Standard.

petak avgust 23

Zeleni Evrope u radnoj posjeti Crnoj Gori na poziv URA-e

Delegacija Zelenih Evrope (European Greens) boraviće tokom naredne nedjelje u radnoj posjeti Crnoj Gori a na poziv Građanskog pokreta URA, saopštili su danas iz ove partije.

109 hits

petak avgust 23

Zbog DF-a pukla tikva između Abazovića i Perovića

Lideri pokreta Odupri se i Građanskog pokreta URA Džemal Perović i Dritan Abazović nisu mogli da dogovore sastanak na najvišem nivou ova dva pokreta zbog dijametralno suprotnih stavova po pitanju…

220 hits

petak avgust 23

Poslanici da izmijene izborno zakonodavstvo u cilju ostvarivanja jednakog biračkog prava za sve građane

Grupa građana „Građanska akcija“ pozvala je poslanike Skupštine Crne Gore da izmijene izborno zakonodavstvo, kao i Zakon o izboru odbornika i poslanika i usklade ga sa Ustavom Crne Gore, kako…

111 hits

petak avgust 23

Bulatović: Vlada Crne Gore nije uradila ništa za Budvu

Prvi potpredsjednik opštine Budva i predsjednik budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović poručio je jutros da će DPS postati kredibilna učesnik na političkoj sceni kada se javno odreknu dijela njihovih bivših…

107 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

petak, 23 avgust 2019 21:54

Dejanu Sekuliću pritvor od 30 dana

Viši sud prihvatio je predlog specijalne tužiteljke i odredio pritvor od 30 dana Dejanu Sekuliću, kumu predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, radi opasnosti od bjekstva.

Iako vanredni parlamentarni izbori na Kosovu još nijesu raspisani, za sada su poznata tri kandidata za premijersku funkciju

petak, 23 avgust 2019 21:34

Sahrana Milana Radovića u utorak

Posmrtni ostaci Milana Radovića biće dopremljeni u Crnu Goru u neđelju, 25. avgusta 2019.godine, saopšteno je iz PK "Visokogorci Crne Gore".

Nekadašnja direktorica Atlas banke Vesna Pavlović Furth trenutno se nalazi u Hrvatskoj, odakle se jutros javila Specijlnom drzavnom tuzilastvu Crne Gore i iskazala spremnost da se pojavi pred tim organom. To je Anteni M rečeno u crnogorskom SDT.

Skuština Crne Gore izabrala je poslanike Demokratske Crne Gore Moma Koprivicu i Danila Šaranovića za nove članove Odbora za reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

Iako je vođenje ljubavi u vodi uzbudljivo i primamljivo mnogima, dobro razmislite da li biste imali seks u vodi.

U kanjonu Platije došlo je do saobraćajne nezgode, u kojoj kako saznaje portal Standard nije bilo povrijeđenih. kada je automobil udario u stijenu.

petak, 23 avgust 2019 19:44

Aristotelova tri tipa prijateljstva

Prijateljstvo je jedna od najvažnijih etičkih tema u grčkim filosofskim školama.

Maloljetni M. K. (15) danas je u prijepodnevnim satima izgubio život sijekući drva motornom testerom u mjestu Očijevačka Luka u blizini Martin Broda, prenosi Radio Sarajevo.

Milan Kalinić sa suprugom Sandrom i djecom trenutno uživa u Hurgadi. O njegovom porodičnom odmoru svi pričaju, posebno otkako su vidjeli kako supruga glumca i voditelja izgleda u kupaćem kostimu.