Standard.

ponedjeljak oktobar 22

Zadavili ga, umotali u tepih i odnijeli, sad stiže saučešće

Objavljeno u: Svijet

by Milica Minić

I dalje cure novi detalji u vezi sa brutalnim ubistvom novinara “Vašington posta” Džamala Kašogija, koji je zadavljen, umotan u tepih i tako iznesen iz konzulata.

15 hits

ponedjeljak oktobar 22

Zvao Hitnu pomoć 314 puta i osuđen na 20 mjeseci zatvora

Objavljeno u: Svijet

by Milica Minić

Jedan britanski penzioner dobrog zdravstvenog stanja tokom pet godina pozvao je Hitnu pomoć ukupno 314 puta i napravio 50.000 funti nepotrebnog troška službi, piše britanski Dejli Mejl.

26 hits

nedjelja oktobar 21

Vučić o izjavi Amfilohija: Bolje da ćutim, neću uvredama da odgovaram

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio u Kraljevu da je "bolje da ćuti" na kritiku koju mu je uputio mitropolit crnogorski Amfilohije zbog pominjanja mogućeg rješenja kosovskog problema, poručivši…

90 hits

ponedjeljak oktobar 22

VIDEO - OVCE okupirale centar Madrida!

Objavljeno u: Svijet

by Milica Minić

Blizu 1.500 ovaca i koza blokirale su ulice u centru Madrida, u događaju koji datira još iz Srednjeg vijeka.

15 hits

ponedjeljak oktobar 22

VIDEO - OVCE okupirale centar Madrida!

Objavljeno u: Svijet

 
 
 
 
četvrtak, 09 avgust 2018 18:28

Ovo je muškarac koji je hladnokrvno ubio kuma Goce Tržan

Mitar Vuković (66) ubio je juče u selu Đurđevo, u dvorištu svoje kuće, dvadesetosmogodišnjeg Maria Trtića, inače vjenčanog kuma pjevačice Goce Tržan. Nakon što je ubio mladića, Vuković je izvršio samoubistvo.

Mitar Vuković Mitar Vuković

Vuković je Maria ubio nakon što mu je on donio dio novca za otplatu duga koji je kod njega imala njegova porodica. Šta se kasnije dogodilo za sada nije poznato, ali oko 13 sati popodne Vuković je iz pištolja ubio mladića, koji se oženio prije nekoliko mjeseci, a potom izvršio samoubistvo. Sve to odigralo se na terasi porodične kuće Mitra Vukovića.

iiRk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWWpnN01EQV8vNjBiOTY5NzEwYmVhYTQ1ZGZlNzNiMjgxZDkyMTJjZGIuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Vuković je nekada poslovao sa naftom i tako se obogatio. Poslednjih godina, prema nezvaničnim informacijama, bavio se zelenašenjem.

Međutim, komšije o njemu ne kažu nijednu lošu stvar. Kažu javljao se, svakog dana dolazio u kuću koju je posljednjih godina renovirao i od nje praktično napravio vilu. Inače je živio uglavnom u Novom Sadu gdje je imao stan.

Da se dogodio zločin policija je otkrila nakon što je Marova sestra prijavila njegov nestanak jer je, kako je ispričala, oko 11 sati mopedom otišao od kuće i nije se vraćao, niti javljao na telefon. Policija je odlučila da se provoza po selu, a potom je uočen njegov moped ispred Vukovićeve kuće. Kada su policajci ušli u dvorište ugledali su jeziv prizor: krv i dva beživotna tijela na terasi.

Ubijeni Mario bio je vjenčani kum pevačice Goce Tržan i Raše Novakovića.

Pjevačica i njen muž, takođe su kumovali na Mariovom vjenčanju koje se dogodilo početkom ove godine. Kako je napisala na društvenim mrežama, bili su toliko bliski da ga je smatrala porodicom.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.