Standard.

četvrtak februar 22

Selektor Srbije optužio svoje rukometaše: Lumpovali su do zore u zagrebačkim klubovima

Objavljeno u: Sport

by sport

Kako prenosi „Telegraf”, koji je imao uvid u Cvetkovićev izvještaj, kao glavni krivci označeni su Petar Nenadić, Darko Đukić, Dobrivoje Marković i Nemanja Zelenović

8 hits

četvrtak februar 22

Bjeloruskinjama prvo zlato u biatlonskoj štafeti, Domračevoj četvrto

Objavljeno u: Sport

by sport

Srebrna je bila Švedska (+ 10,7), a bronzana Francuska (+17,6)

7 hits

četvrtak februar 22

VIDEO: Mireru zlato u slalomu, otpali glavni favoriti, Salihović bez plasmana

Objavljeno u: Sport

by sport

Marsel Hiršer otpao već u prvoj vožnji, a Henrik Kristofersen u drugoj, iako je bio na čelu na polovini takmičenja

10 hits

utorak februar 20

Kako je FSCG uvaljao fudbal u blato

Objavljeno u: Sport

by sport

Kiša koja pada od sinoć malo jačim intenzitetom u normalnim zemljama ne bi mogla da napravi bilo kakve probleme, a crnogorske terene je potopila

59 hits

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

Albulena Hadžiju iz pokreta Samoopredjeljenje izjavila je danas da je taj pokret tužio kosovskog predsjednika Hašima Tačija za izdaju, zbog potpisivanja sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom 2015. godine.

Savjet za građansku kontrolu rada policije, na današnjoj sjednici, konstatovao da su policijski službenici Mladen Vujović, Marko Stojanović, Vukoman Maraš, Slavko Furtula i Miloš Bečanović, koji su uhapšeni zbog sumnje da su 17. februara ispred lokala "Bajice" u Podgorici tukli mladiće J. B., S. N. i M. D,  pokušali da prikriju ovaj događaj falsifikujući službenu ispravu.

Liberalna partija oštro je osudila, kako su saopštili, užasan čin napada bombama na ambasadu SAD u Podgorici.

Dužnost svake odgovorne države je da kroz očuvanje književne tradicije, stvara, jača i obogaćuje kulturni identitet vlastitog naroda, jer književnost sama po sebi predstavlja najplemenitiji odraz duha i svijesti jedne zajednice, kazao je Mihailo Marković, član Sekretarijata Foruma mladih SDP.

U toku su pretresi na 10 lokacija koje koriste osobe za koje se sumnja da su povezane sa Daliborom Jaukovićem koji je sinoć, bacio bombu u dvorište američke ambasade u Podgorici, nakog čega se raznio ispred nje, saznaje portal Standard iz vrha Uprave policije.

četvrtak, 22 februar 2018 17:40

Beograd: Leš žene pronađen u magacinu

Beživotno tijelo žene pronađeno je u Kumodraškoj ulici u Beogradu.

Federalna služba bezbjednosti (FSB) spriječila je teroristički napad u Sankt Peterburgu, javila je služba za medije FSB.

četvrtak, 22 februar 2018 16:41

Preminuo glumac Sreten Mitrović

Glumac Sreten Mitrović umro je juče u 62. godini u Nikšiću.

Predstavnici Investiciono-razvojnog fonda i Zavoda za zapošljavanje, u saradnji sa opštinom Nikšić, su danas u prostorijama Inovaciono-preduzetničkog centra Tehnopolis, koji je ujedno bio i domaćin ovog skupa, održali seminar “Šansa za posao” u cilju pružanja nefinansijske i finansijske podrške posebnim ciljnim grupama (mladi, žene, visokoškolci, tehnološki viškovi, individualni poljoprivredni proizvođači) da riješe pitanje egzistencije, otvore nova radna mjesta sebi i drugima i time postanu ekonomski nezavisni.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja danas su održali prezentacije Agrobudžeta za 2018. godinu za poljopriverdne proizvođače u četiri opštine – Baru i Ulcinju, kao i Plavu i Gusinju.