Standard.

utorak septembar 25

Uznemirujući video: Odsjekli sokolu noge, pa ga ostavili da umre u mukama

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije podijelilo je na Fejsbuk stranici uznemirujući video snimak na kom se vidi mladi soko koji ispušta krike jer mu je neko odsjekao noge.

51 hits

utorak septembar 25

Velika tragedija poznate teniserke: Muž ubio njihovo dvoje djece na spavanju, policajci zatekli jeziv prizor

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Prije četiri dana Stefani Ris, bivša američka profesionalna teniserka primila je poziv od kog strahuje svaki roditelj. Njeno dvoje djece, Harison (15) i Šelbi (13) nisu se pojavili u školi.

66 hits

utorak septembar 25

Užasavajuće: Par iz komšiluka vezao konopac trudnici oko vrata, isjekli je po stomaku i izvadili bebu

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Čovjek je vezao konopac trudnici oko vrata, dok joj je njegova djevojka napravila rez na stomaku i izvadila bebu, navodi sud.

56 hits

utorak septembar 25

Kolinda Tačiju: Granice moraju ostati uklesane u kamenu

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je predsjedniku Kosova Hašimu Tačiju u Njujorku rekla da granice na teritoriji bivše Jugoslavije moraju da ostanu “uklesane u kamenu”.

12 hits

 
 
 
 
utorak, 14 avgust 2018 17:46

Svjedok užasa u Italiji: Grom je pogodio most i nakon toga se srušio

Prema riječima svjedoka, vijadukt "Morandi" u Đenovi srušio se jutros nakon što ga je pogodio grom.

Svjedok užasa u Italiji: Grom je pogodio most i nakon toga se srušio FOTO: Luca Zennaro/ EPA

"Bilo je tek nešto iza 11:30 časova kada je grom pogodio most i on se urušio", rekao je svjedok Pjetro M. za italijansku agenciju ANSA.

Članovi jedne porodice koji žive nedaleko od mosta koji se danas srušio u Đenovi kažu da su oko pola 11 vidjeli kako grom u dara u temelj jednog stuba.

"Ubrzo je sve krenulo da se trese i djelovi cementa i betona su počeli da otpadaju. Posle toga se sve srušilo", rekli su.

Jaka oluja praćena kišom i vjetrom pogodila je taj dio Italije rano jutros. U satima nakon pada mosta, kiša je prestala da pada što je olakšalo potragu za preživjelima, kažu spasioci.

"Tamo je pakao. Srećom kiša je prestala da pada, što je potragu i spasilačku akciju učinilo lakšom", izjavio je jedan od spasilaca za italijansku novinsku agneciju nakon što je četvrta osoba izvučena iz ruševina.

Ubrzo nakon što se most u Đenovi srušio na Tviteru su se pojavili prvi snimci, kako se navodi, trenutka kada je vijadukt počeo da pada.

Prethodno, jedan od svedoka je za italijanski "Skaj njuz" kazao da je vidio "osam ili devet" vozila na putu u trenutku kada se urušio, što je opisao kao "apokaliptičnu scenu".

Podsjećamo, u blizini Đenove danas se urušio nadvožnjak koji čini dio auto-puta, a zvaničnici tvrde da ima više desetina mrtvih i da je moguća tragedija ogromnih razmjera.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.