Standard.

četvrtak februar 21

Predsjednik Srbije uživo čestitao premijerki rođenje sina IGORA

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je gostujući na TV Prva premijerki Ani Brnabić i njenoj partnerki Milici Đurđić na rođenju sina Igora.

39 hits

četvrtak februar 21

Katalonija u haosu: Blokada saobraćaja sa svih strana

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Pristalice nezavisnosti Katalonije blokirale su danas glavne saobraćajnice - autoputeve, ulice i željezničke pruge širom tog španskog regiona.

22 hits

četvrtak februar 21

Najstarije živo biće u Beogradu ima oko 215 godina

Riječ je o drvetu koje je ostalo od nekadašnje hrastovo-jasenove šume koja se prostirala od Cvetnog trga do Manježa.

34 hits

četvrtak februar 21

Afera u Hrvatskoj: Sa lažnim diplomama predavali u osnovnim školama, gimanziji..

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Univerzitet u Zadru otkrilo je lažnu diplomu iz istorije s kojom je "profesorica" predavala u gimnaziji. Uz lažnu diplomu, pronađeno je i lažno svjedočanstvo u jednom od centara za odgoj…

12 hits

 
 
 
 
nedjelja, 19 avgust 2018 09:44

Pozadina ubistva beogradskog advokata: Za Mišinu glavu plaćeno je POLA MILIONA EURA!

Ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) bilo je naručeno i plaćeno pola miliona eura, tvrdi advokat Marko Nicović, član Svetske asocijacije šefova policija. On ističe da su vođe kriminalnih klanova kao nikad spremne za osvetu suparnicima, jer je rijetko ko od njih procesuiran.

Pozadina ubistva beogradskog advokata: Za Mišinu glavu plaćeno je POLA MILIONA EURA! FOTO: Alo.rs

"On je imao takvu sudbinu da kao advokat pređe u sivu zonu i napravi dil koji je bio u suprotnosti sa advokatskom etikom", kaže Nicović i uvjerava da je suština kriminalnih obračuna na beogradskom asfaltu kontrola tržišta narkotika. 

Nicović navodi da je kod kriminalaca sistem jasan, pošto oni ne prezaju od lančanih ubistava i ponašaju se kao da ih niko ne može zaustaviti.

"Ono što im dodatno ide u prilog jeste to što na desetine kriminalnih ubistava nije rasvijetljeno, a čak nije utvrđeno ni ko je bio nalogodavac. Nažalost, zbog toga je prijetnja procesuiranjem rijetko blokirajući faktor u ovom ratu", ukazuje Nicović i ističe da je ubijeni advokat Ognjanović očigledno platio glavom u ratu dva klana. 

Niccović dodaje da je cilj rata klanova monopol na tržištu narkotika.

"Konačni cilj je eliminisanje ostataka zemunskog klana i uništenje Luke Bojovića, koga je Ognjanović zastupao", zaključio je Nicović.

Policija uveliko traga za ubicama Dragoslava Miše Ognjanovića, advokata Luke Bojovića, koji je stradao u pucnjavi 28. jula u Novom Beogradu, a informacije koje su do sada isplivale u javnost najavljuju da se rat kriminalnih klanova do istrebljenja nastavlja, saglasni su za "Alo!" najbolji srpski kriminalistički analitičari.

 

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 19 avgust 2018 10:18

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.