Standard.

petak jun 14

Savićević: Terzić bacio atomsku bombu na crnogorski fudbal, dokazao je da je nikakav čovjek

Objavljeno u: Sport

by Alen

Malo se stišala bura, ali gostovanje predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića u emisiji Živa istina koja se emituje na RTCG izazvaće novu.

31 hits

petak jun 14

Tumbaković je zaplakao kada je pričao sa igračima

Objavljeno u: Sport

by Alen

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević bio je gost emisije Živa istina na RTCG, a osim što je otkrio ko je pritiskao Ljubišu Tumbakovića, Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića,…

78 hits

petak jun 14

Terzić: Ne razumijem ludilo Dejana Savićevića

Objavljeno u: Sport

by Alen

Iz Beograda stigao je ekspresan odgovor na izjave Dejana Savićevića da su Zvezdan Terzić i vlast vršili pritisak na Ljubišu Tumbakovića, Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne igraju protiv…

84 hits

petak jun 14

Postavljeni reflektori u Danilovgradu

Objavljeno u: Sport

by Alen

Na stadionu "Braće Velašević" u Danilovgradu završeni su radovi na postavljanju reflektora, čime je kompletiran prvi u nizu projekata vezanih za izgradnju reflektorskog osvjetljenja na stadionima crnogorskih klubova.

15 hits

 
 
 
 
petak, 11 januar 2019 08:53

Šok: Marej u suzama najavio odlazak u penziju

Mučim se već 20 mjeseci sa bolovima. Uradio sam sve što sam mogao da riješim problem sa kukom, ali ne ide. Volio bih da moj posljednji turnir bude Vimbldon, rekao je britanski teniser Endi Marej.

Nekada prvi reket svijeta Endi Marej bi vrlo brzo mogao da ode u penziju. Škot je najavio da razmišlja o tome da „okači reket o klin“.

Razlog za to su ozbiljni problemi sa povredom kuka zbog koje je već morao na jednu operaciju. Kako je objasnio na konferenciji za medije, moraće najvjerovatnije na još jednu, znatno težu.

''Ne osjećam se dobro, mučim se sa ovim dugo, dugo vremena, pod konstantnim bolovima sam već 20 mjeseci. Uradio sam sve što sam mogao da riješim problem sa kukom, ali je bol prejak. Ne mogu da igram ovako, rekao sam mom timu još u decembru da ovako neću moći'', počeo je priču Marej.

Trenutno 230. igrač planete ima cilj – da se oprosti kod kuće, na Vimbldonu. Međutim, kako stvari stoje teško da će se to dogoditi.

''Volio bih u Londonu da završim karijeru, ali nisam siguran da ću u tome uspjeti. Da li je Australijan open moj posljednji turnir? Vrlo je moguće'', izgovorio je Endi i briznuo u plač.

Otkrio je i da ne može ni čarape da obuje bez bola.

''Teško je. Mogu da igram pod određenim limitima, ali imati te limite i bol mi ne dozvoljava da uživam na terenu niti da treniram kako treba. Učinio sam sve što sam mogao. Prebacivanje na dubl? Ne, to nije nešto što bih želio'', poručio je Endi i dodao da bi drugi „odlazak pod nož“ bio radi boljeg kvaliteta života, ne zbog tenisa.

Britanski igrač je u karijeri osvojio tri grend slema (Ju-Es open i dva puta Vimbldon) i ima dvije zlatne medalje sa Olimpijskih igara, u Londonu i Rio de Žaneiru.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.