Standard.

četvrtak januar 17

Putin danas stiže u Srbiju

Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin doputovaće danas u cjelodnevnu zvaničnu posjetu Srbiji, gdje će mu domaćin biti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

44 hits

četvrtak januar 17

Putin danas stiže u Srbiju

Objavljeno u: Svijet

četvrtak januar 17

VIDEO: Eksplozija u Lionu, cijelo područje evakuisano

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Snažna eksplozija potresla je univerzitetski kampus u francuskom gradu Lionu, piše list "Independent". Na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vidi vatrena buktinja iznad zgrade u kampusu. 

56 hits

četvrtak januar 17

Tramp predstavlja novu strategiju protivraketne odbrane SAD-a

Američki predsjednik Donald Tramp danas bi trebalo da predstavi novu strategiju protivraketne odbrane Sjedinjenih Američkih Država.

29 hits

 
 
 
 
petak, 10 avgust 2018 19:48

FOTO: Zaharova zaigrala u Guči, dočekana uz aplauze i trubače

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova od danas je počasna gošća Sabora trubača. U Guču je stigla kao gost prvog potpredsjednika Vlade Republike Srbije, Ivice Dačića. Dočekana uz trubače i aplauze.

FOTO: Zaharova zaigrala u Guči, dočekana uz aplauze i trubače FOTO: Facebook/Maria Zakharova

„Meni je vrlo interesanto da boravim ovdje iz dva razloga. Prvo što nije tako blizu Beograda, pa sam u putu do ove varošice vidjela Srbiju koju možda nikada nisam imala priliku da vidim, živu Srbiju, a drugo da vidim i da osjetim da je činjenica da kultura može da ujedini“, istakla je Zaharova.

Sa portparolkom ruskog ministarstva spoljnih poslova u Guči su i Ivica Dačić i ministar za tehnološki razvoj i inovacije Nenad Popović.

U dane sabora na stotine hiljada gostiju dolazi u Guču, a prema procjenama organizatora za protekilih 57 godina na ovoj manifestaciji bilo je više od 20 miliona domaćih i stranih gostiju, među njima brojni zvaničnici, predstavnici diplomatskog kora.

38878162 10217436218647083 8015425867972870144 n

FOTO: Facebook/Maria Zakharova

„Ovo je sad dobra prilika da svako od ambasadora i zvaničnih gostiju iz inostranstva da se svojim očima uvjeri koliko smo mi dobar, dobroćudan i pitom narod“, kaže Vesna Stambolić, predsjednica opštine Lučani.

Počasnoj gošći Mariji Zaharovoj posebno javno priznanje biće uručeno večeras na velikoj pozornici, prenosi RTS.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 10 avgust 2018 21:28

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.