Standard.

petak april 19

(VIDEO) Grotlo se ponovo otvorilo i progutalo Zvezdu! Gledaćemo majstoricu

Objavljeno u: Sport

by Nemanja Lacman

Ponovo je plesala po ivici ambisa, ali se ponovo izvukla i slavila. Kao da je ova sezona suđena da ova ekipa osvoji titulu. Gledaćemo majstoricu. Budućnost je slavila i u…

51 hits

petak april 19

Bravo Varvari, bravo Podgorice: Atmosfera za pamćenje bez ijednog incidenta

Objavljeno u: Sport

by Alen

Mnogo se pričalo o trećem meču u Podgorici i o snimcima koji su obišli region. Regionalno takmičenje je u srijedu kasno u noć javila da Budućnost mora zatvoriti prva dva…

54 hits

petak april 19

Repeša: U psihološkoj smo prednosti, ali je Zvezda favorit

Objavljeno u: Sport

by Alen

Bila je Budućnost pod ogromnim pritiskom na -57 iz prva dva meča u Beogradu, ali je uspjela da odbrani svoj teren i večerašnjom pobjedom obezbijede peti meč.

43 hits

petak april 19

(VIDEO) Noris Kol pokazao zašto je NBA šampion!

Objavljeno u: Sport

by Alen

Budućnost Voli je savladala Crvenu zvezdu i u drugom meču u Podgorici i izjednačila na 2:2 u finalnoj seriji. A, najzaslužniji za pobjedu bio je Noris Kol.

37 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 551
utorak, 11 septembar 2018 18:33

Fenati: Nikada više neću voziti motor

„Nisam mogao da zadržim bijes, jer je Manci mogao da ubije mene“, rekao je Fenati

Romano Fenati je zgrozio svijet na Velikoj nagradi San Marina, kada je zemljaku Stefanu Manciju pritisnuo kočnicu na motoru pri brzini od preko 200 kilometara na čas.

Italijan je dobio otkaz u Marineli Snajpersima, ali bi svejedno završio epizodu u Moto 2 šampionatu, jer je u intervjuu za rimsku „Republiku“ rekao da nikada više neće voziti motor.

„Svjetski kup je završen za mene, nikad više neću voziti“, rekao je Fenati, a onda i objasnio šta se dešavalo na stazi u Mizanu.

„Nisam mogao da sudržim bijes. Krv mi je proključala i zabrljao sam. Ovo nije moj svijet, mnogo je nepravde prema meni. Pogriješio sam, to je istina, ali niko ne brine o mojim bolovima. To nisam bio ja, nisam mogao da zadržim bijes, jer je Manci mogao da ubije mene“, rekao je Fenati.

Ljut je što je Manci rekao da je htio da ga ubije.

„Kako je mogao tako nešto da kaže? Ono što sam uradio je bio samo gest kojim sam htio da mu pokažem da mogu da ga srušim ako hoću“, naglasio je Fenati i poručio šta se dešavalo prije incidenta, što kamere nisu snimile.

„Izgurao me je na šljunak, a onda me je pogledao i pokazao mi prstom da će da me izbaci. Uvijek morate da pokušate da budete smireni, ali oni koji u ovom sportu nikada ne urade ništa glupo praktično ne postoje. Ponekad imate trenutke ludila i u fudbalu, ali svakako nisam smio onako da se ponašam“, zaključio je Fenati, uz napomenu da se neće izviniti Manciju.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.