Standard.

petak septembar 21

„Upao u sobu bivše djevojke s pištoljem pa se bacio“

Mlađi muškarac poginuo je sinoć kada je skočio s 13. sprata. Prije toga odigravala se prava drama u studentskom domu "karaburma" u Beogradu, saznaju mediji.

84 hits

petak septembar 21

Uhapšen jedan od saučesnika u prikrivanju ubistva Davida Dragičevića

Alenu Kukiću (36) iz Banja Luke određen je pritvor zbog sumnje da je manipulisao dokazima u slučaju ubistva mladića Davida Dragičevića, potvrđeno je za Srpskainfo.

10 hits

petak septembar 21

Prevrnuo se trajekt na jezeru, najmanje 79 mrtvih

Najmanje 79 ljudi je stradalo kada je tanzanijski trajekt potonuo u jezeru Viktorija, prenijela je danas državna televizija.

11 hits

petak septembar 21

Nacistički simboli osvanuli u Beogradu i Zagrebu

Usred Zagreba nalazi se ogroman grafit koji slavi Hitlera i naciste, piše portal Index.hr. Kukasti krstovi osvanuli su i u Beogradu.

59 hits

 
 
 
 
nedjelja, 12 avgust 2018 11:59

Dva brata blizanca zatekli su se zajedno u zatvoru, a onda došla na ideju da zamijene mjesta kad kucne čas SMRTNE KAZNE

Dva brata blizanca koja su u isto vrijeme boravila u zatvoru, dogovorili su se da zamijene mjesta kada je nad jednim od njih trebalo da bude izvršena smrtna kazna.

Dva brata blizanca zatekli su se zajedno u zatvoru, a onda došla na ideju da zamijene mjesta kad kucne čas SMRTNE KAZNE FOTO: TANJUG/AP

Dejvid Mur je imao 26 godina kada se zamijenio sa svojim bratom Kerijem Dinom Murom. Njima je to pošlo za rukom pošto su kaznu služili u istom zatvoru u Nebraski, a do zamjene je došlo tokom sasatanka koji je organizovan, kako su oni to predstavili, zbog porodičnih stvari.

Isprva im je ta namjera uspela, ali prevaru je ipak primijetio jedan od nadzornika, koji je uočio čudne detalje kod "novog" Dejvida.

Keri će biti pogubljen iduće nedjelje poslije čekanja dugog 40 godina zbog monstruoznog ubistva koje je počinio 1979. godine kada je ubio dvojicu taksista, Rojela Van Nesa i Mejnarda Helgenda.

Kako je Dejvid rekao, Din ga je nagovarao da se zamijene.

"On to želi, nemam izbora", rekao je on tada, dodajući da su u to vrijeme njih dvojica bili prave životinje.

Zamjenu su pokušali 1984. godine prilikom prebacivanja, kada su zamijenili gardarobu, pa je Dejvid odveden u dio gdje su osuđenici čekali na izvršenje smrtne kazne.

Kako je rečeno, Dejvid će prisustvovati puštanju smtonosne injekcije u tijelo njegovog brata.

Sin jednog od ubijenih, Stiv Heglend, napisao je na svom Fejsbuk nalogu da pogubljenje nije lepa stvar i da njegovoj porodici neće biti lako, iako su imali skoro 40 godina da se naviknu na njegov gubitak.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.