Standard.

četvrtak decembar 12

"Ajkule" počele pripreme za Evropsko prvenstvo

Objavljeno u: Sport

by Alen

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore počela je danas pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Budimpešti od 14. do 26. januara 2020. godine.

82 hits

srijeda decembar 11

Plava mašina se ne zaustavlja: Budućnost potopila Galatasaraj

Objavljeno u: Sport

by Alen

Još jedna napadačka rapsodija, još jedna partija koju je uživanje gledati za sedmu pobjedu u nizu. Plava mašina se zahuktala i ruši sve pred sobom. Košarkaši Budućnost Volija deklasirali su…

291 hits

srijeda decembar 11

Mijović: Zreli smo da nas ovo ne ušuška

Objavljeno u: Sport

by Alen

Košarkaši Budućnost Volija upisali su još jednu pobjedu u Evrokupu. Večeras je u "Morači" pregažen Galatasaraj.

228 hits

srijeda decembar 11

Zvezda u 87. minutu ostala bez Lige Evrope, čudesna Atalanta

Objavljeno u: Sport

by Alen

Region je ostao bez predstavnika u Ligi šampiona.

230 hits

 
 
 
 
utorak, 19 novembar 2019 21:17

Ivona Pavićević ne putuje u Japan zbog rumunskog doping skandala

Doping skandal u Rumuniji zahvatio je i Crnu Goru.

Članica Korone Brašov, kluba koji je u centru afere, Ivona Pavićević neće putovati na Svjetsko prvenstvo.

"Rukometni savez Crne Gore obavještava javnost da lijevo krilo naše reprezentacije Ivona Pavićević neće putovati na Svjetsko prvenstvo u Japanu, koje počinje 30. novembra", stoji u saopštenju Rukometnog saveza Crne Gore.

"Savez je u komunikaciji sa selektorom Perom Johansonom, a nakon sagledavanja svih mogućih reperkusija nastalih objavljivanjem informacije da je rumunski klub Korona Brašov za koji nastupa naša reprezentativka, koristio nedozvoljene metode u medicinskom tretmanu svojih igračica, odlučio da Pavićević ne bude dio tima za predstojeće takmičenje, dok se ne raščisti kompletna situacija oko ovog događaja".

"Ivona i u budućnosti ostaje dio našeg nacionalnog tima, jer smo uvjereni da svojim samostalnim činjenjem nije neko ko bi koristio nedozvoljena sredstva", piše u saopštenju RSCG.

Takođe, RSCG je dostavio izjave selektora Pera Johansona i 23-godišnjeg lijevog krila crnogorske selekcije.

" Veoma mi je žao što se Ivona našla u ovoj situaciji. Ivona je i dalje naša lavica. Tim i ja dajemo joj podršku u svemu u ovoj teškoj situaciji", rekao je Johanson.

"Izražavam žaljenje što sam sam sebe dovela u ovu situaciju. Uvažavam odluku Saveza i selektora da ne putujem sa ekipom, smatrajući je ispravnom kako bi se spriječila i najmanja mogućnost da se naškodi državnom timu. Svim srcem sam uz “lavice” i vjerujem da ću izaći jaka iz ove situacije i ponovo biti dio tima", istakla je Pavićević.

Švedski stručnjak je danas saopštio konačni spisak putnica za Japan, a obzirom da je Pavićević otpala ostaje da se vidi da li će i koga Johanson pozvati umjesto nje. Najbliža pozivu je Dijana Mugoša iz Podravke koja pokriva istu poziciju.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.