Standard.

srijeda januar 22

Snaga zajedništva ruši i svjetskog prvaka

Objavljeno u: Sport

by Alen

Nisu "ajkule" u dosadašnjem dijelu Evropskog prvenstva napravile ništa senzacionalno, plasman u četvrtfinale je nešto na šta su nas navikli, ali za razliku od mnogih ranijih turnira Draško Brguljan i…

40 hits

srijeda januar 22

Novakova šetnja do trećeg kola

Objavljeno u: Sport

by Alen

Važi japanska željeznica za najmoderniju na planeti. Važi i Novak Đoković za tenisera koji eskpresno stiže do cilja, pa je u drugom kolu Autralijan opena počistio sa terena Tacumu Ita…

33 hits

srijeda januar 22

Novakova šetnja do trećeg kola

Objavljeno u: Sport

srijeda januar 22

Ubjedljiv poraz Danke Kovinić

Objavljeno u: Sport

by Alen

Vratila se poslije tri godine, ali se neće dugo zadržati u Melburnu. Danka Kovinić ekspresno je završila nastup na prvom Gren slemu u sezoni.

33 hits

srijeda januar 22

Ubjedljiv poraz Danke Kovinić

Objavljeno u: Sport

utorak januar 21

Slijedi ono najljepše, bez straha na šampiona svijeta

Objavljeno u: Sport

by Alen

Aktuelni prvaci svijeta naredni su rival "ajkula" na šampionatu Evrope u Budimpešti. Crnogorske vaterpoliste u četvrtfinalu čeka okršaj sa Italijom, selekcijom koja se prije pola godine okitila titulom prvaka na…

222 hits

 
 
 
 
utorak, 10 decembar 2019 21:25

OFK Titograd: Sindikat obmanjuje javnost, nemamo dugovanja

OFK Titograd reagovao je na saopštenje Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore koji je podržao fudbalere podgoričkog kluba u protestima, ali im savjetovao da ne stupaju u štrajk zbog neisplaćenih zarada.

Klub sa Starog Aerodroma jasno je poručio da ne duguje nikom ništa.

 

"Omladinski fudbalski klub Titograd osjeća potrebu da reaguje na, u najmanju ruku, neistinito saopštenje SPFCG, u kom, ova organizacija obmanjuje fudbalsku, sportsku, ali i cjelokupnu javnost Crne Gore. Omladinski fudbalski klub Titograd u ovom trenutku nema dospjelih i neisplaćenih dugovanja ni prema jednom zaposlenom u klubu, računajući fudbalere. U klubu postoje pravilnici - disciplinski pravilnik i pravilnik nagrađivanju - i ti pravilnici se poštuju. Pravilnike su potpisali fudbaleri i stručni štab, a i isti su predati FSCG.

Na osnovu donešenih pravilnika vrše se obračuni primanja, stipendiranja i nagrađivanja fudbalera. Dovoljno je bilo, da oni koji su potpisali saopštenje SPFCG, posjete FSCG i izvrše uvid u dokumenta koje posjeduje krovna fudbalska institucija i sve bi im bilo i više nego jasno.

Saopštenjem SPFCG je pokazao površnost, ali i neznanje. Nama, u OFK Titogradu, jasno je da se radi o nepoznavanju materije i paušalnom pristupanju, onome što u SPFCG smatraju problemom. Isti ti, koji se žale na neisplaćene obaveze, ne ističu činjenicu, da su, vrijednim radom, trudom i rezultatima na terenu, mogli zadužiti i više nego ozbiljne premije, koje višestruko prelaze iznose njihovih mjesečnih nagrada i stipendija. Žao nam je što u SPFCG olako pristupaju svakom traču onih koji svoju fudbalsku sreću ne nalaze na terenu, već do nje pokušavaju da dođu lažnim izjavama na štetu svojih kolega i ljudi koji daju sve od sebe da fudbal u Crnoj Gori dovedu na adekvatan nivo.

Oni koji se bave lažima, ne zaslužuju ni minut pažnje OFK Titograda, a ne vrijeme posvećeno pisanju ovog saopštenja. Ipak, zarad istine, napravili smo izuzetak i istim tim, koji pokušavaju da nanesu štetu kolegama, saigračima i prijateljima, pružili publicitet, koji ne zaslužuju", stoji u saopštenju OFK Titograda.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.