Standard.

srijeda novembar 20

Budućnost oduvala Arku za nastavak sna o Top 16

Objavljeno u: Sport

by Alen

Košarkaši Budućnost Volija su u sjajnoj seriji. "Plavi" su večeras u Gdinji oduvali Arku (78:61) i upisali drugi trijumf u Evrokupu.

157 hits

srijeda novembar 20

Vučinić se sumnjiči da je utajio porez

Objavljeno u: Sport

by Alen

Novi skandal sa utajom poreza, ovog puta u glavnoj ulozi Mirko Vučinić.

269 hits

srijeda novembar 20

U Evropi nikako ne ide - Mornar na 0-6

Objavljeno u: Sport

by Alen

Odigraju jedan dobar meč, a onda potpuno podbace, pa su još uvijek na nuli u Fibinoj Ligi šampiona.

149 hits

srijeda novembar 20

Murinjo novi trener Totenhema

Objavljeno u: Sport

by Alen

Totenhem je sinoć prekinuo saradnju sa Maurisiom Poketinom, a svega par sati kasnije promovisan je novi trener. U pitanju je - Žoze Murinjo.

261 hits

srijeda novembar 20

Murinjo novi trener Totenhema

Objavljeno u: Sport

 
 
 
 
Jovana

Jovana

Prije desetak dana u Novom Zelandu započelo je suđenje osumnjičeniku za ubistvo 22-godišnje bekpekerice Grejs Milan iz Velike Britanije. Za ubistvo je optužen 27-godišnjak koji ju je, navodno, zadavio dok su imali seksualne odnose. On tvrdi da je njena smrt nesreća koja se dogodila tokom praktikovanja grubog seksa na koji su oboje pristali.

Pretresom stana M.Š. (34), policija je pronašla i privremeno oduzela 60.780 eura kao i jedno pakovanje praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain, a koja je upućena na vještačenje u Forenzički centar Danilovgrad. 

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je Kotoranima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine i kazao da će imati punu podršku Vlade u nastojanjima da unaprijede kvalitet života građana i turističku ponudu grada.

Suđenje Aleksandru Konataru, optuženom da je prilikom pljačke kladionice “Lutrije Crne Gore“ u Cetinju, ubio košarkaša Ljuba Jovanovića 2011. godine nastavljeno je danas u Višem sudu u Podgoric. Advokatica Andrijana Razić, branilac okrivljenog Nikole Vuletića, koji je obuhvaćen optužnicom za razbojništvo, predložila je da se u nastavku dokaznog postupka, sasluša svjedok Enis Baković, pomoćnik direktora Uprave policije.

Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franjo prilikom prelijetanja preko teritorije Crne Gore, shodno proceduri, uputio je pozdrave i poruku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i crnogorskom narodu.

Izostanak podrške porodice jedan je od ključnih faktora koji utiče na mentalno zdravlje trans osoba, zbog čega je važno da roditelji nađu razumijevanje i svoje dijete bezuslovno prihvate.

U toku suđenja Valjevskoj grupi pred Specijalni sudom u Beogradu optuženi Zoran Jeličić prerezao je sebi vrat pred svima u sudnici, prenose pojedini mediji. 

Na današnjoj konferenciji za novinare u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH poslanik Sabina Ćudić predstavila je šokantne detalje o tretmanu štićenika, a posebno djece u Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić. Na fotografijama i video snimcima koje je dostavila medijima vidi se kako su djeca vezana za namještaj i radijatore.

Sutkinja Višeg suda Ana Vuković izrekla je prvostepenu presudu Stevanu Stamatoviću kom se sudi u odsustvu i njegovoj grupi. Stamatović je osuđen na 12 godina.

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić poručio je u Skoplju tokom sastanka sa Borisom Popivodom, predsjednikom Crnogorske zajednice i predstavnicima dijaspore u Sjevernoj Makedoniji da naši iseljenici daju značajan doprinos matičnoj državi poslovnim, kulturnim, umjetničkim i drugim aktivnostima i da je saradnja sa dijasporom visoko na listi prioriteta Vlade.