Standard.

četvrtak februar 21

Otvoren rekonstruisani Omladinski klub u Beranama

Objavljeno u: Sport

by Nemanja Lacman

Ministarstvo sporta i mladih u saradnji sa Opštinom Berane otvorilo je rekonstruisani Omladinski klub u tom gradu.

14 hits

četvrtak februar 21

Bertomeu: Evroliga je kompanija, timovi učesnici ne moraju igrati šampionate

Objavljeno u: Sport

by Nemanja Lacman

Predsjednik Evrolige Đordi Bertomeu dao je izjavu kojom je bukvalno poručio da su nacionalni šampionati besmisleni.

24 hits

četvrtak februar 21

Brejkdens predložen za Olimpijske igre 2024.

Objavljeno u: Sport

by Jovana

Francuzi su osim brejkdensa predložili još sufring, sportsko penjanje i skejtbording za dio programa Olimpijskih igara 2024. Predsjednik organizacionog komiteta OI 2024, trostruki olimpijski šampion u kanuu Toni Estange smatra da…

15 hits

srijeda februar 20

Ikardi lažirao povredu?

Objavljeno u: Sport

by Nemanja Lacman

Inter je saopštio da njihov napadač Mauro Ikardi nema nikakvih problema s koljenom. Naime, na ljekarskom pregledu utvrđeno je da je sve u redu i da nema nikakve povrede.

17 hits

srijeda februar 20

Ikardi lažirao povredu?

Objavljeno u: Sport

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Predsjednik Milo Đukanović razgovarao je večeras sa komesarom za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanesom Hanom, u okviru njegove posjete Podgorici povodom Ministarskog sastanka zapadno-balkanske šestorke u oblasti energetike i tranzicije ka čistim izvorima.

četvrtak, 21 februar 2019 20:50

Stojanoviću i Božović pritvor do 30 dana

Nakon saslušanja kod istragnog sudije Višeg suda u Podgorici Mijailu Stojanoviću (33) i Sanji Božović (37) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe odgovorne za ubistvo Migija Kruščića i ranjavanje Olivere Lakić.

Ministarka ekonomije Dragica Sekulić poručila je danas da Crna Gora implementira veliki broj projekata iz obnovljivih izvora energije, kao što su vjetroelektrane, 13 malih hidroelektrana (HE) ali i potpisan ugovor za najveću solarnu elektranu u Evropi.

četvrtak, 21 februar 2019 19:31

Vlada osudila prijetnje medijima

Vlada Crne Gore osudila je pritiske i prijetnje pojedinih opozicionih političkih partija prema Radio-televiziji Crne Gore (RTCG) i Dnevnim novinama.

Vlada Crne Gore je na danas održanoj 110. sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković donijela Uredbu o ocjenjivanju rada državnih službenika i namještenika, kojom se propisuju bliža mjerila za ocjenjivanje, u okviru kriterijuma koji su utvrđeni Zakonom o državnim službenicima i namještenicima.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić danas se u Ankari sastao sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Turske Sulejmanom Sojluom.

Lider SDP-a Ranko Krivokapić kazao je na današnjem skupštinskom zasjedanju da je bio u koaliciji sa Đukanovićem iz nužde kao "Čerčil sa Staljinom".

Muška kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas Libiju 27:9 (8:2, 7:5 i 12:2), u utakmici posljednjeg, petog kola Mediteranskog prvenstva u Egiptu.

Košarkašice Budućnosti Bemax sjutra u 19 časova u dvorani sportsko-kulturnog centra Univerziteta Crne Gore dočekuju Montanu u okviru 16.kola WABA lige. Duel prošlogodišnjih polufinalista regionalnog takmičenja predstavlja direktan duel za plasman na fajnal for.