Standard.

petak avgust 23

Crna Gora ubjedljiva protiv Irana

Objavljeno u: Sport

by Alen

Pobjeda protiv Asvela u trening meču, tri poraza na turniru u Lionu od Francuske, Argentine i Brazila uz dobre igre u sva tri meča, a onda pobjeda.

90 hits

petak avgust 23

Mitrović: Iran je skroman protivnik, lijepo je kad se upiše pobjeda

Objavljeno u: Sport

by Alen

Košarkaška reprezentacija Crne Gore upisala je prvu pobjedu tokom priprema za istorijski nastup na Svjetskom prvenstvu.

88 hits

petak avgust 23

Ivanović i Radović nakon Irana: Dobra provjera

Objavljeno u: Sport

by Alen

Košarkaši Crne Gore ispunili su cilj nakon dolaska u Kinu. Nakon napornog puta upisali su pobjedu u prvom meču pripremnog turnira.

78 hits

petak avgust 23

Hobson nakon pet dana napustio Mornar

Objavljeno u: Sport

by Alen

18. avgust - Darington Hobson stigao je u Bar i pridružio se pripremama Mornara. 23. avgust - Darington Hobson napustio je Bar.

281 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 13:56

Novi skandal u Bajernu

Bajern Minhenu ne cvjetaju ruže u ovoj sezoni. Ekipa igra ispod očekivanja, a veoma često izložen kritikama je trener Niko Kovač.

Navodno, Niko Kovač je izgubio povjerenje svlačionice, a neke zvijezde u ekipi otvoreno rade na tome da Hrvat dobije otkaz u redovima njemačkog prvaka i doživi sudbinu sličnu Karla Anćelotija iz prošle sezone.

Jedan od najnezadovoljnijih u Bajernu je Hames Rodrigez, koji nema dovoljnu minutažu. Često je rotiran, a Njemci su izračunali da ove sezone u prosjeku po utakmici igra 58 minuta. Čini se da Rodrigez osim Kovaču zamjera i Hasanu Salihamidžiću.

Tako su pojedini njemački mediji objavili da je na nedavnoj utakmici sa Majncom Kolumbijac odbio da se rukuje sa sportskim direktorom, na što mu je Braco kratko odgovorio: “Griješiš”.

Čak se spominje da bi Hames Rodrigez vrlo brzo mogao i da napusti Bajern, a navodno, o tome je razgovarao sa svojim agentom.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.