Standard.

srijeda novembar 13

Dugih 147 godina, 999 mečeva, 1.244 igrača, 19 trenera i jedna boginja

Objavljeno u: Sport

by Alen

Možda se fudbalska reprezentacija Crne Gore ne nalazi u idealnom trenutku, možda duel sa Engleskom na kraju kvalifikacija za EURO 2020. dolazi u nezgodnom trenutku, ali...

204 hits

srijeda novembar 13

Rafa je NEUNIŠTIV: Epski povratak i lekcija Medvedevu

Objavljeno u: Sport

by Alen

Možda nije na vrhuncu, možda više ne udara reketom kao maljem, možda su ga povrede izranjavale, ali nikada nemoj sumnjati u ratnički duh Rafaela Nadala.

144 hits

utorak novembar 12

U podređenoj smo situaciji, ali iz toga tražimo motiv

Objavljeno u: Sport

by Alen

Fudbaleri Crne Gore odradili su posljednji trening pred sjutrašnji put u London. Faruk Hadžibegić i njegovi izabranici trenirali su na stadionu pod Goricom, a sa novinarima su se družili pomoćnik…

318 hits

srijeda novembar 13

Novi format ludila: Bernardo suspendovan zbog rasizma, propušta Čelsi zbog šaljivog tvita Mendiju?!

Objavljeno u: Sport

by Alen

Engleska i rasizam, nova epizoda. Ovog puta priče o diskriminaciji na osnovu boje kože poprimile su novi format kolektivnog ludila.

154 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 jul 2019 16:48

ABA liga će, ipak, imati sigurno mjesto u Evroligi!

Vijest da je Evroliga ukinula ABA ligi sigurno mjesto u elitnom rangu takmičenja šokirala je cijeli region. Međutim, vrlo brzo stigla je nova informacija koja je mnogo bolja. Šampion ABA lige će u naredne dvije sezone biti član Evrolige.

Ovo je saopštio potpredsjednik regionalnog takmičenja Domagoj Čavlović poslije sastanka u Minhenu.

"U naredne dvije godine šampion ABA lige će imati sigurno mjesto u Evroligi. Evroliga je uvela niz novina i između ostalog promijenila sistem raspodjele mjesta, po kome više ne postoji direktan plasman iz domaćih liga. Ipak, i u novom sistemu, ABA liga je dobila čvrste garancije da će i kroz sistem raspodjele tri vajld karte imati sigurno mesto u Evroligi", rekao je Čavlović..

"Na nama je sada zadatak da zajedničkim radom ABA ligu podignemo na još viši nivo, opravdamo povejrenje i izborimo se za još bolji status naših klubova", dodao je Čavlović.

Da podsjetimo, Evroliga je promijenila sistem kvalifikovanja od sezone 2020/21. Od naredne sezone Evroligu će i dalje činiti 18 klubova - 11 nosilaca A licenci, Bajern Minhen, Asvel, finalisti Evrokupa i tri tima koji će dobiti specijalne pozivnice.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.