Standard.

petak jun 14

Savićević: Terzić bacio atomsku bombu na crnogorski fudbal, dokazao je da je nikakav čovjek

Objavljeno u: Sport

by Alen

Malo se stišala bura, ali gostovanje predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića u emisiji Živa istina koja se emituje na RTCG izazvaće novu.

31 hits

petak jun 14

Tumbaković je zaplakao kada je pričao sa igračima

Objavljeno u: Sport

by Alen

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević bio je gost emisije Živa istina na RTCG, a osim što je otkrio ko je pritiskao Ljubišu Tumbakovića, Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića,…

66 hits

petak jun 14

Terzić: Ne razumijem ludilo Dejana Savićevića

Objavljeno u: Sport

by Alen

Iz Beograda stigao je ekspresan odgovor na izjave Dejana Savićevića da su Zvezdan Terzić i vlast vršili pritisak na Ljubišu Tumbakovića, Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne igraju protiv…

72 hits

petak jun 14

Postavljeni reflektori u Danilovgradu

Objavljeno u: Sport

by Alen

Na stadionu "Braće Velašević" u Danilovgradu završeni su radovi na postavljanju reflektora, čime je kompletiran prvi u nizu projekata vezanih za izgradnju reflektorskog osvjetljenja na stadionima crnogorskih klubova.

15 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 17:31

KK Crvena zvezda: Iznenađeni smo izlaganjem Repeše

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je neprijatno iznenađen izlaganjem trenera Budućnosti Jasmina Repeše nakon druge utakmice finala plej-ofa ABA lige.

"Svoje izlaganje je prebacio sa poraza svog tima, na ovim prostorima, uvijek popularan 'teren' politike i odnosa među narodima na prostorima bivše Jugoslavije i time grubo zamijenio teze u svom izlaganju. Svako može da pogriješi, pa i gospodin Repeša, ali za vrlo informisanog i umjerenog čovjeka kakvog ga je znala (do nedjelje) košarkaška publika u Srbiji i Beogradu, prosto nam je nevjerovatno da se nije informisao oko 'izvjesnih doga]aja' koji su obilježili prošlogodišnju završnicu plej-ofa istog ovog takmičenja", navodi se u saopštenju kluba.

Repeša je na konferenciji za novinare poslije utakmice u nedjelju između ostalog izjavio da je u dvorani "Aleksandar Nikolić" bio pokušaj linča i ponašanje za psihijatriju.

Iz Zvezde su naveli da im je zaista žao ako je Repeša u Beogradu pretrpio duševni i psihički bol, ali da smatraju da je to "proizvod nervoze izazvane obavezama koje je preuzeo od svojih nalogodavaca, koji ga plaćaju. Mi tu ne možemo da pomognemo, jer je u pitanju njegov privatni aranžman".

Zvezda je u saopštenju nabrajala događaje koji su bili tokom prošlosezonske finalne serije, poput napada na njene igrače u hotelu u Podgorici.

"Trebalo bi nam mnogo prostora i vremena da prebrojimo sve 'propuste' u prošlogodišnjem finalu plej-ofa, od dolaska delegacije u Podgoricu. Nije zaboravljeno, ali neko pokušava da predstavi kao da se to nije dogodilo?", dodaje se.

Ističe se da Zvezda nikada nije podržavala bilo kakvo nasilje i da će uvijek apelovati da "sport ostane sport".

"Crvena zvezda kao klub za koji navijaju milioni ljudi, svjestan je svoje društvene odgovornosti. Zato pozivamo brojne navijače Crvene zvezde u Crnoj Gori i Podgorici da se ponašaju fer i korektno u dvorani Morača, bodre našu ekipu, ujedno imajući u vidu odlične odnose sa navijačkom grupom 'Varvari' iz Podgorice", navodi se u saopštenju Zvezde.

Izvor: Beta/ RTCG

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.