Standard.

nedjelja januar 26

Ove "ajkule" su jače od svega! Crna Gora je osvojila bronzanu medalju na EP!

Objavljeno u: Sport

by Alen

Meč za pamćenje, povratak za pamćenje i prekid prokletstva. Ova ekipa koju sa klupe vodi Vladimir Gojković je jača od svega. Ima šampionski mentalitet, nikada se ne predaje, a to…

167 hits

nedjelja januar 26

Brguljan: Ovo što mi možemo da priredimo ne može niko

Objavljeno u: Sport

by Alen

Vaterpolisti Crne Gore nevjerovatnim preokretom savladali su Hrvatsku i osvojili prvu bronzanu medalju u istoriji.

55 hits

nedjelja januar 26

Ivović: Najdraža medalja

Objavljeno u: Sport

by Alen

Crnogorski vaterpolisti donose medalju sa Evropskog prvenstva - savladali su Hrvatsku u meču za treće mjesto i osvojili prvu bronzu na velikim takmičenjima.

39 hits

nedjelja januar 26

Ivović: Najdraža medalja

Objavljeno u: Sport

nedjelja januar 26

Španija odbranila evropski tron

Objavljeno u: Sport

by Alen

Španija je odbranila evropski rukometni tron! U dramatičnom okršaju u Stokholmu Furija je savladala Hrvatsku u izuzetno dramatičnom finalu došla do drugog zlata u svojoj istoriji.

21 hits

nedjelja januar 26

Španija odbranila evropski tron

Objavljeno u: Sport

 
 
 
 
petak, 22 novembar 2019 10:44

Dva zlata i srebro za Mata Leao u Kuli

Novo takmičenje, nove medalje. Takmičari Mata Leaoa još jednom su zablistali. 

Na petom otvorenom kupu Srbije u disciplini No Gi brazilskog džiu džicua članovi podgoričkog kluba su osvojili dva zlata i jedno srebro.

Zlatnim odličjima su se okitili senior Dino Alibabić i Boris Ilin u dječjem uzrastu. Alibabić je zbog najviše pobjeda u najbrojnijoj kategoriji proglašen za najboljeg seniora B klase čime je zaslužio novčanu i robnu nagradu.

Pionir Mitar Babić je bio srebrni u kategoriji do 53 kilograma sa dvije pobjede i poraza, dok ovog puta seniori RadosavljevićBrkanović nijesu stigli do medalja.

"Veliki broj pobijeđenih borbi naših takmičara govori o veoma dobrom nastupu, ali i kvalitetnom radu u klubu. Ovo takmičenje je veoma masovno u seniorskom i dječijem uzrastu što je vrlo bitno za formiranje takmičara i njihovo iskustvo. Treba istaći čak pet pobijeđenih borbi seniora Alibabića kao i tri pobjede osmogodišnjeg Borisa Ilina, dok je Babiću za nijansu promaklo zlato u finalu nakon dvije pobjede. Nastavićemo sa serijom nastupa kako bi na najbolji način okončali još jednu uspješnu takmičarsku godinu", rekao je trener Mladen Jokmanović.

Takmičenje u Kuli okupilo je preko 250 takmičara iz 41 kluba iz osam država - Crne Gore, Poljske, Irana, Tunisa, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Rumunije.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.