Standard.

petak april 19

(VIDEO) Grotlo se ponovo otvorilo i progutalo Zvezdu! Gledaćemo majstoricu

Objavljeno u: Sport

by Nemanja Lacman

Ponovo je plesala po ivici ambisa, ali se ponovo izvukla i slavila. Kao da je ova sezona suđena da ova ekipa osvoji titulu. Gledaćemo majstoricu. Budućnost je slavila i u…

55 hits

petak april 19

Bravo Varvari, bravo Podgorice: Atmosfera za pamćenje bez ijednog incidenta

Objavljeno u: Sport

by Alen

Mnogo se pričalo o trećem meču u Podgorici i o snimcima koji su obišli region. Regionalno takmičenje je u srijedu kasno u noć javila da Budućnost mora zatvoriti prva dva…

62 hits

petak april 19

Repeša: U psihološkoj smo prednosti, ali je Zvezda favorit

Objavljeno u: Sport

by Alen

Bila je Budućnost pod ogromnim pritiskom na -57 iz prva dva meča u Beogradu, ali je uspjela da odbrani svoj teren i večerašnjom pobjedom obezbijede peti meč.

50 hits

petak april 19

(VIDEO) Noris Kol pokazao zašto je NBA šampion!

Objavljeno u: Sport

by Alen

Budućnost Voli je savladala Crvenu zvezdu i u drugom meču u Podgorici i izjednačila na 2:2 u finalnoj seriji. A, najzaslužniji za pobjedu bio je Noris Kol.

46 hits

 
 
 
 
četvrtak, 13 septembar 2018 16:24

Užas u Premijer ligi: Fudbaler optužen za silovanje maloljetnice

Neimenovani igrač i njegov dvije godine stariji rođak osumnjičeni da su primorali na bludne radnje tada maloljetnu djevojku u Francuskoj.

Užas u Premijer ligi: Fudbaler optužen za silovanje maloljetnice FOTO: Profimedia

Jezivu priču, pod oznakom "Breaking news", o skandalu koji potresa Premijer ligu, objavljena je na čuvenom britanskom sajtu "The Sun".

Neimenovani fudbaleri iz Premijer lige ide na suđenje zbog optužbi za silovanje djevojčice koja je imala samo 15 godina kada se navedeni napad dogodio! Igrač je tada imao 17 godina i bio je u društvu dvije godine starijeg rođaka. Njih dvojica su već dala izjave na sudu u julu, tačno šest godina nakon što se, kako se navodi, silovanje dogodilo.

San otkriva da se sve desilo na jednom kampu u Francuskoj, a djevojčicu su, kako se navodi, pronašli uplakanu. Ona sada ima 21 godinu i tvrdi da su optuženi iskoristili to što je bila pod uticajem alkohola i da su obojica znala da je maloljetna.

Mladi fudbaler, koji igra u najjačem britanskom rangu, rekao je da nije imao seks sa djevojkom, a mediji u Francuskoj su objavili da se ne radi o njihovom zemljaku. Suđenje će biti održano u Nantu, a advokat fudbalera Remi Nugije već je uputio žalbu na optužbu.

Fudbalerov rođak, mladić koji sada ima 25 godina, tvrdi da odnos koji je imao sa djevojkom nije bio prisilan, odnosno da je i ona htjela da ima seks sa njim, te da nije znao da se radi o maloljetnoj osobi, prenosi Kurir.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.