Standard.

srijeda novembar 13

Dugih 147 godina, 999 mečeva, 1.244 igrača, 19 trenera i jedna boginja

Objavljeno u: Sport

by Alen

Možda se fudbalska reprezentacija Crne Gore ne nalazi u idealnom trenutku, možda duel sa Engleskom na kraju kvalifikacija za EURO 2020. dolazi u nezgodnom trenutku, ali...

212 hits

srijeda novembar 13

Rafa je NEUNIŠTIV: Epski povratak i lekcija Medvedevu

Objavljeno u: Sport

by Alen

Možda nije na vrhuncu, možda više ne udara reketom kao maljem, možda su ga povrede izranjavale, ali nikada nemoj sumnjati u ratnički duh Rafaela Nadala.

154 hits

utorak novembar 12

U podređenoj smo situaciji, ali iz toga tražimo motiv

Objavljeno u: Sport

by Alen

Fudbaleri Crne Gore odradili su posljednji trening pred sjutrašnji put u London. Faruk Hadžibegić i njegovi izabranici trenirali su na stadionu pod Goricom, a sa novinarima su se družili pomoćnik…

326 hits

srijeda novembar 13

Novi format ludila: Bernardo suspendovan zbog rasizma, propušta Čelsi zbog šaljivog tvita Mendiju?!

Objavljeno u: Sport

by Alen

Engleska i rasizam, nova epizoda. Ovog puta priče o diskriminaciji na osnovu boje kože poprimile su novi format kolektivnog ludila.

163 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

Istražitelji raspolažu i ugovorom o zajmu od 100.000 eura koji je sačinjen u maju 2017. godine, gdje je zajmoprimac Knežević a zajmodavac Rašović. Šef za opšte poslove u Atlas banci objasnio je da je po instrukcijama Kneževića podigao više od 150.000 eura kredita u Invest Montenegro banci i taj mu novac proslijedio, piše Pobjeda.

Da nevolja nikada ne dolazi sama najbolje pokazuje primjer četrdesetčetvorogodišnje Beranke Radosave Simonović, samohrane majka četvoro djece, od kojih su dvoje maloljetni, koja je prije nedjelju dana uhapšena jer je nožem teško ranila sugrađanina Dragomira Trišića (25), zbog čega joj je određen pritvor, piše Dan.

Podgoričanin Marjan Vujačić ubio je sugrađane Veselina Kalezića i Mila Ilića na podmukao način i iz niskih pobuda, piše u naredbi o sprovođenju istrage protiv Vujačića koju je donijelo Specijalno državno tužilaštvo, piše Dan.

četvrtak, 14 novembar 2019 06:43

Lider taksi uveo start bez ovjerenog cjenovnika

Taksi udruženje Lider od 1. novembra uvelo je start koji se u dnevnoj tarifi naplaćuje 50 centi, a u noćnoj 60 centi, ali o tome nijesu obavijestili Sekretarijat za saobraćaj iako su bili dužni da ovom organu uprave dostave na ovjeru novi cjenovnik, piše Dan.

Tokom prethodne sedmice Institutu za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) prijavljeno je 13 osoba sa simptomima nalik gripu, ali laboratorijski nije potvrđen nijedan slučaj infekcije tim virusom, pišu Dnevne novine.

U Crnoj Gori se tokom prethodne godine povećala naplata potraživanja u gradskim vodovodima, pa je u 2018. godini nivo naplate 95,4 odsto, što znači da 4,6 odsto potraživanja ostaje nenaplaćeno, navodi se u godišnjem izvještaju o poređenju indikatora poslovanja vršilaca regulisanih komunalnih djelatnosti, pišu Dnevne novine.

Nezavisni odbornik u budvanskom parlamentu Stevan Džaković uputio je predlog SO za raspisivanje referenduma na kojem bi se građani izjasnili da li su za stavljanje van snage detaljnih urbanističkih planova Bečići i Budva, što je SO na posljednjem zasijedanju odbila kombinovanim glasovima opozicije i Demokratskog fronta, pišu Dnevne novine.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uručio je na Cetinju književniku Jovici Aćinu jedno od najznačajnijih državnih priznanja- Njegoševu nagradu.

srijeda, 13 novembar 2019 19:30

Mojkovac dobija novi trg

Još jedan projekat mojkovačke lokalne samouprave po mjeri modernog evropskog grada ulazi u završnu fazu, objavile su Mojkovačke novine na Instagram nalogu.

U sudaru autobusa i kamiona na zapadu Slovačke danas je, prema najnovijim podacima, poginulo najmanje 12 osoba, među kojima četvoro djece.