Standard.

četvrtak januar 17

Putin danas stiže u Srbiju

Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin doputovaće danas u cjelodnevnu zvaničnu posjetu Srbiji, gdje će mu domaćin biti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

44 hits

četvrtak januar 17

Putin danas stiže u Srbiju

Objavljeno u: Svijet

četvrtak januar 17

VIDEO: Eksplozija u Lionu, cijelo područje evakuisano

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Snažna eksplozija potresla je univerzitetski kampus u francuskom gradu Lionu, piše list "Independent". Na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vidi vatrena buktinja iznad zgrade u kampusu. 

56 hits

četvrtak januar 17

Tramp predstavlja novu strategiju protivraketne odbrane SAD-a

Američki predsjednik Donald Tramp danas bi trebalo da predstavi novu strategiju protivraketne odbrane Sjedinjenih Američkih Država.

29 hits

 
 
 
 
četvrtak, 09 avgust 2018 18:28

Ovo je muškarac koji je hladnokrvno ubio kuma Goce Tržan

Mitar Vuković (66) ubio je juče u selu Đurđevo, u dvorištu svoje kuće, dvadesetosmogodišnjeg Maria Trtića, inače vjenčanog kuma pjevačice Goce Tržan. Nakon što je ubio mladića, Vuković je izvršio samoubistvo.

Mitar Vuković Mitar Vuković

Vuković je Maria ubio nakon što mu je on donio dio novca za otplatu duga koji je kod njega imala njegova porodica. Šta se kasnije dogodilo za sada nije poznato, ali oko 13 sati popodne Vuković je iz pištolja ubio mladića, koji se oženio prije nekoliko mjeseci, a potom izvršio samoubistvo. Sve to odigralo se na terasi porodične kuće Mitra Vukovića.

iiRk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWWpnN01EQV8vNjBiOTY5NzEwYmVhYTQ1ZGZlNzNiMjgxZDkyMTJjZGIuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Vuković je nekada poslovao sa naftom i tako se obogatio. Poslednjih godina, prema nezvaničnim informacijama, bavio se zelenašenjem.

Međutim, komšije o njemu ne kažu nijednu lošu stvar. Kažu javljao se, svakog dana dolazio u kuću koju je posljednjih godina renovirao i od nje praktično napravio vilu. Inače je živio uglavnom u Novom Sadu gdje je imao stan.

Da se dogodio zločin policija je otkrila nakon što je Marova sestra prijavila njegov nestanak jer je, kako je ispričala, oko 11 sati mopedom otišao od kuće i nije se vraćao, niti javljao na telefon. Policija je odlučila da se provoza po selu, a potom je uočen njegov moped ispred Vukovićeve kuće. Kada su policajci ušli u dvorište ugledali su jeziv prizor: krv i dva beživotna tijela na terasi.

Ubijeni Mario bio je vjenčani kum pevačice Goce Tržan i Raše Novakovića.

Pjevačica i njen muž, takođe su kumovali na Mariovom vjenčanju koje se dogodilo početkom ove godine. Kako je napisala na društvenim mrežama, bili su toliko bliski da ga je smatrala porodicom.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.