Standard.

četvrtak februar 21

Predsjednik Srbije uživo čestitao premijerki rođenje sina IGORA

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je gostujući na TV Prva premijerki Ani Brnabić i njenoj partnerki Milici Đurđić na rođenju sina Igora.

39 hits

četvrtak februar 21

Katalonija u haosu: Blokada saobraćaja sa svih strana

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Pristalice nezavisnosti Katalonije blokirale su danas glavne saobraćajnice - autoputeve, ulice i željezničke pruge širom tog španskog regiona.

22 hits

četvrtak februar 21

Najstarije živo biće u Beogradu ima oko 215 godina

Riječ je o drvetu koje je ostalo od nekadašnje hrastovo-jasenove šume koja se prostirala od Cvetnog trga do Manježa.

34 hits

četvrtak februar 21

Afera u Hrvatskoj: Sa lažnim diplomama predavali u osnovnim školama, gimanziji..

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Univerzitet u Zadru otkrilo je lažnu diplomu iz istorije s kojom je "profesorica" predavala u gimnaziji. Uz lažnu diplomu, pronađeno je i lažno svjedočanstvo u jednom od centara za odgoj…

12 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 20 avgust 2018 20:00

Merilin Monro je imala manu koje se stidjela: Jedva se usuđivala stati pred fotoobjektiv

Tokom svoje petnaestogodišnje karijere slavna diva Merilin Monro "odradila" je vrlo malo golišavih snimanja. U nedovršenom filmu "Something's Got to Give" brčkala se u toplesu, a gola je pozirala fotografu Bertu Sternu za seriju fotografija "Last Sitting", koje su objavljene u američkom "Vogue", 1962. godine. 

Bilo je to njeno posljednje poziranje prije smrti, 5. avgusta iste godine.

Merilin je bila seks-simbol svog vremena, a njena pojava uvijek je bila savršena, ili ju je barem tako doživljavala javnost. Međutim, stvarnost je bila nešto drugačija. 

Prelijepa glumica na stomaku je imala poprilično velik ožiljak, kao podsjetnik na operaciju žučne kese, kojoj je bila podvrgnuta nešto prije snimanja za slavnu seriju fotografija.

Dobitnica "Zlatnog globusa" za najbolju glavnu glumicu veoma se stidjela ožiljka, a prije nego što je stala pred fotoobjektiv Berta Sterna, morao ju je smiriti njen frizer i uvjeriti je da svejedno izgleda fantastično.

Međutim, Stern ga je najblaže rečeno primijetio, ali umiješala se tadašnja urednica "Vogue", opaka Dajana Vrilend, riječima: "Ništa nije dosadnije nego savršena ženska koža. Žene sa ožiljcima su prelijepe."

Koliko god zvučalo ohrabrujuće, Stern je na kraju obrisao ožiljak sa većine fotografija, a ožiljak nije vidljiv ni na fotografijama sa seta filma "Something's Got to Give", piše Espresso.rs.

Ironično, na snimanju istoimenog filma, Merilin je prvi put dobila dopuštenje da pokaže pupak, što je sama glumica prokomentirala riječima:

"Valjda su oni koji cenzuriraju napokon voljni da priznaju da i žene imaju pupak!"

 

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.