Standard.

nedjelja novembar 18

Greška austrijskog vicekancelara: Umjesto svojim članovima, SMS poslao političkom protivniku

Austrijskom vicekancelaru Hajncu-Kristijanu Štraheu dogodila se greška prilikom slanja SMS poruke, prenosi Tanjug.

25 hits

nedjelja novembar 18

Indija: Troje poginulo u bombaškom napadu na centar za molitve

Troje ljudi je poginulo a 15 je povrijeđeno kada su dva muškarca na motociklima bacila bombu na centar za molitve u sjevernoj Indiji.

24 hits

nedjelja novembar 18

Papa održao misu posvećenu siromašnima

Poglavar Rimokatoličke crkve, papa Franjo osudio je danas "buku nekoliko bogatih" zbog čega se ne čuje "vapaj siromašnih" tokom mise održane podovom drugog Svjetskog dana siromašnih.

20 hits

nedjelja novembar 18

Identifikovani organizatori ubistva novinarke sa Malte?

Istražitelji su identifikovali grupu od najmanje tri državljanina Malte za koje vjeruju da su prošle godine organizovali ubistvo novinarke za borbu protiv korupcije Dafne Karuane Galicije, objavio je danas nedjeljnik…

24 hits

 
 
 
 
nedjelja, 19 avgust 2018 09:44

Pozadina ubistva beogradskog advokata: Za Mišinu glavu plaćeno je POLA MILIONA EURA!

Ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) bilo je naručeno i plaćeno pola miliona eura, tvrdi advokat Marko Nicović, član Svetske asocijacije šefova policija. On ističe da su vođe kriminalnih klanova kao nikad spremne za osvetu suparnicima, jer je rijetko ko od njih procesuiran.

Pozadina ubistva beogradskog advokata: Za Mišinu glavu plaćeno je POLA MILIONA EURA! FOTO: Alo.rs

"On je imao takvu sudbinu da kao advokat pređe u sivu zonu i napravi dil koji je bio u suprotnosti sa advokatskom etikom", kaže Nicović i uvjerava da je suština kriminalnih obračuna na beogradskom asfaltu kontrola tržišta narkotika. 

Nicović navodi da je kod kriminalaca sistem jasan, pošto oni ne prezaju od lančanih ubistava i ponašaju se kao da ih niko ne može zaustaviti.

"Ono što im dodatno ide u prilog jeste to što na desetine kriminalnih ubistava nije rasvijetljeno, a čak nije utvrđeno ni ko je bio nalogodavac. Nažalost, zbog toga je prijetnja procesuiranjem rijetko blokirajući faktor u ovom ratu", ukazuje Nicović i ističe da je ubijeni advokat Ognjanović očigledno platio glavom u ratu dva klana. 

Niccović dodaje da je cilj rata klanova monopol na tržištu narkotika.

"Konačni cilj je eliminisanje ostataka zemunskog klana i uništenje Luke Bojovića, koga je Ognjanović zastupao", zaključio je Nicović.

Policija uveliko traga za ubicama Dragoslava Miše Ognjanovića, advokata Luke Bojovića, koji je stradao u pucnjavi 28. jula u Novom Beogradu, a informacije koje su do sada isplivale u javnost najavljuju da se rat kriminalnih klanova do istrebljenja nastavlja, saglasni su za "Alo!" najbolji srpski kriminalistički analitičari.

 

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 19 avgust 2018 10:18

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.