Standard.

četvrtak februar 21

Predsjednik Srbije uživo čestitao premijerki rođenje sina IGORA

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je gostujući na TV Prva premijerki Ani Brnabić i njenoj partnerki Milici Đurđić na rođenju sina Igora.

39 hits

četvrtak februar 21

Katalonija u haosu: Blokada saobraćaja sa svih strana

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Pristalice nezavisnosti Katalonije blokirale su danas glavne saobraćajnice - autoputeve, ulice i željezničke pruge širom tog španskog regiona.

22 hits

četvrtak februar 21

Najstarije živo biće u Beogradu ima oko 215 godina

Riječ je o drvetu koje je ostalo od nekadašnje hrastovo-jasenove šume koja se prostirala od Cvetnog trga do Manježa.

34 hits

četvrtak februar 21

Afera u Hrvatskoj: Sa lažnim diplomama predavali u osnovnim školama, gimanziji..

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Univerzitet u Zadru otkrilo je lažnu diplomu iz istorije s kojom je "profesorica" predavala u gimnaziji. Uz lažnu diplomu, pronađeno je i lažno svjedočanstvo u jednom od centara za odgoj…

12 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 13 avgust 2018 15:32

Svijet tuguje: Areta Frenklin NA SAMRTI?!

Pojedini mediji izvijestili su da je kraljica soula Areta Frenklin na samrti i da je okružena porodicom i prijateljima. Ipak, i dalje nema potvrde takve informacije.

Nema ni informacije da li se Areta Frenklin (76) nalazi u svojoj kući ili u bolnici, već samo da je okružena porodicom i prijateljima.

Ne precizira se ni od koje bolesti Areta Frenklin boluje. Prema izvještajima, Areta Frenklin nije umrla, ali ne osjeća se najbolje u ovom trenutku, prenosi portal Heavy.com.

Vijest se brzo proširila društvenim mrežama, a pojedini korisnici čim su vidjeli njeno ime pomislili su da je soul diva umrla. Nekoliko njih je čak pisalo tvitove R .I. P. (Počivaj u miru), što je mnoge dovelo u zabludu da je Areta umrla.

Dejli mejl je izvijestio da je pjevačica ozbiljno bolesna i da je okružena porodicom koja je pozvala njene fanove da se mole za nju, ali i da poštuju njenu privatnost. Dejli mejl nije dobio odgovore od njenog predstavnika za medije o njenom zdravstvenom stanju.

Proteklih godina Areta je imala određenih zdravstvenih problema, ali u javnosti nije govorila od čega boluje.

Tokom 2010. godine se pojavila informacija da je Areti dijagnostikovan rak pankreasa, ali je ona brzo demantovala te navode.

"Toliko mnogo se piše, a mnogo toga uopšte nije istina. Zato sam osjetila potrebu da se obratim javnosti. Ne znam odakle je došla vijest da bolujem od raka pankreasa. To sam pročitala u jednim novinama u kojima se navodi da je to rekao jedan od članova moje porodice. Niko od članova moje porodice to nikome nije rekao", ukazala je ona tada.

U maju prošle godine Areta Frenklin je rekla da se bori sa respiratornim infekcijama. Iste godine, "Nešenal enkvajerer" pisao je da je Frenklinova izgubila mnogo kilograma, te da joj se rak pankreasa vratio.

Od prošle godine Areta Frenklin se nije pojavljivala u javnosti, a posljednji nastup imala je 2. novembra 2017. godine.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 13 avgust 2018 17:25

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.