njih dvoje izbjegavaju da govore o ljubavi u javnosti.

Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je prije skoro godinu dana, a sada je njegova udovica Sanja Papić objavila emotivnu poruku.

Protivnici neonacističkog festivala u istočnom njemačkom gradu Ostricu smislili su u subotu neobičan način protesta: pokupovali su svo pivo u tom mjestu.

Crvena Interpolova potjernica raspisana je za ukupno 25 srbijanskih državljana, među kojima su dvije žene. Radi se o Slobodanki Bobi Tošić (30), bivšoj Miss fotogeničnosti BiH, koja je svojevremeno krasila i naslovnicu časopisa za muškarce “Playboy”.

Stefan Đurić Rasta je podgoričku publiku nazivao braćom i sestrama i sve je bilo u najboljem redu dok nije došlo do incidenta.