Standard.

ponedjeljak septembar 16

Marković o snimku: Država da reaguje ozbiljno i brzo u ovom slučaju

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Premijer Duško Marković, komentarišući sinoć objavljeni snimak Duška Kneževića na kome navodno sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević, tvrdi da preko njega ide novac do VDT-a Ivice Stankovića, kazao je…

330 hits

ponedjeljak septembar 16

DF: Stanković i Katnić da podnesu ostavke

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić pozvao je danas Vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića i Specijalnog tužioca Milivoja Katnića da podnesu ostavke zbog snimaka koje…

178 hits

ponedjeljak septembar 16

Haradinaj se sastao Albancima iz Plava i Gusinja: "Svi smo mi braća"

Bivši premijer Ramuš Haradinaj objavio je na svom Fejsbuk profilu da se sastao sa Albancima iz Plave i Gusinja i nazvao to bratskim sastankom.

256 hits

ponedjeljak septembar 16

DPS: Albanska alternativa podmeće neistine, a našim preletačima želimo srećan odlazak iz partije

Opštinski odbor DPS Tuzi sa indignacijom odbacuje tvrdnje Albanske alternative, kao da navodno, naši aktivisti napuštaju svoje redove i prelaze u Albansku alternativu, ili kako oni kažu pripremaju se da…

324 hits

 
 
 
 

Zemlja u kojoj se dugi niz godina toleriše sistemska korupcija nema budućnost, a stanovnici Crne Gore su svjesne žrtve najozbiljnijeg oblika korupcije koji može zahvatiti jedno društvo. Sistemska, znači da se kreće od vrha do dna i da je omča oko vrata sadašnjim i budućim naraštajima, poručuju iz Socijalističke narodne partije.

ponedjeljak, 16 septembar 2019 16:02

DF: Stanković i Katnić da podnesu ostavke

Lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić pozvao je danas Vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića i Specijalnog tužioca Milivoja Katnića da podnesu ostavke zbog snimaka koje je juče objavio odbjegli biznismen i vlasnik Atlas grupe Duško Knežević.

Premijer Duško Marković, komentarišući sinoć objavljeni snimak Duška Kneževića na kome navodno sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević, tvrdi da preko njega ide novac do VDT-a Ivice Stankovića, kazao je da očekuje da Vrhovno državno tužilaštvo riješi slučaj što prije prije.

Otvaranje Generalnog konzulata Crne Gore u Istanbulu i Konzulata Turske u Bijelom Polju dodatno će doprinijeti obogaćivanju odnosa dvije države, ocijenili su na današnjem sastanku predsjednik Milo Đukanović i novi ambasador naše zemlje u Turskoj Periša Kastratović.

Bivši premijer Ramuš Haradinaj objavio je na svom Fejsbuk profilu da se sastao sa Albancima iz Plave i Gusinja i nazvao to bratskim sastankom.

Opštinski odbor DPS Tuzi sa indignacijom odbacuje tvrdnje Albanske alternative, kao da navodno, naši aktivisti napuštaju svoje redove i prelaze u Albansku alternativu, ili kako oni kažu pripremaju se da prelaze u AA, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista Tuzi.

nedjelja, 15 septembar 2019 11:21

Papović: Politički eksperimenti i posljedice

Formiranje tehničke Vlade, koju traži opozicija, nema opravdanje u Ustavu, političkoj teoriji i praksi parlamentarnog sistema, kazao je u autorskom tekstu Dragutin Papović, istoričar i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Kao Dubrovčanka, Dubravka Šuica je duboko svjesna interesa Hrvatske i njenog najjužnijeg grada da se granica Evropske unije što prije s Debelog brijega pomakne do iza Ulcinja. Tek kad Crna Gora bude u Uniji, Dubrovnik će disati punim plućima. Zato od nje Crna Gora sigurno može očekivati prijateljsku podršku, kad god ona bude potrebna. Isto važi i za predloženog komesara, Mađara Lasla Tročanjija jer je Budimpešta u Evropi najjači zagovornik proširenja, kaže za Pobjedu hrvatski analitičar i dobar poznavalac evropskih integracija Davor Đenero.