Standard.

srijeda januar 22

Crna Gora je u polufinalu EP! Šampion svijeta na koljenima!

Objavljeno u: Sport

by Alen

Vaterpolisti Crne Gore su u polufinalu Evropskog prvenstva! U nevjerovatnom četvrtfinalu "ajkule" su srušile moćnu Italiju (10:8).

256 hits

srijeda januar 22

Gojković: Vidjela se vjera, prava su grupa i zbog toga mi je puno srce

Objavljeno u: Sport

by Alen

Vaterpolisti Crne Gore održali su lekciju moćnoj Italiji i plasirali se u polufinale Evropskog prvenstva u Budimpešti. Nakon meča, selektor Vladimir Gojković je u prvi plan stavio - vjeru cijele…

351 hits

srijeda januar 22

Petković: Igrali smo i protiv Italije i sudija, ali smo pokazali koliko smo veliki

Objavljeno u: Sport

by Alen

Jedan od najzaslužnijih za plasman Crne Gore u polufinale Evropskog prvenstva svakako je Marko Petković.

336 hits

srijeda januar 22

Novakova šetnja do trećeg kola

Objavljeno u: Sport

by Alen

Važi japanska željeznica za najmoderniju na planeti. Važi i Novak Đoković za tenisera koji eskpresno stiže do cilja, pa je u drugom kolu Autralijan opena počistio sa terena Tacumu Ita…

115 hits

srijeda januar 22

Novakova šetnja do trećeg kola

Objavljeno u: Sport

 
 
 
 
ponedjeljak, 02 decembar 2019 18:07

Blistavi Starovarošani - 19 medalja u Baru, čak 13 zlatnih

Lučki grad je ovog vikenda bio domaćin međunarodnog džiu džicu turnira Bar open, a na njemu rapsodija takmičara Stare varoši.

Članovi podgoričkog tima, njih 13, nastupili su u 19 kategorija i osvojili isto toliko medalja, od čega 13 zlatnih.

Po dva zlata osvojili su Balša Sinđić (fighting system), Branka Mujović (ne waza) i Andrej Knežević (ne waza), dok su po jedno zlato osvojili Boško Zindović, Nikola Konatar, Matija Konatar, Nemanja Aleksić (fighting system), kao i Vasilije Matić, Filip Turković, Boris Ivanović (ne waza).

Srebrna odličja pripala su Urošu Boljeviću (dva) i Nemanji Aleksiću u fighting systemu dok su Andreas Adamou i Filip Turković bili srebrni u ne waza disciplini. Jedina, ali vrijedno zaslužena bronza na ovom nastupu Stare Varoši pripala je šestogodisnjem Stefanu Došljaku.

"Zadovoljni smo ovim nastupom na kojem je učestvovao podmlađeni dio takmičarske ekipe među kojima su većina debitanti. Nakon ovog nastupa možemo reći da je i u praksi potvrđeno da se radi o veoma talentovanoj generaciji. Sigurni smo da među njima ima nasljednika naših prvaka svijeta i Evrope koje je džiu džicu klub Stara Varoš iznjedrio od osnivanja do danas", rekli su treneri Mladen i Marko Jokmanović.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.