Standard.

nedjelja novembar 18

Greška austrijskog vicekancelara: Umjesto svojim članovima, SMS poslao političkom protivniku

Austrijskom vicekancelaru Hajncu-Kristijanu Štraheu dogodila se greška prilikom slanja SMS poruke, prenosi Tanjug.

25 hits

nedjelja novembar 18

Indija: Troje poginulo u bombaškom napadu na centar za molitve

Troje ljudi je poginulo a 15 je povrijeđeno kada su dva muškarca na motociklima bacila bombu na centar za molitve u sjevernoj Indiji.

24 hits

nedjelja novembar 18

Papa održao misu posvećenu siromašnima

Poglavar Rimokatoličke crkve, papa Franjo osudio je danas "buku nekoliko bogatih" zbog čega se ne čuje "vapaj siromašnih" tokom mise održane podovom drugog Svjetskog dana siromašnih.

20 hits

nedjelja novembar 18

Identifikovani organizatori ubistva novinarke sa Malte?

Istražitelji su identifikovali grupu od najmanje tri državljanina Malte za koje vjeruju da su prošle godine organizovali ubistvo novinarke za borbu protiv korupcije Dafne Karuane Galicije, objavio je danas nedjeljnik…

24 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 13 avgust 2018 15:32

Svijet tuguje: Areta Frenklin NA SAMRTI?!

Pojedini mediji izvijestili su da je kraljica soula Areta Frenklin na samrti i da je okružena porodicom i prijateljima. Ipak, i dalje nema potvrde takve informacije.

Nema ni informacije da li se Areta Frenklin (76) nalazi u svojoj kući ili u bolnici, već samo da je okružena porodicom i prijateljima.

Ne precizira se ni od koje bolesti Areta Frenklin boluje. Prema izvještajima, Areta Frenklin nije umrla, ali ne osjeća se najbolje u ovom trenutku, prenosi portal Heavy.com.

Vijest se brzo proširila društvenim mrežama, a pojedini korisnici čim su vidjeli njeno ime pomislili su da je soul diva umrla. Nekoliko njih je čak pisalo tvitove R .I. P. (Počivaj u miru), što je mnoge dovelo u zabludu da je Areta umrla.

Dejli mejl je izvijestio da je pjevačica ozbiljno bolesna i da je okružena porodicom koja je pozvala njene fanove da se mole za nju, ali i da poštuju njenu privatnost. Dejli mejl nije dobio odgovore od njenog predstavnika za medije o njenom zdravstvenom stanju.

Proteklih godina Areta je imala određenih zdravstvenih problema, ali u javnosti nije govorila od čega boluje.

Tokom 2010. godine se pojavila informacija da je Areti dijagnostikovan rak pankreasa, ali je ona brzo demantovala te navode.

"Toliko mnogo se piše, a mnogo toga uopšte nije istina. Zato sam osjetila potrebu da se obratim javnosti. Ne znam odakle je došla vijest da bolujem od raka pankreasa. To sam pročitala u jednim novinama u kojima se navodi da je to rekao jedan od članova moje porodice. Niko od članova moje porodice to nikome nije rekao", ukazala je ona tada.

U maju prošle godine Areta Frenklin je rekla da se bori sa respiratornim infekcijama. Iste godine, "Nešenal enkvajerer" pisao je da je Frenklinova izgubila mnogo kilograma, te da joj se rak pankreasa vratio.

Od prošle godine Areta Frenklin se nije pojavljivala u javnosti, a posljednji nastup imala je 2. novembra 2017. godine.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 13 avgust 2018 17:25

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.