Standard.

srijeda februar 21

Nova žrtva malih boginja u Srbiji: Preminula zdravstvena radnica

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Žena koja je radila u Kliničkom centru Srbije, na odjeljenju endokrinologije, preminula je od posljedica malih boginja, prenosi B92.net.

8 hits

srijeda februar 21

Pali "Pink Panteri": Četiri Srba planirala pljačke juvelirnica u Švajcarskoj

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Četiri državljana Srbije, pripadnika "Pink Pantera", juče su uhapšeni u Švajcarskoj.

8 hits

srijeda februar 21

NATO će nastojati da sarađuje sa Moskvom na Arktiku

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Članice NATO saveza će nastojati da sarađuju sa Rusijom u području Arktika, izjavio je generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg.

8 hits

srijeda februar 21

SAD: Pens bio spreman da se sastane sa zvaničnicima Sjeverne Koreje, oni su otkazali susret

Potpredsjednik SAD Majk Pens bio je spreman da se sastane sa zvaničnicima Sjeverne Koreje prilikom otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Južnoj Koreji, ali je severnokorejska strana otkazala susret u posljednjem…

6 hits

 
 
 
 
srijeda, 21 februar 2018 18:51

Stvorena nova vrsta banana

Australijski naučnici uspjeli su stvoriti banane koje su toliko bogate provitaminom-A, da je vro vjerovatno kako bi one ubuduće mogle spasiti živote stotinama hiljada djece koja umiru od nedostatka tog vitamina.

Pismeni rad devetogodišnjeg Teodora Kovačevića iz Beograda o njegovom ocu Milanu, koji je vrlo brzo postao viralan, razniježio je sve fejsbukovce i podsjetio nas da je porodica i odnos roditelja i djece vrijednost koja je nezamjenljiva.   

Naučnici univerziteta Njukasl upozoravju da će vrijeme u Evropi postati još ekstremnije prenosi "Skaj njuz".

Romantična večera i cvijeće kao uvertira za uzbudljivu noć? Zvuči kao savršen početak ljubavnog zanosa, ali naučnici imaju nova otkrića. Bolje od svake predigre biće ako se vaš partner poigra sa vašim skočnim zglobom.

Kada je Bet Evans pred polijetanje aviona kompanije Emirati rekla svom dečku da počinje da osjeća menstrualne bolove, nije ni slutila da je jedan od članova osoblja to čuo i obavijestio ostale o tome.

Mari Lopez, koja je sa svojom nećakom Liz Džonson vodila kanal "Mari i Liz", posvećen zdravom životnom stilu, preminula je u decembru prošle godine od kancera koji je metastazirao na plućima i jetri.

Dio letova francuske kompanije Er Frans iz Pariza biće obustavljen u narednih 24 sata zbog štrajka zaposlenih.

U zajedničkom članku koji je objavljen u "Ruskoj gazeti" i u beogradskoj "Politici" povodom 180 godina uspostavljanja srpsko-ruskih diplomatskih odnosa, šefovi diplomatije Rusije i Srbije izjasnili su se protiv nametanja izbora "ili ste s nama ili protiv nas".