Standard.

četvrtak jul 18

Pao avion kod Zrenjanina: Pilot izvodio akrobatski let, zabio se prednjim dijelom dva metra u zemlju

Mali avion Zlin 526 F sa pilotom Vladimirom Bulatom (47) pao je u blizini aerodroma Ečka kod Zrenjaninna.

247 hits

četvrtak jul 18

Uzbuna na beogradskom aerodromu: Dojava o bombi u avionu Lufthanze!

Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla došlo je do uzbune posle dojave o bombi u avionu njemačke nacionalne avio-kompanije "Lufthanza".

150 hits

četvrtak jul 18

Španska ministarka ekonomije jedan od mogućih kandidata za čelnika MMF-a

Španska ministrika ekonomije Nadia Kalvinjo (Calvino) jedan je od mogućih kandidata za Kristin Lagard (Christine Lagarde) na čelu Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), izvještavaju svjetske novinske agencije pozivajući se na neimenovani…

95 hits

četvrtak jul 18

SAD blokirale prodaju oružja Saudijskoj Arabiji

Predstavnički dom Kongresa SAD blokirao je prodaju oružja vrijednosti više od osam milijardi dolara Saudijskoj Arabiji i drugim američkim saveznicima, suprotstavljajući se tako predsjedniku Donaldu Trampu.

99 hits

 
 
 
 
nedjelja, 19 avgust 2018 09:44

Pozadina ubistva beogradskog advokata: Za Mišinu glavu plaćeno je POLA MILIONA EURA!

Ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) bilo je naručeno i plaćeno pola miliona eura, tvrdi advokat Marko Nicović, član Svetske asocijacije šefova policija. On ističe da su vođe kriminalnih klanova kao nikad spremne za osvetu suparnicima, jer je rijetko ko od njih procesuiran.

Pozadina ubistva beogradskog advokata: Za Mišinu glavu plaćeno je POLA MILIONA EURA! FOTO: Alo.rs

"On je imao takvu sudbinu da kao advokat pređe u sivu zonu i napravi dil koji je bio u suprotnosti sa advokatskom etikom", kaže Nicović i uvjerava da je suština kriminalnih obračuna na beogradskom asfaltu kontrola tržišta narkotika. 

Nicović navodi da je kod kriminalaca sistem jasan, pošto oni ne prezaju od lančanih ubistava i ponašaju se kao da ih niko ne može zaustaviti.

"Ono što im dodatno ide u prilog jeste to što na desetine kriminalnih ubistava nije rasvijetljeno, a čak nije utvrđeno ni ko je bio nalogodavac. Nažalost, zbog toga je prijetnja procesuiranjem rijetko blokirajući faktor u ovom ratu", ukazuje Nicović i ističe da je ubijeni advokat Ognjanović očigledno platio glavom u ratu dva klana. 

Niccović dodaje da je cilj rata klanova monopol na tržištu narkotika.

"Konačni cilj je eliminisanje ostataka zemunskog klana i uništenje Luke Bojovića, koga je Ognjanović zastupao", zaključio je Nicović.

Policija uveliko traga za ubicama Dragoslava Miše Ognjanovića, advokata Luke Bojovića, koji je stradao u pucnjavi 28. jula u Novom Beogradu, a informacije koje su do sada isplivale u javnost najavljuju da se rat kriminalnih klanova do istrebljenja nastavlja, saglasni su za "Alo!" najbolji srpski kriminalistički analitičari.

 

 
Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 19 avgust 2018 10:18

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.