Standard.

četvrtak septembar 19

Vaspitačica djetetu umjesto vode dala asepsol

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

U predškolskoj ustanovi “Naša radost” u Rači, vaspitačica je greškom djetetu, umjesto vode, dala da popije asepsol. Dijete je na intenzivnoj njezi i nije životno ugroženo.

118 hits

srijeda septembar 18

Aleksandra (15) koju su maltretirali u školi je dijete sa posebnim potrebama: Nasilnim djevojčicama prijeti popravni dom

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Barajevo posljednjih dana potresa incident između maloljetnih djevojčica (14), koji se odigrao tik uz zidove OŠ "Knez Sima Marković". Dvije maloljetnice naizmjenično su šamarale svoju vršnjakinju, a za sve to…

1778 hits

srijeda septembar 18

Srpski MMA borac ubijen u Americi

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik preminuo je nakon ranjavanja nožem u SAD, gdje je živio i radio. Igrom sudbine, Perkić se proslavio 2017,…

1051 hits

srijeda septembar 18

Srpski MMA borac ubijen u Americi

Objavljeno u: Svijet

srijeda septembar 18

Nesreća u Veneciji: Gliserom obarali rekord u brzini, poginule tri osobe

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Gliser koji je pokušavao da obori rekord u brzini zabio se u vještački greben u venecijanskoj laguni u utorak veče pri čemu su poginuli italijanski konstruktor brodova i biznismen Fabio…

232 hits

 
 
 
 

Ruska policija uhapsila je jednog sibirskog šamana koji je postao medijska atrakcija nakon što se otisnuo na dug put do Moskve za koji je obećao da će kulminirati tako što će otjerati ruskog predsjednika Vladimira Putin iz Kremlja.

Predsjednik SAD Donald Tramp potpisao se na novoizgrađenom dijelu zida na granici sa Meksikom, nazivajući ga “bezbjednosnim sisemom svjetske klase”.

Predsjednik Donald Tramp je preko svog Tviter naloga podijelio lažni video-snimak koji optužuje demokratsku kongresmenku Ilhanu Omar da je plesala i zabavljala se na 18. godišnjicu terorističkih napada 11. septembra.

Glavni rival premijera Izraela Benjamina Netanjahua, Beni Ganc, izjavio je danas da on želi da bude premijer u budućoj vladi nacionalnog jedinstva čiji je cilj da zemlja izađe iz političkog ćorsokaka.

Suđenje nekadašnjem hrvatskom premijeru, Ivu Sanaderu  biće nastavljeno naredne sedimice u njegovom odsustvu, kako slučaj ne bi zastario.

četvrtak, 19 septembar 2019 13:48

Srušio se "F16" na francuski grad

Belgijski vojni avion "F 16" srušio se na naseljeno mjesto na zapadu Francuske, saopštili su tamošnji zvaničnici.

četvrtak, 19 septembar 2019 13:37

Interpol: Teroristi putuju Sredozemnim morem

Interpol je otkrio više od 10 osumnjičenih stranih terorista koji putuju preko Sredozemnog mora, saopštila je danas ta međunarodna policijska organizacija.

Imate 12 dana da pokažete plan o izlasku Britanije iz EU, crno na bijelo. Poslije toga je kraj, poručio je finski premijer britanskom kolegi Borisu Džonsonu.