Standard.

utorak februar 19

Organizatori protesta "97.000 Odupri se" poručili: Idemo do kraja, rasfromiraćemo udbaško-komunističke strukture

Organizatori protesta "97.000 Odupri se", pozvali su na današnjoj konferenciji za medije, sve progresivne snage da im se pridruže jer je, kako su istakli, došlo je vrijeme za promjene. Novinarima su…

64 hits

utorak februar 19

Bečić: Policija mi dolazila kod roditelja, traže da dođem kod inspektora zbog protesta

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, objavio je na svom Fejsbuk profilu da je policija dolazila da mu uruči poziv da jutros dođe u policijske prostorije zbog protesta koji je…

27 hits

utorak februar 19

Đukanović - Rigterink: Snažan doprinos EBRD-a ubrzanom ekonomskom rastu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je prvog potpredsjednika Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Jurgena Rigterinka koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

15 hits

utorak februar 19

Marković - Rigterink: Unaprijediti konkurentnosti privatnog sektora i jačati mala i srednja preduzeća

Unapređenje konkurentnosti privatnog sektora, energetsko i infrastrukturno povezivanje kao i ozelenjavanje ekonomije i održivi turizam su tri prioritetne oblasti u kojima Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) želi da…

15 hits

 
 
 
 

Sinoć su Milivoje Drobac i Draško Katnić pokazali zašto ljudi treba da izađu na proteste, i u to ime im treba beskrajno zahvaliti saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA

Aleksa Bečić je reterirao u roku od 48 sati. Od subotnjeg „predvodićemo proteste“, do jučerašnjeg „podržaćemo proteste“, ocijenio je Nikola Divanović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Demokratska Crna Gora danas je saopštila da će njihov lider Aleksa Bečić, Miodrag Lekić iz Demosa i Vladimir Pavićević iz Crnogorske, organizovati protest - razgovor sa građanima Budve, u subotu 23. februara, na sceni između crkava, na kojoj se održava manifestacija Grad teatra.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je prvog potpredsjednika Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Jurgena Rigterinka koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

Unapređenje konkurentnosti privatnog sektora, energetsko i infrastrukturno povezivanje kao i ozelenjavanje ekonomije i održivi turizam su tri prioritetne oblasti u kojima Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) želi da pomogne Crnoj Gori, saopšteno je na sastanku predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića i prvog potpredsjednika EBRD-a Jirgena Rigterinka.

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, objavio je na svom Fejsbuk profilu da je policija dolazila da mu uruči poziv da jutros dođe u policijske prostorije zbog protesta koji je u subotu organizovao u Zeti.

Organizatori protesta "97.000 Odupri se", pozvali su na današnjoj konferenciji za medije, sve progresivne snage da im se pridruže jer je, kako su istakli, došlo je vrijeme za promjene. Novinarima su se u ime organizatora protesta obratili Damir Hodžić, Džemal Perović i Budislav Minić.

Ministar odbrane Predrag Bošković razgovarao je jutros u Abu Dabijusa državnim ministrom za odbranu Ujedinjenih Arapskih Emirata Mohamedom Bin Ahmedom Al Bovardijem.