Standard.

petak decembar 06

Johanson: Prazan sam, još uvijek imamo velike šanse

Objavljeno u: Sport

by Alen

Umjesto željena četiri, Crna Gora će u glavnu fazu Svjetskog prvenstva u Japanu prenijeti dva boda.

96 hits

petak decembar 06

(VIDEO) U dobrom smo ritmu, ali mi igramo u "Morači"

Objavljeno u: Sport

by Alen

Dva velika derbija, dvije velike pobjede protiv Partizana i Mornara, kojima su potvrdili - ova ekipa ima pobjednički mentalitet i spremna je za velike stvari.

110 hits

petak decembar 06

Rajčić i Radičević: Glupo i početnički

Objavljeno u: Sport

by Alen

Rukometašice Crne Gore su jutros u posljednjoj sekundi izgubile od Španije na zatvaranju grupne faze Svjetskog prvenstva u Japanu.

128 hits

petak decembar 06

Barbosa u posljednjoj sekundi slomila "lavice"

Objavljeno u: Sport

by Alen

Rezultatska klackalica tokom cijelog meča, nevjerovatni preokreti tokom cijelog meča. Povratak iz bezizlazne situacije, povratak iz -2 na minut i po prije kraja, ali onda poraz u posljednjoj sekundi. Rukometašice…

198 hits

 
 
 
 
srijeda, 04 decembar 2019 18:16

Bokan otklonio sve dileme: Šampion ABA lige ima sigurno mjesto u Evroligi

KK Budućnost Voli KK Budućnost Voli

Zbog svih dešavanja tokom i nakon prošlogodišnjeg finala sudbina šampiona ABA lige u Evroligi je bila pod znakom pitanja.

Kako je vrijeme odmicalo stizale su mnoge najave da će nakon ove sezone regionalno takmičenje ostati i bez jednog mjesta koje ima, a te izjave stizale su uglavnom iz Srbije. Međutim, čini se da više dileme nema, a otklonio ih je predsjednik Budućnost Volija Dragan Bokan. U izjavi za zvanični sajt kluba prvi čovjek crnogorskog šampiona je otkrio da je razgovarao sa predsjednikom Evrolige Đordijem Bartomeuom i da je šampion ABA lige siguran.

"Želim da obavijestim sve ljubitelje KK Budućnost Voli i naše vjerne navijače da sam danas razgovarao na više tema sa Đordijem Bartomeuom, prvim čovjekom Evrolige. Na osnovu razgovora, ovom prilikom vas obavještavam da mi je Bartomeu dao informacije koje nisu samo njegovo lično mišljenje, nego predstavljaju i odluke sa skupštine Eurolige - da je šampion ABA lige siguran učesnik Eurolige.

U daljem razgovoru mi je potvrdio da je to stav i za naredne godine i ne odnosi se na 'wild card', te da je ABA region važan za Evroligu i da je neizostavan dio njihovih strateških planova. Mi smo kao dobro organizovan, savremen klub koji pred sobom ima velike ciljeve, veoma zadovoljni pogledima Evrolige na naš region", rekao je Bokan i na kraju poručio.

"Na nama je da se isključivo koncetrišemo na igru i da ponovimo istorijski uspjeh osvajanja ABA lige u sezoni 2017/18. Sve dezinformacije na ovu temu su klasične špekulacije ljudi koji su protivnici ABA lige, jer je moje pitanje bilo direktno i jasno kao i odgovor koji nije ostavio mjesta sumnji".

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.