Standard.

petak jun 14

Savićević: Terzić bacio atomsku bombu na crnogorski fudbal, dokazao je da je nikakav čovjek

Objavljeno u: Sport

by Alen

Malo se stišala bura, ali gostovanje predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića u emisiji Živa istina koja se emituje na RTCG izazvaće novu.

18 hits

petak jun 14

Tumbaković je zaplakao kada je pričao sa igračima

Objavljeno u: Sport

by Alen

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević bio je gost emisije Živa istina na RTCG, a osim što je otkrio ko je pritiskao Ljubišu Tumbakovića, Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića,…

6 hits

petak jun 14

Terzić: Ne razumijem ludilo Dejana Savićevića

Objavljeno u: Sport

by Alen

Iz Beograda stigao je ekspresan odgovor na izjave Dejana Savićevića da su Zvezdan Terzić i vlast vršili pritisak na Ljubišu Tumbakovića, Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne igraju protiv…

11 hits

petak jun 14

Postavljeni reflektori u Danilovgradu

Objavljeno u: Sport

by Alen

Na stadionu "Braće Velašević" u Danilovgradu završeni su radovi na postavljanju reflektora, čime je kompletiran prvi u nizu projekata vezanih za izgradnju reflektorskog osvjetljenja na stadionima crnogorskih klubova.

13 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 14:37

Vuko Borozan u najvećem mađarskom klubu

Poslije odlaska iz Vardara slijedi avantura u Mađarskoj. Vuko Borozan novi je član Vesprema.

Lijevi bek je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom koji želi da se domogne trofeja Lige šampiona, nakon što su na ovogodišnjem fajnal-foru izgubili od Vardara.

"Presrećan sam što sam potpisao za Vesprem. Ovo je jedan od najvećih klubova na svijetu. Imao sam ponudu Barselone, ugovor na stolu, ali za mene nije bilo dileme. Odabrao sam Vesprem i vjerujem da nisam pogriješio. Mnogo toga sam lijepog čuo o klubu od Momira Ilića koji mi je prijatelj, drago mi je što ću sarađivati sa Laslom Nađom koji je jedan od najboljih svih vremena, dok ću ponovo raditi sa Davidom Dejvisom sa kojim sam imao super saradnju u Vardaru. Ovdje sam došao da osvojim trofej Lige šampiona i vjerujem da cu ispuniti taj cilj", rekao je Borozan na današnjem predstavljanju.

Da podsjetimo, osim Vardara, Borozan je nastupao za Karlovac, Metalurg i Libek.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.