Standard.

utorak jun 18

Rukometnom savezu od Vlade 50.000 eura

Objavljeno u: Sport

by Nemanja Lacman

Povodom plasmana ženske rukometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo i muške reprezentacije na Evropsko prvenstvo, ministar sporta  i mladih Nikola Janović, primio je predsjednika Rukometnog saveza Crne Gore, Petra Kapisodu, kao…

44 hits

utorak jun 18

Beker: Đokoviću je dosta Federera

Objavljeno u: Sport

by Alen

Novak Đoković želi u tenisku istoriju kao najbolji svih vremena. To mu je misija do kraja karijere, jer ne želi da ostane u sjenci Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Tako…

37 hits

utorak jun 18

Leković otišao u Katar, ostao samo Džudović

Objavljeno u: Sport

by Alen

Stručni štab fudbalske reprezentacije Crne Gore spao je na samo jednog člana, jer Dragoje Leković ide u Katar.

24 hits

utorak jun 18

Uhapšen Mišel Platini

Objavljeno u: Sport

by Alen

Kakav pad legende svjetskog fudbala. Bivši predsjednik Uefe i velikan francuskog fudbala Mišel Platini uhapšen je danas u istrazi zbog dodjeljivanja Kataru domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2022. godine.

139 hits

utorak jun 18

Uhapšen Mišel Platini

Objavljeno u: Sport

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno sunčano i veoma toplo.

Na autoputu između Bežanijske kose i aerodroma Nikola Tesla, ranije danas zapalio se kamion, što je dovelo do otežanog kretanja saobraćaja i stvaranja kilometarskih kolona vozila u pravcu Beograda.

Iako su relativno novi na evropskoj fudbalskoj mapi, Kosovo će ubrzo dobiti Nacionalni stadion od kojeg zastaje dah.

U današnjoj policijskoj akciji u Bihaću pronađeno je 130 migranata koji su boravili u privatnoj kući, javlja N1 na svom portalu.

Prvo saslušanje na kojem će biti odlučeno da li će osnivač Vikiliksa Džulijen Asanž biti izručen Sjedinjenim Američkim Državama, biće održano 25. februara 2020, odlučio je Prekršajni sud u Londonu.

Policija Srbije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, radi na rasvjetljavanju krivičnih djela ubistva za koje se sumnja da je izvršio Marjan Vujačić, (34) inače Podgoričanin.

"Od 2006. odluke o Crnoj Gori donose isključivo njeni građani, a pokušaji stvaranja tenzija u društvu, kao i pokušaji regrutacije vjernika koju sprovodi Srpska pravoslavna crkva i dio opozicije, potpomognuti djelovima vlasti druge države - perfidna je manipulacija orjentisana ka materijalnim, a ne duhovnim vrijednostima", saopštio je predsjednik Skupštine Ivan Brajović u izjavi za Radio Crne Gore.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je ambasadora Rumunije Ferdinanda Nagya u susret sastanku predsjednika Đukanovića sa ambasadorima zemalja članica EU koji se organizuje na inicijativu ambasade Rumunije koja predsjedava Uniji.

Podgoriča policija uhapila je A.F. (23) i K.G. (22), oba iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo na štetu N.R., saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici CB Bar su preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja više krivičnih djela imovinskog kriminaliteta na barskoj rivijeri, uhapsili B.D. (24), S.Š. (23) i M.Š. (18), iz Srbije, zbog sumnje da su počinili devet krivičnih djela teška krađa.