Standard.

petak jun 14

Savićević: Terzić bacio atomsku bombu na crnogorski fudbal, dokazao je da je nikakav čovjek

Objavljeno u: Sport

by Alen

Malo se stišala bura, ali gostovanje predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića u emisiji Živa istina koja se emituje na RTCG izazvaće novu.

31 hits

petak jun 14

Tumbaković je zaplakao kada je pričao sa igračima

Objavljeno u: Sport

by Alen

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević bio je gost emisije Živa istina na RTCG, a osim što je otkrio ko je pritiskao Ljubišu Tumbakovića, Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića,…

66 hits

petak jun 14

Terzić: Ne razumijem ludilo Dejana Savićevića

Objavljeno u: Sport

by Alen

Iz Beograda stigao je ekspresan odgovor na izjave Dejana Savićevića da su Zvezdan Terzić i vlast vršili pritisak na Ljubišu Tumbakovića, Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne igraju protiv…

72 hits

petak jun 14

Postavljeni reflektori u Danilovgradu

Objavljeno u: Sport

by Alen

Na stadionu "Braće Velašević" u Danilovgradu završeni su radovi na postavljanju reflektora, čime je kompletiran prvi u nizu projekata vezanih za izgradnju reflektorskog osvjetljenja na stadionima crnogorskih klubova.

15 hits

 
 
 
 
petak, 11 januar 2019 21:45

Hrvatska u finišu bolji od Islanda, remi Srbije i Rusije

Rukometaši Hrvatske na startu Svjetskog prvenstva bili su bolji od Islanda 31:27, dok su Srbija i Rusija podijelili bodove 30:30.

U posljednjih deset minuta gledali smo egal Islanda i Hrvatske, ali sjajna igra u odbrani hrvatskih rukometaša i par lakih golova sve je prelomilo.

Najbolji hrvatski strijelac bio je Luka Stepančič sa 8 postignutih golova, Cindrić je dodao 6, a Horvat 5, dok je kod Islanda Palmarson postigao 6.

U sljedećoj utakmici hrvatski rukometaši u neđelju igraju protiv Japana.

U drugom meču, "Zbornaja" je imala osam sekundi da dođe i do pobjede, ali nije uspjela da uputi ikakav šut, te su ekipe podijelile bodove 30:30. Najbolji akter meča bio je Timur Dibirov. Nestvarni Rus je postigao 12 golova i samo jedanput promašio udarac i zasluženo ponio epitet igrača utakmice.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.