Standard.

srijeda oktobar 16

Bostik srušio "Moraču": Treći poraz Budućnosti nakon kojeg je druga faza predaleko

Objavljeno u: Sport

by Alen

Daleko slabija partija nego u Beogradu, očajni šut sa distance, mnogo problema u napadu i na kraju treći poraz. Poraz nakon kojeg je plasman u drugu fazu sada još dalje.

122 hits

srijeda oktobar 16

Bili smo kao hipnotisani, ne smijemo "žrtvovati" Evrokup i igrati se sa renomeom kluba

Objavljeno u: Sport

by Alen

Košarkaši Budućnost Volija doživjeli su i treći poraz u Evrokupu i tako dodatno otežali put u Top 16 fazu. Što je bio jedan od glavnih ciljeva kluba pred novu sezonu.

133 hits

srijeda oktobar 16

Hadžibegićevo traženje i put ka evropskoj margini

Objavljeno u: Sport

by Alen

"Hrabri sokolovi" će kvalifikacije za revolucionarno Evropsko prvenstvo 2020. godine završiti bez pobjede, tako će ispisati najlošije kvalifikacije u istoriji malene balkanske ljepotice.

216 hits

srijeda oktobar 16

Protesti u Kataloniji premještaju El Klasiko

Objavljeno u: Sport

by Alen

Kada se politika umiješa, sport ispašta. Mnogo je primjera toga bilo do sada, a posljednji stiže iz Španije.

199 hits

 
 
 
 
nedjelja, 02 jun 2019 19:11

Janković: Ne smijemo upasti u zamku

FSCG FSCG

Fudbalska reprezentacija Crne Gore vrijedno radi u kampu FSCG na Starom Aerodromu i priprema se za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Prva utakmica na programu je u petak kada u Podgoricu stiže Kosovo. Taj duel će biti izuzetno važan i nakon njega bi situacija bila znatno jasnija.

Tri dana nakon duela pod Goricom slije gostovanje Češkoj u Olomucu.

"Ne bih rekao da su te utakmice prekretnica. Važne su, ali bile su važne i prve protiv Bugarske i Engleske, biće bitne i one koje nas čekaju u septembru i oktobru. Sada mislimo samo na Kosovo i Češku. Imamo jedan bod iz prva dva meča, i to bismo prihvatili pred duele, ali nakon svega što nam se dogodilo u Sofiji bili smo nezadovoljni", rekao je Aleksandar Janković, član stručnog štaba Ljubiše Tumbakovića.

Kosovo nije nepoznanica, iako se radi o mladom, novom timu na fudbalskoj mapi Evrope.

"Dobro smo skenirali narednog rivala, upoznati smo s njegovim kvalitetima. Posmatrali smo stvari iz više uglova. Ozbiljna je to ekipa, to pokazuju i rezultati u Ligi nacija, ali je i mlada, što se vidjelo u mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo", ističe Janković i dodaje:

"To što su mladi može da bude i prednost, ali i ozbiljan nedostatak. Mi ćemo se potruditi da iskoristimo sve njihove mane, ali i da ne upadnemo u zamku u koju je upala nedavno Bugarska. Euforično ulaze u utakmice i ta euforija im daje malo više kvaliteta u igri, ali kada se ulazi emotivno onda to može da bude i loše".

Hrabri sokoli će protiv Kosova biti bez podrške navijača zbog suspenzije Uefe.

"Sve su to bitni faktori, ali uvijek nam je važno da se samo skoncentrišemo na teren. Faliće nam publika, uvijek je to bio božanstven ambijent, ali se trudimo da se izolujemo od svega toga i da mislimo samo na ono što će pokazati teren".

Kako sada stvari stoje Crna Gora će igrati bez kapitena - Stefana Savića.

"Savić je povrijeđen, to svi znamo. Još se nije priključio, sve su prilike da se i neće priključiti do kraja priprema", zaključio je Janković na brifingu.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.