Standard.

utorak decembar 18

Dobar otpor 25 minuta, pa onda debakl Budućnosti

Objavljeno u: Sport

by sport

Košarkaši Budućnost Volija su doživjeli "jubilarni", 10. poraz u Evroligi ove sezone, i to najteži dosad - 106:68 od Anadolu Efesa.

1 hits

utorak decembar 18

COK saopštio kandidate za sportistu godine

Izvršni odbor Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) usvojio je danas listu kandidata za najboljeg sportistu Crne Gore u 2018. godini.

9 hits

utorak decembar 18

Reprezentativac Crne Gore produžio ugovor sa Zvezdom do 2022. godine

Crnogorski reprezentativac i desni bek Crvene zvezde Filip Stojković produžio je u utorak ugovor sa klubom.

10 hits

utorak decembar 18

Konačno: Mančester junajted otpustio Murinja!

Čitav svijet je čekao smjenu Žozea Murinja i konačno je dočekao - Mančester junajted je otpustio 55-godišnjeg Portugalca zbog očajnih rezultata.

26 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

utorak, 18 decembar 2018 19:35

HIT: Pokušala sipati gorivo u Teslu

Zbunjena žena pokušala je električni automobil napuniti gorivom.

Holandska policija saopštila je da je 16-godišnja učenica ubijena hicem iz pištolja danas ispred škole u Roterdamu.

Golman Vitebska iz Bjelorusije Andrej Šerbakov, njegova supruga i sin (6) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

U najslabije naseljenom području Rusije, 8.050 kilometara istočno od Moskve, nalazi se ogromna rupa koja nalikuje prizoru iz naučnofantastičnih filmova.

utorak, 18 decembar 2018 18:18

Čirgić: CANU pred izazovima dosljednosti

Oni koji govore o valorizaciji crnogorske kulturne baštine do 70-ih godina prošloga vijeka često ističu problem nepostojanja crnogorskih institucija koje bi se bavile sopstvenom kulturnom prošlošću, saopštio je dekan Fakulteta za crnogorski jezik i južnoslovenske književnosti Adnan Čirgić.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uručio je ambasadoru Republike Turske Serhatu Galipu medalju za zasluge države Crne Gore za ličnu posvećenost unapređenju međudržavnih odnosa Crne Gore i Turske tokom njegove diplomatske misije, kojima je dao lični pečat.Posebno je pozdravio doprinos ambasadora razvoju ekonomskih odnosa i povećanom interesovanju turskih kompanija za ulaganje u Crnu Goru.

Jedinstvene ljepote i divlje prirode, Crna Gora je zemlja koja se mnogima ureže u pamćenje i definitivno mora biti na listi svih onih koji vole putovanja. Iako su nama na Balkanu njene prirodne ljepote odavno poznate, stranci su otkrili koja su to jedinstvena iskustva koja možete doživjeti samo u Crnoj Gori.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je šefa Delegacije EU u Crnoj Gori Aiva Orava,na njegovu inicijativu, uoči sjutrašnjeg učešća na radnom ručku lidera zemalja Zapadnog Balkana u Briselu sa visokom predstavnicom za vanjsku politiku i bezbjednost Federikom Mogerini.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je danas šefove delegacija država članica i posmatrača Američko-jadranske povelje (A5), u okviru završnog sastanka inicijative tokom crnogorskog predsjedavanja.

Nenad Knežević Knez i njegova dugogodišnja izabranica Tatjana uveliko spremaju svadbu za sljedeću godinu, a iznenađenje je da će njihovo slavlje uveličati - Bon Džovi, saznaje Kurir!