Standard.

četvrtak oktobar 17

Oglasili se navijači Crne Gore: Utakmica nije bila obezbijeđena da valja, skandiralo se UČK i zviždalo na našu svetinju

Vođa navijača "Old bojsa" Željko Lazarević podijelio je sa portalom Standard utiske vezano za atmosferu koja je vladala na utakmici Crna Gora - Kosovo. Lazarević nam je kazao da atmofera…

267 hits

četvrtak oktobar 17

Sjajna priča u Lješkopolju: Podrška, pa pobjeda za Miloša Vračara

Objavljeno u: Sport

by Alen

Sjajna i emotivna priča stiže iz Lješkopolja. Pioniri Podgorice ne fenomenalan način su pružili podršku povrijeđenom saigraču Milošu Vračaru.

9 hits

četvrtak oktobar 17

Aplauz pod Goricom za najavu istorije

Objavljeno u: Sport

by Alen

Crna Gora - Španija, meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače ispod 21 godine. "Furija" je polako odrađivala posao protiv solidnih "sokolića" (2:0), a onda u 79. minutu stadion pod Goricom vjerovatno je prisusutvovao trenutku istorije – 16-godišnja…

15 hits

četvrtak oktobar 17

Aplauz pod Goricom za najavu istorije

Objavljeno u: Sport

četvrtak oktobar 17

Maraton je naš brend: Prijavljeno preko 650 takmičara

Objavljeno u: Sport

by Alen

Podgorički maraton će se ove godine, po kalendaru Svjetske atletske federacije, održati 27. oktobra, do sada je prijavljeno preko 650 učesnika iz 44 države svijeta, a na jučerašnjoj sjednici za predsjednika Organizacionog odbora 26. Podgoričkog maratona izabran je gradonačelnik Ivan…

10 hits

 
 
 
 
srijeda, 09 oktobar 2019 10:40

Gotovo: Miler želi da ide iz Bajerna

Još jedan simbol Bajerna želi da ide. Kako saznaje Bild Tomas Miler bi već u januaru mogao da promijeni sredinu.

Legenda njemačkog giganta nije zadovoljan minutažom, ne sviđa mu se uloga u timu. Kako javlja tiražni njemački list podnio je zahtjev za transfer.

Miler trenutno nema ulogu startera, nije to bio na posljednjih pet utakmica. Niko Kovač je suštinski istakao da Miler više nema tu ulogu poslije poraza od Hofenhajma.

"Kada za to bude bilo potrebe, definitivno će dobiti minute", rekao je Kovač.

Bio je Miler nezadovoljan još kod Karla Anćelotija. Tada je još isticao da njegovi kvaliteti nisu iskorišćeni do kraja. To se može i danas iskoristiti. Iako je igrač sa klupe u ovom momentu Miler i dalje ima važnost za tim, može da doprinese dosta i iz te uloge, tako da je vjerovatnija opcija da će odraditi posao do kraja sezone i onda potražiti novu sredinu.

Takođe, procjenjuje se i da bi navijači bili ljuti ako bi se sve ovo odradilo na neki brz i "neosjećajan" način, pa je zbog svih navedenih stvari rastanak na ljeto najvjerovatniji.

A da će ga biti - očigledno hoće. Samo je pitanje momenta. Miler nikada nije bliži izlaznim vratima Bajerna. Miler je u Bajernu od malih nogu, od 2000. godine, igrao je u drugom timu, a u prvom je od 2008. godine sve do danas.

Prava je legenda kluba. I rastanak sigurno neće nikome lako pasti. Ali vrijeme za tako nešto je došlo.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.