Standard.

petak januar 24

Noć kada ajkule žele da budu partibrejkeri

Objavljeno u: Sport

by Alen

Stari rivali, superteškaši evropskog vaterpola, ponovo u klinču - nikada u ljepšem ambijentu.

61 hits

petak januar 24

Draškov san, pet i po godina kasnije

Objavljeno u: Sport

by Alen

Budimpešta, ljeto 2014. Sve je bilo spremno za veliko finale Evropskog prvenstva u gradu vaterpola - i to sa domaćom nacijom kao jednim od aktera. Da spektakl na čuvenom "Margitsigetu" bude još veći.

56 hits

petak januar 24

Vjerujem u djevojke i ovaj projekat

Objavljeno u: Sport

by Alen

Stara dobra Liga šampiona, na novom mjestu u Podgorici.

48 hits

petak januar 24

Novakove "bombe" iz servisa deklasirale Nišioku

Objavljeno u: Sport

by Alen

Treći protivnik, treći lagani meč. Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Australijan opena.

50 hits

 
 
 
 
srijeda, 04 decembar 2019 10:42

Vidimo se u Italiji, uskoro: Idem u klub koji mora da se vrati pobjeđivanju

Gde će Zlatan Ibrahimović? To je pitanje na koje se čeka odgovor. Jedna velika nedoumica je riješena. To će biti Italija. Samo još da vidimo u koji će klub.

Iskusni napadač je slobodan igrač jer je završio svoju epizodu u MLS ligi u dresu LA Galaksija. Do sada se dovodio u vezu sa brojnim klubovima sa Apenina kao što su Milan, Napoli, Bolonja i Roma.

U razgovoru za "GQ Italia" Ibrahimović se dotakao ove teme i donekle dao nagovještaj u koji bi klub mogao da ode. Mnogi ga očekuju u Milanu, a već se pisalo da je promocija moguća sredinom decembra, kao i da su "rosoneri" Zlatanu ponudili 6.000.000 eura plus bonuse.

"Pridružiću se klubu koji mora da se vrati pobjeđivanju, koji mora da obnovi istoriju i koji je u potrazi za borbom protiv svega i svakoga", rekao je Ibrahimović.

Potom je dodatno pojasnio trenutnu situaciju.

"To je jedini način u kom ću biti u situaciji da pronađem neophodnu motivaciju kako bih vas ponovo iznenadio. Ne radi se tu samo o biranju tima jer su tu i drugi faktori koji moraju da se dovedu u red, uključujući i dobrobit moje porodice", rekao je Ibrahimović.

I poslao kratku, ali jasnu poruda

"Vidimo se u Italiji, uskoro".

Milan, Napoli, Bolonja i Roma, kandidati za potpis, imaju svi Skudeto u svojoj istoriji.

"Postoje igrači koji igraju fudbal i ostali koji misle fudbal. Kada neko izmisli novi način igranja fudbala, ostali mogu da prate. Ja volim da pravim razliku, ne želim samo da radim jednu ili dvije stvari dobro, želim da radim sve", rekao je Ibrahimović.

Nije propustio šansu Ibrahimović još jednom da se osvrne na svoj period proveden u Los Anđeles Galaksiju. Kaže - Amerikanci nisu naviknuti da koriste noge jer u svojim glavnim sportovima najviše koriste ruke.

"Veoma sam srećan zbog svog iskustva u Los Anđelesu, posebno su posle povrede mnogi rekli kako ne mogu da igram više, ali sam pokazao da i dalje mogu da pravim razliku. Na tehničkom i taktičkom nivou oni u MLS ligi još mogu da rastu. Trče, ali nisu navikli da igraju sa stopalima, jer su svi tradicionalni američki sportovi bazirani na korišćenju ruku", rekao je Ibrahimović.

Serija A čeka Ibrahimovića, a on joj očigledno uskoro stiže u zagrljaj. A, kako javljaju gotovo svi mediji sa Apenina, destinacija je Milan.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.